Daisunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Marta_Ares napisał(a):chyba dzisiaj mialy byc nowe zdjecia????:evil_lol: będą będą tylko koleżanka musi mi je przeslać ;) Quote
Daisunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Już mam fotki : na początek domowe fotki :) moja miłość :loveu: z napotkaną w parku "kulką" 7 tyg. Pozdrawiam ps. zdjecia mogą być nie wyraźne bo z komorki :) Quote
Ola&Kora Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Piękne!:iloveyou: Ostatnia fota rządzi :loveu: ! Całusek w Daisuniowy noseczek :kiss_2: Quote
g_o_n_i_a Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Mooooja śliczna :loveu: :loveu: :loveu: http://img212.imageshack.us/my.php?image=fgpn6.jpg Quote
Daisunia Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='Ola&Kora']Piękne!:iloveyou: Ostatnia fota rządzi :loveu: ! Całusek w Daisuniowy noseczek :kiss_2: dzieki :oops: za odwiedziny i mile slowka :multi: Mooooja śliczna :loveu: :loveu: :loveu: http://img212.imageshack.us/my.php?image=fgpn6.jpg :lol: :lol: :multi: Pozdr :) Quote
BBeta Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Ostatnia fotka świetna, fajnie razem wyglądają ;] Quote
Daisunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 "idziesz na ten spacer czy nie ?" "ale ja jestem piękna" "jestem piękna część 2" "złapię te cykadę :evil_lol: " reszta jutro :) Pozdrawiam Quote
g_o_n_i_a Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jak sie Daisulek podziwia :evil_lol: Świetne hopki Daisyśki :loveu: Quote
Koma Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Ale pięknym futrem obrosła Daisy :iloveyou: śliczna! A kiedyś była taka chudzinka :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 [quote name='Daisunia'] Pozdrawiam Jaki z niej zajączek :loveu: Czyżby na myszki polowała? Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 ale ona jest śliczna, powiem jedno zakochalam sie w tej malamutce:loveu: :loveu: Quote
Ola&Kora Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Marta_Ares; napisał(a):ale ona jest śliczna, powiem jedno zakochalam sie w tej malamutce:loveu: :loveu: Nie tylko ty :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 dzieki za miłe słówka :) na tamtej fotce Daisulek polowała prawdopodobnie na cykady (świerszcze) ktorych jest pełno w tamtych okolicach :) byłyśmy u weta na odrobaczaniu a tym czasem reszta zdjątek : "niczym lew czai się w zaroślach :evil_lol: " "no przecież tam było..." "niczym wyżeł wystawia zwierzynę" Quote
Daisunia Posted September 14, 2006 Author Posted September 14, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: grzecznie stoje :) a teraz grzecznie siedzę :multi: UWIELBIAM TO ZDJECIE :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: reszta jutro :lol: Quote
Marta_Ares Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 czyściutka, zadbana, piekna siersc, poprostu malamut idealny :loveu:jestem pewna ze na wystawie pobila by wszystkich Quote
Ola&Kora Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Na usta ściśnie mi się tylko jedno słowo: BOSKA!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 dzięki za miłe słówka :oops: bardzo mi miło jak czytam wasze wpisy w galerie :) narazie jedno foto : ale wieczorkiem wstawie reszte zdjec :) Quote
Daisunia Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 dwie fotki "na dobranoc" (z przed chwilki) "co slychać?" "eee... jak nic .... to idę spać :lol: " Pozdr :) Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 a dlaczzego Daisy w domku tez jest w kolcach???:mad: Quote
Daisunia Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 Marta_Ares napisał(a):a dlaczzego Daisy w domku tez jest w kolcach???:mad: zaraz po tych dwoch zdjeciach kolczatka zostala zdjęta, Nie jestem jakąś wyrodną właścicielką ... :/ nie jednokrotnie to tłumaczyłam :) Quote
Usia Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Daisunia ona jest sliczna, powiec gdzie mieszkasz to moze jakies spotkanie by wyszło bo mój mamut to niestety tylko dziewczynki lubi.Po za tym skad ja znam ten usmiech, mozna je za to pokochac Quote
Daisunia Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 ja mieszkam niedaleko szczecina (zachodniopomorskie) :) dzieki ze odwiedzilas galeryjke :) zapraszamy częściej :) Quote
ewelinabuck Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 sliczne zdjatka ps eliza czemu ty do mnie nie przyjezdzasz:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
Marta_Ares Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Daisunia napisał(a):zaraz po tych dwoch zdjeciach kolczatka zostala zdjęta, Nie jestem jakąś wyrodną właścicielką ... :/ nie jednokrotnie to tłumaczyłam :) Wiem wiem pamietam ze mowilas daczego na dworku musi chodzic w kolcach, ale ja sie spytalam dlaczego w domku:evil_lol: ok juz wszystko wiem, a Daisy jak zawsze piekna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts