Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Bondziki! Ale Wam się zdjęcia parapetowe udały, że hej:loveu: Ciekawa jestem tylko, czy Inka jest już faktycznie większa od Bondka, czy to tylko tak na zdjęciu wyszło?
Pozdrawiamy Was!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Truska34']Cześć Bondziki! Ale Wam się zdjęcia parapetowe udały, że hej:loveu: Ciekawa jestem tylko, czy Inka jest już faktycznie większa od Bondka, czy to tylko tak na zdjęciu wyszło?
Pozdrawiamy Was![/QUOTE]

Bardzo dziękuję w imieniu całej ferajny za miłe słowa:)
Jeżeli chodzi o wielkość to teraz jets ten moment kiedy Inka i Bondo są tej samej wysokości i długości:D
Gdy idą na smyczy obok siebie to świetnie wyglądają:D
Bondzik nadal urządza polowanie na Inkę aby ją.... no właśnie, niedługo pewnie będą dziewczyny miały cieczki, więc czas pomyśleć nad zabezpieczeniami.

Coś mam ostatnio cały czas problem z zalogowaniem się na dg (cód, że dziś się udało), a potem z dodawaniem komentarzy.

Pozdrawiamy bardzo serdecznie wszystkich:D

Posted

Tak, wiem łapki też trzeba załatwić. Zarosły mi psy na zimę.:oops:
Co do jęzora Inka to chyba papuguje Bondzika.
Bondzik jest jakiś dziwny, ma 9msc a nic się nie wybarwia. Jedynie łepek. W mertyce wpisane "stalowo-złoty" a on czarny, czarny, czarny.... :angryy:

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Bondzik jest jakiś dziwny, ma 9msc a nic się nie wybarwia. Jedynie łepek. W mertyce wpisane "stalowo-złoty" a on czarny, czarny, czarny.... :angryy:

Gracja w tym wieku też była czarna, i ciesz się, bo tak zazwyczaj jest, że jak się szczeniak bardzo szybko wybarwia to w wieku 2 lat jest już strasznie jasny. A tak wybarwi się powolutku i będzie miał piękny stalowy płaszczyk :)

Posted

*kleo* napisał(a):
Gracja w tym wieku też była czarna, i ciesz się, bo tak zazwyczaj jest, że jak się szczeniak bardzo szybko wybarwia to w wieku 2 lat jest już strasznie jasny. A tak wybarwi się powolutku i będzie miał piękny stalowy płaszczyk :)

No ja porównuje Bondka do mojej poprzedniej suni, która w tym wieku była stalowa. I dowiedziałam się od hodowczyni "najwyżej będzie czarny".....
Już bym chciała zobaczyć jak te gluty będą wyglądały wybarwione:D