Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daisunia; napisał(a):
spiesze donieść ze Daisy konczy dzisiaj 3,5 roczku !! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Jupi!!! :multi: :multi: :multi: :multi: Wszystkiego najlepszego Daisy, z okazji hmm... półurodzin!!!! :eviltong:

Posted

dzieki w imieniu Daisy
aha zapomnialam wogole o urodzinach mamuni mojej Daisy czyli
EXOTIC EXPEDITION Chewan
(Baffina Chewan x Storm Kloud's Hhudson Icy Wind)
Exotic po domowemu zwana "sunia" [SIZE=4]2 października skonczyla 6 latek ! :multi: :multi: :multi: :loveu:

Posted

Daisunia; napisał(a):

Hihi Daisy upolowała... szmacianą zabaweczkę :eviltong: :loveu: Cudna sunicia (pewnie siem powtarzam, ale ona jest prześliczna, przecudna i wogóle naj naj naj!!! :loveu: :loveu: :loveu: ) Buziaczek w pycholka przekaż ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Hihi Daisy upolowała... szmacianą zabaweczkę :eviltong: :loveu: Cudna sunicia (pewnie siem powtarzam, ale ona jest prześliczna, przecudna i wogóle naj naj naj!!! :loveu: :loveu: :loveu: ) Buziaczek w pycholka przekaż ;)

dzieki w imieniu Daisy ona wogole jest śliczna (bo nasza ;) ) jest dumą dla nas jak i dla hodowcow daisy(ktorym pragne po raz ktoryś z kolei bardzo podziekowac za moją daisunie) moze ona nie jest idealnym psem (takowych nie ma) ale jest najwspanialsza na świecie i każdemu życzę rownie wspanialego psa jakim jest moj piesek :)

Posted

Panna Noskowata nie dala mi w nocy spać ! :evil_lol:
koszmarki sie pięknocie sniły oj jak piszczała i pancia musiala przytulać daisune na dodatek pies tak sie rozepchal ze nie mialam nawet jak sie obrocić ;) a jakie wygibasy ja w lewą strone ona też ja w prawą ona kolami do gory :evil_lol:

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
No i gdzie fotki Noskowatej? :mad: :evil_lol:
Dziobal w nosek, zeby wiecej koszmarkow nie bylo. :loveu:

edit goniu Nosecek dla ciebie i reszty fanow

pozdr a jutro postaram sie cyknąc jakies fotki samej pannie noskowatej :)