Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pegaza napisał(a):
Natala jestes zadowolona z tego Championu? bo tak mysle czy tego nie zamowic do rozczesywania..

Darka nie mam porównania z innymi preparatami, ale on mi ułatwia rozczesywanie no i psy po nim ładnie pachną:cool1: Z resztą widać różnicę jak są wyczesane bez championu a z nim. :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Bondziki nie wagarują.
Ja zapracowana i z zapaleniem zatok...:mdleje:
Bondzik ma coraz większą ochotę na Inkę, przy każdej okazji próbuje ją "zaatakować". A Inka ciągle szczeka, biega i robi z Bondem co jej się podoba.
Tak go ostatnio zastałam gdy wróciłam z pracy:

A tu już uczesany:)

Pilnują malucha

I z kąpieli

Dwa brudasy:eviltong:

Posted

U mnie Ula atakuje Grackę i gryzie jej papiloty, już nie wiem jak mam jej tłumaczyć, średnio mi się uśmiecha, żeby z takim obdartym psem potem chodzić...

Posted

Kleo, znam ten ból. Rano Bonda czesze, nie zdążę wyjść do pracy a Inka już go rozbiera z gumki.
Ona to robi wtedy gdy nikt nie widzi, mama raz ją przyłapała jak siedziała na Bondziku i rwała mu włosy z głowy. Właśnie!!! On przez nią ma placek łysy, tak mu wyrwała włosy!....

Posted

Aga! Nie znikam, nie znikam. Postaram się teraz wpadać regularnie, i do Waszych galerii i swoją prowadzić w neleżyty sposób:)
Poza tym my musimy się w końcu spotkać, podczas jakiegoś pięknego weekendu na spacer :D

Posted

[quote name='Natalia&Lola']Kleo, znam ten ból. Rano Bonda czesze, nie zdążę wyjść do pracy a Inka już go rozbiera z gumki.
Ona to robi wtedy gdy nikt nie widzi, mama raz ją przyłapała jak siedziała na Bondziku i rwała mu włosy z głowy. Właśnie!!! On przez nią ma placek łysy, tak mu wyrwała włosy!....

I ja znam ten ból :(
Viky dzięki Carmen nie ma wąsów a nad oczami ma brwi jak Mikołaj bo tak włosy ma wytargane przez tego diabła :angryy:

http://images42.fotosik.pl/188/86b45572a29e9ba0med.jpg śliczności :loveu:

Posted

Viky i Ja napisał(a):
I ja znam ten ból :(
Viky dzięki Carmen nie ma wąsów a nad oczami ma brwi jak Mikołaj bo tak włosy ma wytargane przez tego diabła :angryy:

A ja na Ulkę pokrzyczałam i już papiloty zaczyna zostawiać w spokoju :)

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Aga! Nie znikam, nie znikam. Postaram się teraz wpadać regularnie, i do Waszych galerii i swoją prowadzić w neleżyty sposób:)
Poza tym my musimy się w końcu spotkać, podczas jakiegoś pięknego weekendu na spacer :D

Natalko koniecznie, mysle ze po swietach cos zorganizujemy:-)