Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Daisy pokazuje małemu labkowi, że trzeba się słuchać Pani i pozować. :evil_lol: Jak siedzi dumna... :cool3:

:lol: ona uwielbia "matkować" takim brzdącom :loveu:

Posted

witam wszystkich ! :multi:
po dlugiej przerwie zdjęciowej macie całą sesyjkę fotek :)
ale najpierw jedno z wczorajszego dnia :

zaraz będą fotki z dzisiaj :)
p.s jak widzicie zaczynamy na nowo nauke ladnego chodzenia na obrozy
idzie nam superancko :multi: trzymajcie kciuki ! bo jak tak dalej super bedzie szlo to chyba zostaniemy na stale przy naszej starej obrożce

Posted

hehe fakt ... ale najpierw rzeczewiscie musialam ja przwiazac do drzewa zeby foty porobic a potem jak pojawil sie kot doszlam do wniosku ze bezpieczniej dla mnie i dla kota jak nie bede jej odwiazywac i poczekam az kotek sobie grzecznie pojdzie :lol: przynajmniej jest duzo zdjec :multi:

Posted

niestety nie trenuje bo zdrowie mi na to nie pozwala :roll:
hmm wiec spacerki w roku szkolnym od pon do piatku
wygladaja tak
6.45 albo 7.20 (zalezy jak wstane , albo czy rodzice sie nie zdeklaruja ze wyjda rano z psem co sie zadko zdaza bo wychodzenie z psem to moj obowiazek) rano krotki spacerek (chyba ze mam na 9 .. raz w tygodniu niestety)
po powrocie ze szkolki i zjedzeniu obiadu (chociaz zupy - jakbym nie zjadla to padlabym z glodu na spacerze :lol: ) spacer okolo 30 minut
w ciagu dnia jeszcze jeden spacerek 45 minut lub dlużej (np. godzina i pol)
a żeby porzadnie sie wybiegala to jeździmy do lasu 3 do 2 razy w tyg (zalezy od tego czy jest tata w domu - pracuje a do pracy jest mu potrzebny nasz samochod) jeździmy nad morze w czasie sezonu i po sezonie(nawet zimą!) nad jeziorko też
a ja czasem zabiore ją nad jeziorko nasze drawskie ktore odemnie jest jakies 2,5 godziny drogi wiec jak idziemy nad Okrę w tą i spowrotem chociazby to juz pies jest padniety :lol:
:) zapomnialam dopisac ze w wekendy czasem wstaje o 5 i lecimy na spacerek o wschodzie slonca ;)
a zimą na dworzu jestesmy "od rana do wieczora" i szalejemy na sniegu :)