chicken Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Jakie pieknosci!! :loveu::loveu: No to teraz wiem jak wygladala jak byla malutka i musze powiedziec ze wyrosla na przepiekna malamutke... W wieku 5 miesiecy psiak taki niepozorny a tu prosze co wysrasta:cool3: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='chicken']Jakie pieknosci!! :loveu::loveu: No to teraz wiem jak wygladala jak byla malutka i musze powiedziec ze wyrosla na przepiekna malamutke... W wieku 5 miesiecy psiak taki niepozorny a tu prosze co wysrasta:cool3: :multi: :loveu: :loveu: ona najmniejsza z miotu ( i najciemniejszego umaszczenia) wiec drobniutka będzie zawsze ale to wspanialy pies o wspanialym chakaterze :loveu: najlepszy jakiego sobie moglam wymarzyc i najcudowniejszy pod sloncem chociaż czasem taaaka wredotka mala ale.. przemilcze to :roll: :lol: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Dwie świerz(ż)utkie fotki ;) Pozdr ;) Quote
samograj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']to źle, ze zmieniła?:D:D:D NIE ŹLE, TYLKO PSIAK NA NIM JUŻ WIĘKSZY!!! Quote
samograj Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Daisunia napisał(a):Samograj super ze wpadlaś ! Zapraszamy częsciej ;) Nie napisałaś mi jak to jest ze śnieżnym nosem u malamutów!!!??? Quote
chicken Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 No bo rosnie i rosnie :cool3: jak na drozdzach :cool3: Ale i tak wiem ze to dzieciak... :eviltong: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 samograj napisał(a):Nie napisałaś mi jak to jest ze śnieżnym nosem u malamutów!!!??? aaah no tak :) już piszę : więc : moja sunika sniezny nos miala zimą (intensywnie rozowy) latem zostal jej lekko rozowy i juz jej tak zostanie prawdopodobnie na zawsze i będzie tak ze zimą będzie intensywnie rozowy a latem leciutko SH wytłumaczyła mi ze poprostu taka daisuniowa uroda ;) Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 "gimnastyka" :lol: kto ma dłuższy język ?? dwa portrety no i to na tyle jesli chodzi o nowe zdjecia :lol: Pozdr. Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 ewelinabuck napisał(a):i jak wpadasz do mnie z wizytka;) ? kłopot w tym ze będę bez piesa :-( (Mysza zostaje z moją drugą babcią) więc moze umowimy sie na inny termin pod koniec wakacji na przyklad. Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Daisunia'] kto ma dłuższy język ?? Pozdr. moja erguśka odrobine:cool3: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 [quote name='*luthien*']moja erguśka odrobine:cool3: hehehe :lol: Quote
Daisunia Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 z serii .... "nie chcesz dać buzi ?? to sama sobie ukradne" :cool3: :lol: Pozdr. Quote
Mi. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 [quote name='Daisunia']z serii .... "nie chcesz dać buzi ?? to sama sobie ukradne" :cool3: :lol: Pozdr. to ty na tych zdjęciach?:) Quote
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Śliczna panieneczka:loveu::loveu::loveu: U nas ostatnio też sporo haskich i malamutów się pokazało ale ludzi pociaga tylko ich wygląd i stwierdzenie ,że dobre ,,do dzieci'' ale tragedią jest jak te piękne psiaki leża uwiazane na skrawku podwórza w szeregówkach i chodzą na smyczowe :cool3:spacerki.Znajomi mają suczkę, tez mieszkają w bloku , ale dziewczyna dziennie robi kilka kilometrów . Quote
Daisunia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 taak ta "pięknota" na zdjeciach to ja :oops: :oops: :oops: Alu ja ci powiem ze malamuta mamy dlatego ze to chodzące łagodności do dzieci (kiedyś miałam kynofobię) ale nasz piesio ma multum spacerkow czasem ja puszczę (jak sprawdze teren :lol: ) jeździmy do lasu nad morze i nad jeziorko ;) Quote
Daisunia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 podnoszę do gory temacik zapomnieliscie chyba o nas ... Quote
Madzia_19 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 [quote name='Daisunia']"gimnastyka" :lol: Śliczna :loveu: Jakbym widziała Laucky'ego :) On eż kocha wylegiwanie się na balkonie :) :) :) Quote
Daisunia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 Madzia_19 napisał(a):Śliczna :loveu: Jakbym widziała Laucky'ego :) On eż kocha wylegiwanie się na balkonie :) :) :) dzieki ;)) :loveu: :cool3: :cool3: :lol: :) Quote
:: FiGa :: Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Jak można zapomniec o takiej mordce :loveu::loveu::loveu: Quote
Daisunia Posted August 18, 2006 Author Posted August 18, 2006 dzien dobry goniu :lol: w niedziele będą nowe foty;) Quote
Recommended Posts