Daisunia Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 wróciłam!!!! bylo suuuuper ! Na weselu siedzialam do za 15 trzeciej w nocy moglabym siedziec dłuzej ale oczy same mi sie zamykały mam zdjęcia [SIZE=3]- wrzuce je za momencik Quote
Daisunia Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 to nie są zdjecia z wesela w koncu to daisulkowa galeria ;) "raaadość w domu gucia :lol: państwo przyjechali po piesia" pies "Padł" ze szczęscia :lol: mam jeszcze kilka zdjęc ziśki ale nie wkleje bo mi sie nie chce wszystko mnie boli ale szczegolnie stopy... :lol: Quote
Daisunia Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 jeszcze jedno zdjatko ;) wkrotce nowe fotki ;) :multi: Quote
Daisunia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 :shake: :shake: :shake: puuuustooo .... i cisza jak makiem zasiał :-( Quote
chicken Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Daisy jak zwykle sliczna, tylko pancia cos zdjecia pomniejszyla :mad: Quote
Daisunia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 chicken napisał(a):Daisy jak zwykle sliczna, tylko pancia cos zdjecia pomniejszyla :mad: no bo większych nie mozna dawać ;) Quote
Daisunia Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 [quote name='Koma'] Ślicznie tu wyszła panienka :loveu: dzieki ;)) jutro .... będzie niespodzianka w galerii :cool3: Quote
Daisunia Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 musze jeszcze te zdjecia troszke poprawić ... wieczorkiem wstawie :multi: Quote
Daisunia Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 [quote name='chicken']Gdzie ta niespodzianka?? :razz::razz: wlasnie zdjecie (maly byc zdjecia ale nie sądzilam ze wyjdą tak kiepsko) z wycieczki do lasu to ta niespodzianka ;) :lol: chociaż.... są jeszcze dwie w miare dobre fotki :) kurcze... imageshack nawala ... :/ dzisiaj albo jutro będą nowe fotki :multi: Quote
Daisunia Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 [quote name='Sylwia506']Daisy jest śliczna :):) :multi: dzięki ;) zdjec nowych narazie niet bo brzydka podoga :( Quote
chicken Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Spuszczasz ja ze smyczy? Ja sie boje Kesi spuszczac... poczekamu chyba az sie ustatkuje... :lol: Quote
Dominika1987 Posted August 29, 2006 Posted August 29, 2006 Piękności:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Daisunia Posted August 29, 2006 Author Posted August 29, 2006 Spuszczam ze smyczy ;) Akurat u nas jest tak ze latem jak przygrzewa sloneczko to generalnie spuszczam psa ze smyczy i pies wraca do domu kolo nogi bez zbędnego sznureczka :loveu: , jak nie ma lata ale jest jesien albo wiosna to np jak skądś wracam to wypuszczam psa bez smyczy wydaje komende" do domu" i pies grzecznie czeka aż otworzę drzwi wejściowe (mieszkam w bloku) jednak Zawsze kontroluje to jej chodzenie bez smyczki no bo wiadomo a to kotek a to piesek :evil_lol: spuszczam ją zeby sie wybiegala np. w lesie na polach ktore znajduja sie w poblizu osiedla , nad jeziorkiem (zwykle jedziemy w miejsca nieuczęszczane badz żadko uczęszczane przez ludzi ;) ) z kolei zimą no to już musze uważać :evil_lol: psisko rozpiera energia i mogę sobie zderzeć gardlo a ona przyjdzie w tym momencie ktory ona uwaza za najlepszy :evil_lol: dlatego tez zimą jak chce zeby sie wybiegala to raczej prosze tatę zeby nas zabral do lasu :) ale ostatnio jak ją spuścilam ... wszystko bylo fajnie biegala sobie w poblizu mnie ..... kiedy zauwazyla cos (nie wiem co to bylo .... moze jakiś ptak albo coś) i tak wyrwala wręcz "frunela" a ja malo palpitacji serca nie dostalam jak zobaczylam ze tam dalej jest ulica ale za to pies przyszedl po jakimś czasie caly i zdrowy... (a jaka zadowolona :evil_lol: :lol: ) foto z wypadu do lasu jutro zapowiadam nowe zdjecia :multi: Quote
Daisunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 patrzcie co znalazlam ... :multi: http://img237.imageshack.us/img237/4965/pict0064li3.jpg :multi: :lol: Quote
Daisunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 Obiecalam nowe zdjecia :lol: :multi: nie zwracajcie uwagi na bałagan :evil_lol: czy te oczy mogą kłamać ?? :lol: ale to jeszcze nie koniec nowych zdjec :evil_lol: zaraz reszta ;) Quote
Daisunia Posted August 30, 2006 Author Posted August 30, 2006 :lol: :lol: "jeszcze chwila .... muszę sie uczesac :lol: " łepek nosek :lol: :lol: :lol: :lol: "w czasie deszczu pieski sie nudzą" ;) mam jeszcze kilka zdjeć ale wstawie wieczorkiem ;) Quote
Daisunia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 no i jeszcze trzy ostatnie fotki : "daisy na swojej ulubionej kanapce :lol: " odbicie w szybie ... :lol: pozdr. Quote
ewelinabuck Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 slicznie daisulinska wyszla na fotach:loveu: :loveu: tylko czemu ona tak zrudziala?;) Quote
Daisunia Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 ewelinabuck napisał(a):slicznie daisulinska wyszla na fotach:loveu: :loveu: tylko czemu ona tak zrudziala?;) ona zawsze miala te rudawe zabarwienia ;) to charakterystycznie dla lini Storm Klouds ;) dzieki ze wpadlaś ! :lol: Quote
Recommended Posts