Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Daisunia; napisał(a):jako ze wekend nadchodzi beda zdjecia :cool3: Oh yea!!! :ylsuper: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
g_o_n_i_a Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Daisy pokazuje małemu labkowi, że trzeba się słuchać Pani i pozować. :evil_lol: Jak siedzi dumna... :cool3: Quote
Daisunia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Daisy pokazuje małemu labkowi, że trzeba się słuchać Pani i pozować. :evil_lol: Jak siedzi dumna... :cool3: :lol: ona uwielbia "matkować" takim brzdącom :loveu: Quote
bellatriks Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Daisunia napisał(a):edit goniu Nosecek dla ciebie i reszty fanow pozdr a jutro postaram sie cyknąc jakies fotki samej pannie noskowatej :) ach! Nosecek rządzi!:multi: Quote
Daisunia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Usia napisał(a):Daisunia tylko gdzie te fotki ?? :mad: jutro :lol: Quote
Marta_Ares Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 :( nadal nie ma nowych fotek slicznotki Quote
Daisunia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 no to macie jeszcze foty malamuciolabkowe :loveu: nio i to by bylo na tyle :-( bo imageshark się "zawiesił" :-( Quote
g_o_n_i_a Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jakie słodkie :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Daisyśkowa, jak sie imageshack zawiesił to na fotosika. :eviltong: Quote
Daisunia Posted October 21, 2006 Author Posted October 21, 2006 a to foto bardzo mi sie podoba (pomijam .... paczke chusteczek "na planie" zdjecia) a dzisiaj postaram sie wkleic jakies foteczki daisuni ;) Quote
Ola&Kora Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Śliczne :loveu: :loveu: :loveu: A chusteczki tylko uroku dodają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Usia Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 chusteczki tak na wrazie czego dla nas jak bysmy sie mieli ze zwruszenia rozpłakac jaka ona duza przy tym szczeniaczku :crazyeye: Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 witam wszystkich ! :multi: po dlugiej przerwie zdjęciowej macie całą sesyjkę fotek :) ale najpierw jedno z wczorajszego dnia : zaraz będą fotki z dzisiaj :) p.s jak widzicie zaczynamy na nowo nauke ladnego chodzenia na obrozy idzie nam superancko :multi: trzymajcie kciuki ! bo jak tak dalej super bedzie szlo to chyba zostaniemy na stale przy naszej starej obrożce Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Witam!!! Przyznam sie ze ja w tym futerku nie widze zadnej obrozy:evil_lol: a Ares ma taka sama smycz(tylko pojedyncza), czekam na reszte fotek Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 sesja zdjeciowa z dzisiaj : ale to jeszcze nie koniec ;) Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 między drzewami (hihihi troche sie w otocznie wtopiła ta moja daisy :lol: ) :loveu: :loveu: :loveu: zaraz reszta ;) ale sie dzialo na spacerku :) Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 wypatrzyłam... malego tygrysa ! (a może to kot ? :lol: ) chcialam sie z nim bawić ale on tak troche nie chcial reszta wieczorkiem :lol: milego ogladania :) :multi: Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 to sobie na tapete ustawilam (mam nadzieje ze sie nie obrazisz) Piekna:loveu: :loveu: :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu: nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze takiego slicznego mamutka Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Marta pewnie ze sie nie obraże :lol: Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 i reszta zdjęć : kot wdrapywal sie na drzewa a daisy z wrazenia usiadla :lol: Pozdrawiamy wszystich odwiedzajacych nasza galerię :) :multi: Quote
Ola&Kora Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 No tak, żeby ładne fotki zrobić, Daisunia gotowa była przywiązać biednego mamutka do drzewa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 hehe fakt ... ale najpierw rzeczewiscie musialam ja przwiazac do drzewa zeby foty porobic a potem jak pojawil sie kot doszlam do wniosku ze bezpieczniej dla mnie i dla kota jak nie bede jej odwiazywac i poczekam az kotek sobie grzecznie pojdzie :lol: przynajmniej jest duzo zdjec :multi: Quote
Marta_Ares Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 fakt narescie dalas duzo fotek a w dodatku slicznych fotek, a mam pytanie czy z Daisy cos trenujesz?? jak wygladaja spacerki codziennie i na ile z nia wychodzisz zeby pozadnie sie wybiegala???? Quote
Daisunia Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 niestety nie trenuje bo zdrowie mi na to nie pozwala :roll: hmm wiec spacerki w roku szkolnym od pon do piatku wygladaja tak 6.45 albo 7.20 (zalezy jak wstane , albo czy rodzice sie nie zdeklaruja ze wyjda rano z psem co sie zadko zdaza bo wychodzenie z psem to moj obowiazek) rano krotki spacerek (chyba ze mam na 9 .. raz w tygodniu niestety) po powrocie ze szkolki i zjedzeniu obiadu (chociaz zupy - jakbym nie zjadla to padlabym z glodu na spacerze :lol: ) spacer okolo 30 minut w ciagu dnia jeszcze jeden spacerek 45 minut lub dlużej (np. godzina i pol) a żeby porzadnie sie wybiegala to jeździmy do lasu 3 do 2 razy w tyg (zalezy od tego czy jest tata w domu - pracuje a do pracy jest mu potrzebny nasz samochod) jeździmy nad morze w czasie sezonu i po sezonie(nawet zimą!) nad jeziorko też a ja czasem zabiore ją nad jeziorko nasze drawskie ktore odemnie jest jakies 2,5 godziny drogi wiec jak idziemy nad Okrę w tą i spowrotem chociazby to juz pies jest padniety :lol: :) zapomnialam dopisac ze w wekendy czasem wstaje o 5 i lecimy na spacerek o wschodzie slonca ;) a zimą na dworzu jestesmy "od rana do wieczora" i szalejemy na sniegu :) Quote
Recommended Posts