Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BBeta napisał(a):
Przejrzałam całą Twoją galerie. Cudowna sunia :loveu: Będę stałym gościem w waszej galerii ;]

gratuluje przejzenia az tylu stron :lol: super cieszę sie ze będziemy mieć z daisulą kolejnego stalego gościa w galerii ;)

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Super zdjęcia. Czy Daisy już była na jakiejś wystawie?

dzieki . Nie nie była :) nie potrzebuje jeździć z nią na wystawy (czytaj nie czuje potrzeby jeżdzenia ;) )
dzisiaj będa jakies fotki :)

Posted

Paulinka18 napisał(a):
Eee tam nie czujesz, warto przejechać się na jedną chociaż wystawe i zobaczyć jak to jest :cool3:. O ile pamiętam planowałaś wystawianie Daisy, skąd taka nagła zmiana poglądów?

no więc tak , na wystawe tak koniecznie nie muszę jechać (jesli chodzi o opinie sędziego już takową posiadam jednak nie od sędziego ale od asystentki kynologicznej z resztą spodziewalam sie takiej opini ;) chociaż pani Ewa bardzo mnie na wystawę namawia ale raczej w najbliższych latach nie skorz(ż)ystam z wystaw, mnie wystarczy że je sobie oglądam
a poza tym miala byc wystawiana byla nawet zgloszona (zeszly rok) ale ta cala jej choroba... nie chce z resztą o tym pisać ;)
Jak narazie do wystaw nam sie nie śpieszy daisy i tak rozmnazana nie bedzie ale coż trudno (z nastepnym psem napewno będę jeździć, a nastepny pies... już niedlugo... coś kolo 2007/2008 roku :) )
Pozdr :)

Posted

[quote name='Daisunia']na dworze lodówa także podworkowych zdjęć nie będzie narazie
ale.... :lol:

a tutaj foto z komorki koleżanki :)

Pozdr :)

Jejuś, jaka ona jest śliczna!!! Chyba na poważnie zacznę się zastanawiać nad kupnem malamuta w przyszłości :razz: . No normalnie nie moge, jak patrze na Daisy :loveu: :loveu: :loveu: , wymiękam! Te uszka, te oczka, te łapki, ten ogonek... Dobra, odbija mi. Ale zawsze tak reaguje widząc piękne psiaki ;)

Posted

Ola&Kora napisał(a):
Jejuś, jaka ona jest śliczna!!! Chyba na poważnie zacznę się zastanawiać nad kupnem malamuta w przyszłości :razz: . No normalnie nie moge, jak patrze na Daisy :loveu: :loveu: :loveu: , wymiękam! Te uszka, te oczka, te łapki, ten ogonek... Dobra, odbija mi. Ale zawsze tak reaguje widząc piękne psiaki ;)

:lol: nie martw się.. jak bylam na kolonii (daaawno teeeemu) w zakopanem i widzialam tam malamuta , jedna koleżanka mowi "patrz !" ja oczewiscie malo nie zwariowalam .... pierwsze co to pofrunełam psiaka pogłaskać :lol:
a malamuty są cudowne to najlepsza rasa ;)

Posted

Daisunia napisał(a):
:lol: nie martw się.. jak bylam na kolonii (daaawno teeeemu) w zakopanem i widzialam tam malamuta , jedna koleżanka mowi "patrz !" ja oczewiscie malo nie zwariowalam .... pierwsze co to pofrunełam psiaka pogłaskać :lol:
a malamuty są cudowne to najlepsza rasa ;)

Zgadzam sie z tym ze malamuty to najlepsza rasa, sa takie piekne kochane wielki miski:loveu: :loveu: czego przykładem jest Daisy:loveu: Ja nawet mam juz hodowle upatrzoną, spotkalam na wystawie bardzo mila pania z malamutem wlasnie z tej hodowli(fotki w galeri Aresa). Od kilku lat czekam na szczeniaka malamuta (niestety rodzice...:-(:-() mam nadzieje ze wkoncu uda sie przekonac

Posted

Marta_Ares napisał(a):
Zgadzam sie z tym ze malamuty to najlepsza rasa, sa takie piekne kochane wielki miski:loveu: :loveu: czego przykładem jest Daisy:loveu: Ja nawet mam juz hodowle upatrzoną, spotkalam na wystawie bardzo mila pania z malamutem wlasnie z tej hodowli(fotki w galeri Aresa). Od kilku lat czekam na szczeniaka malamuta (niestety rodzice...:-(:-() mam nadzieje ze wkoncu uda sie przekonac

a możesz powiedziec co to za hodowla ?? ;)

Posted

[quote name='Marta_Ares']to jest wlasnie huk amarok, piekne psy
oni mają super psy (mojej suni ojcem jest Tango Zawierucha Huk Amarok - lider zaprzegu :loveu: a ojcem jej matki czyli daisy dziadkiem jest storm klouds hhudson icy wind ktorego mialam okazję widzieć :loveu: )