Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 aha wiesz to takie pytania juz na przyszlosc a czy to prawda ze malamuty potrzebuja mniej ruchu niz husky??? tzn chodzi mi w ciagu dnia czy jesli nie przebiegnie kilku km to bedzie niszczyl w domu?? A i jeszcze jedno pytanie slyszalam od hodowcy ze sa problemy z malamutami w stosunku do innych psow moga byc poprostu agresywne.... nie wiem na ile to sie sprawdza Quote
Daisunia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 Marta_Ares napisał(a):aha wiesz to takie pytania juz na przyszlosc a czy to prawda ze malamuty potrzebuja mniej ruchu niz husky??? tzn chodzi mi w ciagu dnia czy jesli nie przebiegnie kilku km to bedzie niszczyl w domu?? A i jeszcze jedno pytanie slyszalam od hodowcy ze sa problemy z malamutami w stosunku do innych psow moga byc poprostu agresywne.... nie wiem na ile to sie sprawdza hmmm ciezko odpowiedziec mi na pytanie dotyczace niszczenia w domu i ilosci ruchu a co do agresywnosci malamuta to jest prawda poprostu są to psy ktore nie każdego psa tolerują :) Quote
Daisunia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 kilka fotek z wieczora : Pozdr . Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Rekalama Hortexu :eviltong: Bardzo xhwytliwa zresztą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 hihihi :lol: jutro postaram sie zrobic jakies fotki Quote
bellatriks Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Daisy sliczniasta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrowioka dla mojego Nosecka :buzi: Quote
Daisunia Posted October 27, 2006 Author Posted October 27, 2006 bellatriks napisał(a):Daisy sliczniasta:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: pozdrowioka dla mojego Nosecka :buzi: :multi: opijamy 150 stronke w galerii :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
bellatriks Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Daisunia napisał(a)::multi: opijamy 150 stronke w galerii :) :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: wstyd pryznac; nawet nie zauwazylam:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: no ale opijamy!:drinking::drinking::drinking::drinking: Quote
Ola&Kora Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No to czas na iprezkę!!! 150!!!!!:bigcool: :bigcool: :bigcool: :drink1: :beerchug: :knajpa: :cunao: Quote
Usia Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 jak pijemy to ja tez :beerchug: :drink1:za Daisy i jej galeria widac ze ona tez popija tylko ze bezprocentowym ;) Quote
Daisunia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 cos mi ten seler nie smakuje dlaczego on sie nie chce ze mna bawić ?? :roll: dooobra idę spac :roll: Pozdrowionka ;) Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 no nie no! seler! Do czego to dochodzi.. ja tam do selera się nawet nie dotykam (z tego prostego powodu, że jestem na niego uczulona..) Quote
Daisunia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='bellatriks']no nie no! seler! Do czego to dochodzi.. ja tam do selera się nawet nie dotykam (z tego prostego powodu, że jestem na niego uczulona..) Daisyna wyciaga sobie np. z reklamowki jablka , albo ziemniaki no teraz tez selery i turla nimi po calym domu skacze wogole wyglada to przrekomicznie :lol: Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Daisunia napisał(a):Daisyna wyciaga sobie np. z reklamowki jablka , albo ziemniaki no teraz tez selery i turla nimi po calym domu skacze wogole wyglada to przrekomicznie :lol: hehe Eliza nakrec film:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 bellatriks napisał(a):hehe Eliza nakrec film:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Okey :evil_lol: :lol: EDIT mam film nakrecony ale nie wiem jak go wstawic Quote
Ola&Kora Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Do czego to w dzisiejszych czasach dochodzi?! Psa selerem karmić?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='Daisunia']Okey :evil_lol: :lol: EDIT mam film nakrecony ale nie wiem jak go wstawic wrzuć na www.zippyvideos.com Quote
Daisunia Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 [quote name='Ola&Kora']Do czego to w dzisiejszych czasach dochodzi?! Psa selerem karmić?! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahaha pies sam sobie wzial :lol: bellatriks juz wrzucam filmik edit : nie umiem wrzucic filmika :( Quote
haska_12 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Ale mina :lol: Daisunia ja też nie potrafie wstawiać filmików :(:(:( Quote
Marta_Ares Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Z filmami tak samo jak ze zdjeciami najpierw trzeba wstawic na jakis serwis gdzie mozna umieszczac filmy (np na googlw video- trzeba sie zarejestrowac a pozniej wskazac miejsce filmu i laduje sie - tak samo jak zdjecia) nastepnie wstawiasz link na dogo i przez odnosnik mozena ogladac, troche zamotalam ale mam nadzieje ze wiece o co mi chodzi:roll: :roll: :roll: Kiedy nowe foteczki slicznotki :loveu: Quote
Daisunia Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Marta_Ares napisał(a):Z filmami tak samo jak ze zdjeciami najpierw trzeba wstawic na jakis serwis gdzie mozna umieszczac filmy (np na googlw video- trzeba sie zarejestrowac a pozniej wskazac miejsce filmu i laduje sie - tak samo jak zdjecia) nastepnie wstawiasz link na dogo i przez odnosnik mozena ogladac, troche zamotalam ale mam nadzieje ze wiece o co mi chodzi:roll: :roll: :roll: Kiedy nowe foteczki slicznotki :loveu: hmm pomysle z tym filmikiem a fotki beda albo we wtorek albo w czwartek a moze jutro :lol: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Daisunia: prześlij mi ten filmik na maila to wstawie, tylko ślij szybko bo jak nie to dopiero jutro bedzie (zaraz schodze z kompa) szara_wilczyca@op.pl Quote
Daisunia Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 [quote name='bellatriks']Daisunia: prześlij mi ten filmik na maila to wstawie, tylko ślij szybko bo jak nie to dopiero jutro bedzie (zaraz schodze z kompa) szara_wilczyca@op.pl wrrrrrrrr ;( Jutro Tobie przesle :( poczta mi szwankuje :( także filmik bedzie jutro Quote
Recommended Posts