haska_12 Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ahh ale ta Daisy to księżniczka ;D Śliczniutka :) Wymiziaj ją od Oskarka ;] Quote
Ola&Kora Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Ach, to jej spojrzenie i uśmiech - dla nich wszystko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 [quote name='ewelinabuck']sliczne zdjatka ps eliza czemu ty do mnie nie przyjezdzasz:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: narazie brak transportu :/ [Wiem wiem pamietam ze mowilas daczego na dworku musi chodzic w kolcach, ale ja sie spytalam dlaczego w domku:evil_lol: ok juz wszystko wiem, a Daisy jak zawsze piekna:loveu: :loveu: :loveu:/QUOTE] :) dzieki :) :multi: [QUOTE]Ahh ale ta Daisy to księżniczka ;D Śliczniutka :smile: Wymiziaj ją od Oskarka ;] oj księżniczka .. zgadzam sie z tym :) wymiziana :multi: :) Ach, to jej spojrzenie i uśmiech - dla nich wszystko :loveu: :loveu: :loveu: spojżenie ma niekiedy rozbrajające.... jak siada żeby cos "wyżebrać" oczy to ma takie jakby pierwszy raz jedzenie na oczy widziala :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Daisunia; napisał(a):spojżenie ma niekiedy rozbrajające.... jak siada żeby cos "wyżebrać" oczy to ma takie jakby pierwszy raz jedzenie na oczy widziala :lol: Skąd ja to znam... :eviltong: Quote
Daisunia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 wieczorkiem przed spacerkiem :) rano przed spacerkiem :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam :) Quote
Ola&Kora Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Ale ma jęzora :eviltong: Chyba przed chwilą zjadła coś smacznego Quote
Daisunia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 :lol: :lol: zapowiadam fotki ze spacerku do parku miejskiego :multi: Quote
Usia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 no to czekamy bo jak nie to :mad: zobaczysz Quote
Daisunia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 są fotki głównie moje i daisy czyli nasze wspolne daisy kopaczka :lol: :lol: :lol: a reszta później :cool3: Pozdr :) Quote
Daisunia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Usia napisał(a):sliczne tylko czemu tak mało :( spokojnie ... muszę je najpierw poprawić bo starsznie ciemnie powychodziły a narazie nie mam siły :lol: Quote
Carolcia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='Daisunia'] co za ślicznotka :loveu:.I taka elegancka :loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Daisunia; napisał(a):spokojnie ... muszę je najpierw poprawić bo starsznie ciemnie powychodziły a narazie nie mam siły :lol: Oby ci siły szybciutko wróciły bo już nie moge sie doczekać kolejnych foteczek ;) Quote
Marta_Ares Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tez czekam na jakies nowe fotki:cool3: Tylko pewnie masz ten sam problem co wszyscy brak wolnego czasu (czyt. szkola):evil_lol: Quote
Daisunia Posted September 20, 2006 Author Posted September 20, 2006 [quote name='Marta_Ares']Tez czekam na jakies nowe fotki:cool3: Tylko pewnie masz ten sam problem co wszyscy brak wolnego czasu (czyt. szkola):evil_lol: zgadza się nie mam troszke czasu na robienie zdjęc :roll: ale wkrotce będą jakies zdjecia :) sliczne zdjatka:evil_lol: ;-) oooo cześc Ewelinka :) dzięki ze wpadłaś :lol: :multi: Quote
Daisunia Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej, hej! A gdzie fotki? :shake: hej :) fotki będa w sobotę ;) Quote
Ola&Kora Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Daisunia; napisał(a):hej :) fotki będa w sobotę ;) Czekam z niecierpliwością ;) Quote
Daisunia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 mala zmiana planow :multi: fotki bedą dzisiaj ! będzie ich cała maaasa bo idziemy z Daisy nad jeziorko :) :multi: Quote
Daisunia Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Na początek nasz portret :lol: w drodze nad jeziorko :lol: znow my :loveu: daisy daisy przy pracy :) reszta potem bo imageshark nawala :roll: Quote
Usia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 jakie ładne <- ja na twoim miejscy bym je wstawiła jako tapetke na pulpit ;) badz fajna:cool1: daj nam jeszcze troche zdjec do obgadania;) CZEKAM CZEKAM CZEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Ola&Kora Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Daisunia; napisał(a): Ale z niej misiak :loveu: A na ostatniej to sie chyba z krecikiem chce zaprzyjaźnić :evil_lol: Od tej pory żadnych bajek przed snem, bo to jej mózg wypacza :evil_lol: Quote
Usia Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ola&Kora te psy wierza ze mozna sie przekopać na druga strone globu ;) do chin i zawsze próbuja :) Mój misiak tez jeszcze wierzy pomimo tego ze ciagle mu powtarzam ze tam jest tylko ziemia Quote
Daisunia Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 czysty pies :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts