Usia Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 To wstawiaj koniecznie czekamy z niecierpliwoscia i wpadnij/zajrzyj do nas :p Quote
ewelinabuck Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 swietna fotka zapraszam do mojej galerii:loveu: ;) Quote
Daisunia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 spiesze donieść ze Daisy konczy dzisiaj 3,5 roczku !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Daisunia; napisał(a):spiesze donieść ze Daisy konczy dzisiaj 3,5 roczku !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Jupi!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Wszystkiego najlepszego Daisy, z okazji hmm... półurodzin!!!! :eviltong: Quote
Daisunia Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 dzieki w imieniu Daisy aha zapomnialam wogole o urodzinach mamuni mojej Daisy czyli EXOTIC EXPEDITION Chewan (Baffina Chewan x Storm Kloud's Hhudson Icy Wind) Exotic po domowemu zwana "sunia" [SIZE=4]2 października skonczyla 6 latek ! :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Daisunia; napisał(a): Hihi Daisy upolowała... szmacianą zabaweczkę :eviltong: :loveu: Cudna sunicia (pewnie siem powtarzam, ale ona jest prześliczna, przecudna i wogóle naj naj naj!!! :loveu: :loveu: :loveu: ) Buziaczek w pycholka przekaż ;) Quote
Daisunia Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 Ola&Kora napisał(a):Hihi Daisy upolowała... szmacianą zabaweczkę :eviltong: :loveu: Cudna sunicia (pewnie siem powtarzam, ale ona jest prześliczna, przecudna i wogóle naj naj naj!!! :loveu: :loveu: :loveu: ) Buziaczek w pycholka przekaż ;) dzieki w imieniu Daisy ona wogole jest śliczna (bo nasza ;) ) jest dumą dla nas jak i dla hodowcow daisy(ktorym pragne po raz ktoryś z kolei bardzo podziekowac za moją daisunie) moze ona nie jest idealnym psem (takowych nie ma) ale jest najwspanialsza na świecie i każdemu życzę rownie wspanialego psa jakim jest moj piesek :) Quote
Daisunia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 i kwiatuszek : http://img221.imageshack.us/img221/9127/pa140039bi4.jpg Pozdr :) Quote
Daisunia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 [quote name='g_o_n_i_a']Piękności moje :loveu: witaj Goniu!!! :multi: dawno ciebie w naszej galerii nie widzialam ;) Quote
g_o_n_i_a Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Ja do Panny Noskowatej jak mam czas to zagladam. I zamiawiam fotkę nosecka :loveu: Quote
Daisunia Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Ja do Panny Noskowatej jak mam czas to zagladam. I zamiawiam fotkę nosecka :loveu: Okej ! robi się ;) będziesz miec fote nosecka :multi: Quote
Daisunia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Czekam, czekam... :cool3: Ojejku Goniu ! bardzo ciebie przepraszam ale mialam avarię netu ! :( fotke postaram sie wstawic wieczorkiem ;) Quote
bellatriks Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 Oj, Daisy śliczna. Na nosecek czekamy, kochany nosecuś:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted October 15, 2006 Author Posted October 15, 2006 Panna Noskowata nie dala mi w nocy spać ! :evil_lol: koszmarki sie pięknocie sniły oj jak piszczała i pancia musiala przytulać daisune na dodatek pies tak sie rozepchal ze nie mialam nawet jak sie obrocić ;) a jakie wygibasy ja w lewą strone ona też ja w prawą ona kolami do gory :evil_lol: Quote
g_o_n_i_a Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 No i gdzie fotki Noskowatej? :mad: :evil_lol: Dziobal w nosek, zeby wiecej koszmarkow nie bylo. :loveu: Quote
Daisunia Posted October 17, 2006 Author Posted October 17, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):No i gdzie fotki Noskowatej? :mad: :evil_lol: Dziobal w nosek, zeby wiecej koszmarkow nie bylo. :loveu: edit goniu Nosecek dla ciebie i reszty fanow pozdr a jutro postaram sie cyknąc jakies fotki samej pannie noskowatej :) Quote
Ola&Kora Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Daisunia; napisał(a): Ale fajniusi mokry nochalek :loveu: :loveu: :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Nie tyle mokry, co RÓŻOWY! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Panna noskowata z nowym kolega (piesek koleżanki) "tak sobie siedzimy.... " pozdr ;) Quote
Ola&Kora Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Daisunia; napisał(a): Jest moja piękna mamutka :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna fotka, tylko czemu tylko jedna...:mad: Quote
Daisunia Posted October 20, 2006 Author Posted October 20, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jest moja piękna mamutka :loveu: :loveu: :loveu: Śliczna fotka, tylko czemu tylko jedna...:mad: jako ze wekend nadchodzi beda zdjecia :cool3: Quote
Recommended Posts