Daisunia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 i jeszcze Daisuni łapka :loveu: i to wsio Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 piekne fotki Daisy pewnie sie wyszalała:lol: a jaka czysciutka:evil_lol: Quote
Daisunia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Marta_Ares napisał(a):piekne fotki Daisy pewnie sie wyszalała:lol: a jaka czysciutka:evil_lol: oj wyszalała się :lol: nie tyle co czyściutka ale też suchutka :lol: :evil_lol: w niedzielke też idziemy ! :lol: Quote
olekg89 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 No faktycznie wyszalała się na smyczy :D Quote
Marta_Ares Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Daisunia napisał(a):oj wyszalała się :lol: nie tyle co czyściutka ale też suchutka :lol: :evil_lol: w niedzielke też idziemy ! :lol: czyli beda nowe fotki:multi: ale moze teraz troche wiecej wstawisz???:evil_lol: Quote
Daisunia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 olekg18 napisał(a):No faktycznie wyszalała się na smyczy :D :roll: :roll: jakby nie patrzec nad jeziorem jest zakaz wprowadzania psow ja psa wprowadzilam a żeby sie nie przyczepili pies byl na smyczy :roll: Quote
Ola&Kora Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Daisunia; napisał(a)::roll: :roll: jakby nie patrzec nad jeziorem jest zakaz wprowadzania psow ja psa wprowadzilam a żeby sie nie przyczepili pies byl na smyczy :roll: Ja sie nigdy takimi zasadami nie przejmuje :eviltong: Zwłaszcza nad jeziorem. Jak sie komuś nie podoba to na inną plaże niech idzie. I często mamy całą plaże na własność :evil_lol: A jak sie fajnie z psem kąpie!!! Próbowałaś kiedyś? Quote
ewelinabuck Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 sliczn :loveu: efotki zapraszam do naszej galeri znowu sa nowe foty Quote
Daisunia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Ola&Kora napisał(a):Ja sie nigdy takimi zasadami nie przejmuje :eviltong: Zwłaszcza nad jeziorem. Jak sie komuś nie podoba to na inną plaże niech idzie. I często mamy całą plaże na własność :evil_lol: A jak sie fajnie z psem kąpie!!! Próbowałaś kiedyś? Pewnie ! tylko jakoś nikt z rodziny tego nie uwiecznil :lol: :lol: :lol: Quote
Daisunia Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 Kilka nowych fotek ;) a kuku : "daaaaj smakołyka no daaaaj" :cool3: szykuje sie do skoku a reszta jutro :cool3: :cool3: Quote
Ola&Kora Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Daisunia; napisał(a):Kilka nowych fotek ;) a kuku : "daaaaj smakołyka no daaaaj" :cool3: szykuje sie do skoku a reszta jutro :cool3: :cool3: Jaka ona piękna :loveu: A na ostatniej fotce jak się świetnie rozkraczyła :evil_lol: Tak patrze na smycz Daisy i zastanawiam sie, czy ona ci się nie zrywa? No bo w końcu z Daisy to kawał psa jest :eviltong: Quote
Marta_Ares Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 to już druga smycz flexi ... ta pierwsza byla czerwona... ze tak powiem duzo przeszla... aż w koncu zepsula sie calkowicie a ta.... zostala już naznaczona przez ziśke (czytaj przegryziona ... ona zawsze te flexi tak naznacza) raz mi z niej zwiala (tzn. odwiązal sie "supeł" i pies skorzystal z okazji :lol: ) no do tego kilkanascie smyczy parcianych tez poprzegryzane :lol: jedna naszczęscie jeszcze "dziala" :lol: :lol: Quote
olekg89 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Flexi i kolczatka?Gratuluje braku wyobraźni. Quote
Ola&Kora Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Daisunia; napisał(a):to już druga smycz flexi ... ta pierwsza byla czerwona... ze tak powiem duzo przeszla... aż w koncu zepsula sie calkowicie a ta.... zostala już naznaczona przez ziśke (czytaj przegryziona ... ona zawsze te flexi tak naznacza) raz mi z niej zwiala (tzn. odwiązal sie "supeł" i pies skorzystal z okazji :lol: ) no do tego kilkanascie smyczy parcianych tez poprzegryzane :lol: jedna naszczęscie jeszcze "dziala" :lol: :lol: No to nieźle :eviltong: Ach, niektóre psy to nic nie uszanują :roll: Ja nawet nie próbuje kupować flexi czy parcianych bo by pewnie miesiąca nie wytrzymały, łańcuszkowa pękła po dwóch tygodniach a plecione i skórzane wytrzymują max. pół roku... Quote
ewelinabuck Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 heheh ale macie destrukcyjne psy ja tam nawet mam jeszce dzialajaca i cala smycz jak buck byl malutki i chapsikowe tez mam jeszce zadnej smyczy nie zjedli;) ale za to w jednej pekl karabinczyk:cool3: Quote
Usia Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 U nas smycz była zaczeta przez psy a ja ja dorobiłam i zrobiłam z niej jedną z dwoma rozwidleniami wiec jak mi sie nie chce nosic to biare jedną ale jak gdzieś jade dalej to i tak dla Figowej jest jedna smycz (sliczna taka z zóltymi lapkami) a druga rozdwajana dla Aysa (gróbsza jest) Po za tym moje psiaki maja sliczne komplety 1-en z zółtymi łapkami 2-e obroze+ smycz i 2-gi komplet smycz czarną rozdwajaną i czarne takie same szelki spacerowe.Dla Figi kupowałam juz 3-ci raz szelki bo jej sie chyba kolor nie podoba ;p Quote
Daisunia Posted September 29, 2006 Author Posted September 29, 2006 ewelinabuck napisał(a):heheh ale macie destrukcyjne psy ja tam nawet mam jeszce dzialajaca i cala smycz jak buck byl malutki i chapsikowe tez mam jeszce zadnej smyczy nie zjedli;) ale za to w jednej pekl karabinczyk:cool3: moj piesio juz taki jest :lol: diablica mała :evil_lol: pierwsza rzecz jaką zniszczyla to byly moje ulubione klapki :lol: :lol: wtedy daisy "pokazala" jaki naprawdę moze byc malamut :lol: no ale ... pancia kocha to wybaczyla zdjęcia będa jutro bo mi imageshark znow nawala ... :roll: Quote
Cimi Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 olekg18 napisał(a):Flexi i kolczatka?Gratuluje braku wyobraźni. Olek.. nie znasz się to jest po prostu jazzy :lol: :lol:. musimy też tak robić :lol!:. Quote
Daisunia Posted September 30, 2006 Author Posted September 30, 2006 daisy przy pracy http://img98.imageshack.us/img98/6191/p9280053jb3.jpg Quote
Usia Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 słodzio a ile skóry <hihi> ja chce wiecej wiecej wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zapraszam do nas :p Quote
Ola&Kora Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Daisunia; napisał(a):daisy przy pracy http://img98.imageshack.us/img98/6191/p9280053jb3.jpg No to Daisy tak ciężko pracuje, że jej sie same oczka zamykają :p To musi być bardzo interesujące zajęcie :P Albo takie męczące Quote
chicken Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 :) Ale Daisy ciezko pracuje :P Zapraszamy do nas-niespodzianka w galerii :D Quote
Daisunia Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 [quote name='Usia']słodzio a ile skóry <hihi> ja chce wiecej wiecej wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i zapraszam do nas :p dzis powinny byc jakies foty ;) Quote
Recommended Posts