Daisunia Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 dzisiaj rano ...:lol: :lol: i dwa portrety Pozdr. :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Co za prześliczna sunia!!! Chyba sie zakocham :loveu: !!! Uwielbiam psy z grupy V, a w szczególności akity i malamuty. A Daisy jest piękna! Buziaczki ode mnie i Kory :loveu: Quote
chicken Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 hehe! Piekne foteczki... Cuczki malamutki sa bardziej podobne do huskich niz chlopcy... :lol: Quote
Daisunia Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 matka mojej Daisy jest od niej kilka razy większa niestety nie mam jej fotek :( mam tylko jedne przy szczeniaczkach ale nie wiele widac Quote
BBeta Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Przejrzałam całą Twoją galerie. Cudowna sunia :loveu: Będę stałym gościem w waszej galerii ;] Quote
Daisunia Posted September 3, 2006 Author Posted September 3, 2006 BBeta napisał(a):Przejrzałam całą Twoją galerie. Cudowna sunia :loveu: Będę stałym gościem w waszej galerii ;] gratuluje przejzenia az tylu stron :lol: super cieszę sie ze będziemy mieć z daisulą kolejnego stalego gościa w galerii ;) Quote
Esfera Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Daisy zjada Pani kanape :evil_lol: :loveu: Quote
Daisunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 [quote name='Esfera'] Daisy zjada Pani kanape :evil_lol: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: no bo kanapa jest lepsza niż jakieś psie jedzenie :evil_lol: :lol: Quote
Paulina87 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Super zdjęcia. Czy Daisy już była na jakiejś wystawie? Quote
Daisunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Paulinka18 napisał(a):Super zdjęcia. Czy Daisy już była na jakiejś wystawie? dzieki . Nie nie była :) nie potrzebuje jeździć z nią na wystawy (czytaj nie czuje potrzeby jeżdzenia ;) ) dzisiaj będa jakies fotki :) Quote
Ola&Kora Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Hura! Będą nowe foteczki z Daisy! :multi: Nie moge sie doczekać :p Quote
Paulina87 Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Eee tam nie czujesz, warto przejechać się na jedną chociaż wystawe i zobaczyć jak to jest :cool3:. O ile pamiętam planowałaś wystawianie Daisy, skąd taka nagła zmiana poglądów? Quote
Daisunia Posted September 4, 2006 Author Posted September 4, 2006 Paulinka18 napisał(a):Eee tam nie czujesz, warto przejechać się na jedną chociaż wystawe i zobaczyć jak to jest :cool3:. O ile pamiętam planowałaś wystawianie Daisy, skąd taka nagła zmiana poglądów? no więc tak , na wystawe tak koniecznie nie muszę jechać (jesli chodzi o opinie sędziego już takową posiadam jednak nie od sędziego ale od asystentki kynologicznej z resztą spodziewalam sie takiej opini ;) chociaż pani Ewa bardzo mnie na wystawę namawia ale raczej w najbliższych latach nie skorz(ż)ystam z wystaw, mnie wystarczy że je sobie oglądam a poza tym miala byc wystawiana byla nawet zgloszona (zeszly rok) ale ta cala jej choroba... nie chce z resztą o tym pisać ;) Jak narazie do wystaw nam sie nie śpieszy daisy i tak rozmnazana nie bedzie ale coż trudno (z nastepnym psem napewno będę jeździć, a nastepny pies... już niedlugo... coś kolo 2007/2008 roku :) ) Pozdr :) Quote
Daisunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 na dworze lodówa także podworkowych zdjęć nie będzie narazie ale.... :lol: a tutaj foto z komorki koleżanki :) Pozdr :) Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 [quote name='Daisunia']na dworze lodówa także podworkowych zdjęć nie będzie narazie ale.... :lol: a tutaj foto z komorki koleżanki :) Pozdr :) Jejuś, jaka ona jest śliczna!!! Chyba na poważnie zacznę się zastanawiać nad kupnem malamuta w przyszłości :razz: . No normalnie nie moge, jak patrze na Daisy :loveu: :loveu: :loveu: , wymiękam! Te uszka, te oczka, te łapki, ten ogonek... Dobra, odbija mi. Ale zawsze tak reaguje widząc piękne psiaki ;) Quote
Daisunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Ola&Kora napisał(a):Jejuś, jaka ona jest śliczna!!! Chyba na poważnie zacznę się zastanawiać nad kupnem malamuta w przyszłości :razz: . No normalnie nie moge, jak patrze na Daisy :loveu: :loveu: :loveu: , wymiękam! Te uszka, te oczka, te łapki, ten ogonek... Dobra, odbija mi. Ale zawsze tak reaguje widząc piękne psiaki ;) :lol: nie martw się.. jak bylam na kolonii (daaawno teeeemu) w zakopanem i widzialam tam malamuta , jedna koleżanka mowi "patrz !" ja oczewiscie malo nie zwariowalam .... pierwsze co to pofrunełam psiaka pogłaskać :lol: a malamuty są cudowne to najlepsza rasa ;) Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Daisunia napisał(a)::lol: nie martw się.. jak bylam na kolonii (daaawno teeeemu) w zakopanem i widzialam tam malamuta , jedna koleżanka mowi "patrz !" ja oczewiscie malo nie zwariowalam .... pierwsze co to pofrunełam psiaka pogłaskać :lol: a malamuty są cudowne to najlepsza rasa ;) Zgadzam sie z tym ze malamuty to najlepsza rasa, sa takie piekne kochane wielki miski:loveu: :loveu: czego przykładem jest Daisy:loveu: Ja nawet mam juz hodowle upatrzoną, spotkalam na wystawie bardzo mila pania z malamutem wlasnie z tej hodowli(fotki w galeri Aresa). Od kilku lat czekam na szczeniaka malamuta (niestety rodzice...:-(:-() mam nadzieje ze wkoncu uda sie przekonac Quote
Daisunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 Marta_Ares napisał(a):Zgadzam sie z tym ze malamuty to najlepsza rasa, sa takie piekne kochane wielki miski:loveu: :loveu: czego przykładem jest Daisy:loveu: Ja nawet mam juz hodowle upatrzoną, spotkalam na wystawie bardzo mila pania z malamutem wlasnie z tej hodowli(fotki w galeri Aresa). Od kilku lat czekam na szczeniaka malamuta (niestety rodzice...:-(:-() mam nadzieje ze wkoncu uda sie przekonac a możesz powiedziec co to za hodowla ?? ;) Quote
Marta_Ares Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 to jest wlasnie huk amarok, piekne psy Quote
Daisunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 [quote name='Marta_Ares']to jest wlasnie huk amarok, piekne psy oni mają super psy (mojej suni ojcem jest Tango Zawierucha Huk Amarok - lider zaprzegu :loveu: a ojcem jej matki czyli daisy dziadkiem jest storm klouds hhudson icy wind ktorego mialam okazję widzieć :loveu: ) Quote
g_o_n_i_a Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Hej :multi: A gdzie moja Panna Noseckowa? :cool3: Quote
Daisunia Posted September 9, 2006 Author Posted September 9, 2006 g_o_n_i_a napisał(a):Hej :multi: A gdzie moja Panna Noseckowa? :cool3: jutro będą zdjęcia :lol: Quote
Ola&Kora Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Daisunia; napisał(a):jutro będą zdjęcia :lol: Już nie moge sie doczekać :p Quote
Marta_Ares Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 chyba dzisiaj mialy byc nowe zdjecia????:evil_lol: Quote
Recommended Posts