Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta_Ares napisał(a):
piekne fotki Daisy pewnie sie wyszalała:lol: a jaka czysciutka:evil_lol:

oj wyszalała się :lol:
nie tyle co czyściutka ale też suchutka :lol: :evil_lol:
w niedzielke też idziemy ! :lol:

Posted

Daisunia napisał(a):
oj wyszalała się :lol:
nie tyle co czyściutka ale też suchutka :lol: :evil_lol:
w niedzielke też idziemy ! :lol:

czyli beda nowe fotki:multi: ale moze teraz troche wiecej wstawisz???:evil_lol:

Posted

olekg18 napisał(a):
No faktycznie wyszalała się na smyczy :D

:roll: :roll: jakby nie patrzec nad jeziorem jest zakaz wprowadzania psow
ja psa wprowadzilam a żeby sie nie przyczepili pies byl na smyczy
:roll:

Posted

Daisunia; napisał(a):
:roll: :roll: jakby nie patrzec nad jeziorem jest zakaz wprowadzania psow
ja psa wprowadzilam a żeby sie nie przyczepili pies byl na smyczy
:roll:

Ja sie nigdy takimi zasadami nie przejmuje :eviltong: Zwłaszcza nad jeziorem. Jak sie komuś nie podoba to na inną plaże niech idzie. I często mamy całą plaże na własność :evil_lol: A jak sie fajnie z psem kąpie!!! Próbowałaś kiedyś?

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Ja sie nigdy takimi zasadami nie przejmuje :eviltong: Zwłaszcza nad jeziorem. Jak sie komuś nie podoba to na inną plaże niech idzie. I często mamy całą plaże na własność :evil_lol: A jak sie fajnie z psem kąpie!!! Próbowałaś kiedyś?

Pewnie ! tylko jakoś nikt z rodziny tego nie uwiecznil :lol: :lol: :lol:

Posted

Daisunia; napisał(a):
Kilka nowych fotek ;)
a kuku :

"daaaaj smakołyka no daaaaj" :cool3:

szykuje sie do skoku

a reszta jutro :cool3: :cool3:

Jaka ona piękna :loveu: A na ostatniej fotce jak się świetnie rozkraczyła :evil_lol:
Tak patrze na smycz Daisy i zastanawiam sie, czy ona ci się nie zrywa? No bo w końcu z Daisy to kawał psa jest :eviltong:

Posted

to już druga smycz flexi ...
ta pierwsza byla czerwona... ze tak powiem duzo przeszla... aż w koncu zepsula sie calkowicie a ta.... zostala już naznaczona przez ziśke (czytaj przegryziona ... ona zawsze te flexi tak naznacza) raz mi z niej zwiala (tzn. odwiązal sie "supeł" i pies skorzystal z okazji :lol: )
no do tego kilkanascie smyczy parcianych tez poprzegryzane :lol: jedna naszczęscie jeszcze "dziala" :lol: :lol:

Posted

Daisunia; napisał(a):
to już druga smycz flexi ...
ta pierwsza byla czerwona... ze tak powiem duzo przeszla... aż w koncu zepsula sie calkowicie a ta.... zostala już naznaczona przez ziśke (czytaj przegryziona ... ona zawsze te flexi tak naznacza) raz mi z niej zwiala (tzn. odwiązal sie "supeł" i pies skorzystal z okazji :lol: )
no do tego kilkanascie smyczy parcianych tez poprzegryzane :lol: jedna naszczęscie jeszcze "dziala" :lol: :lol:

No to nieźle :eviltong: Ach, niektóre psy to nic nie uszanują :roll: Ja nawet nie próbuje kupować flexi czy parcianych bo by pewnie miesiąca nie wytrzymały, łańcuszkowa pękła po dwóch tygodniach a plecione i skórzane wytrzymują max. pół roku...

Posted

U nas smycz była zaczeta przez psy a ja ja dorobiłam i zrobiłam z niej jedną z dwoma rozwidleniami wiec jak mi sie nie chce nosic to biare jedną ale jak gdzieś jade dalej to i tak dla Figowej jest jedna smycz (sliczna taka z zóltymi lapkami) a druga rozdwajana dla Aysa (gróbsza jest) Po za tym moje psiaki maja sliczne komplety 1-en z zółtymi łapkami 2-e obroze+ smycz i 2-gi komplet smycz czarną rozdwajaną i czarne takie same szelki spacerowe.Dla Figi kupowałam juz 3-ci raz szelki bo jej sie chyba kolor nie podoba ;p

Posted

ewelinabuck napisał(a):
heheh
ale macie destrukcyjne psy ja tam nawet mam jeszce dzialajaca i cala smycz jak buck byl malutki i chapsikowe tez mam jeszce zadnej smyczy nie zjedli;) ale za to w jednej pekl karabinczyk:cool3:

moj piesio juz taki jest :lol: diablica mała :evil_lol: pierwsza rzecz jaką zniszczyla to byly moje ulubione klapki :lol: :lol: wtedy daisy "pokazala" jaki naprawdę moze byc malamut :lol: no ale ... pancia kocha to wybaczyla

zdjęcia będa jutro bo mi imageshark znow nawala ... :roll:

Posted

olekg18 napisał(a):
Flexi i kolczatka?Gratuluje braku wyobraźni.

Olek.. nie znasz się to jest po prostu jazzy :lol: :lol:. musimy też tak robić :lol!:.

Posted

[quote name='Usia']słodzio a ile skóry <hihi>

ja chce wiecej wiecej wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i zapraszam do nas :p
dzis powinny byc jakies foty ;)