Jump to content
Dogomania

Malamucia galeria Day Tripper Dancing Storm - Daisy

Recommended Posts

Posted

Jakie pieknosci!! :loveu::loveu: No to teraz wiem jak wygladala jak byla malutka i musze powiedziec ze wyrosla na przepiekna malamutke... W wieku 5 miesiecy psiak taki niepozorny a tu prosze co wysrasta:cool3:

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='chicken']Jakie pieknosci!! :loveu::loveu: No to teraz wiem jak wygladala jak byla malutka i musze powiedziec ze wyrosla na przepiekna malamutke... W wieku 5 miesiecy psiak taki niepozorny a tu prosze co wysrasta:cool3:
:multi: :loveu: :loveu: ona najmniejsza z miotu ( i najciemniejszego umaszczenia) wiec drobniutka będzie zawsze ale to wspanialy pies o wspanialym chakaterze :loveu: najlepszy jakiego sobie moglam wymarzyc i najcudowniejszy pod sloncem chociaż czasem taaaka wredotka mala ale.. przemilcze to :roll: :lol:

Posted

samograj napisał(a):
Nie napisałaś mi jak to jest ze śnieżnym nosem u malamutów!!!???

aaah no tak :)
już piszę : więc : moja sunika sniezny nos miala zimą (intensywnie rozowy) latem zostal jej lekko rozowy i juz jej tak zostanie prawdopodobnie na zawsze i będzie tak ze zimą będzie intensywnie rozowy a latem leciutko SH wytłumaczyła mi ze poprostu taka daisuniowa uroda ;)

Posted

ewelinabuck napisał(a):
i jak wpadasz do mnie z wizytka;) ?

kłopot w tym ze będę bez piesa :-( (Mysza zostaje z moją drugą babcią)
więc moze umowimy sie na inny termin pod koniec wakacji na przyklad.

Posted

Śliczna panieneczka:loveu::loveu::loveu:
U nas ostatnio też sporo haskich i malamutów się pokazało ale ludzi pociaga tylko ich wygląd i stwierdzenie ,że dobre ,,do dzieci'' ale tragedią jest jak te piękne psiaki leża uwiazane na skrawku podwórza w szeregówkach i chodzą na smyczowe :cool3:spacerki.Znajomi mają suczkę, tez mieszkają w bloku , ale dziewczyna dziennie robi kilka kilometrów .

Posted

taak ta "pięknota" na zdjeciach to ja :oops: :oops: :oops:
Alu ja ci powiem ze malamuta mamy dlatego ze to chodzące łagodności do dzieci (kiedyś miałam kynofobię) ale nasz piesio ma multum spacerkow czasem ja puszczę (jak sprawdze teren :lol: ) jeździmy do lasu nad morze i nad jeziorko ;)