Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 A oto zdj z wczorajszej sesji:) Bondzik i jego grube nóżki:loveu: Quote
Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Zdjęć zrobiłam wczoraj sporo, ale niestety tylko 1 się nadaje. Jak się jedno patrzy w moją stronę to drugie ucieka i odwrotnie. Ciężko złapać te małe pyszczki i uwiecznić na zdjęciu. Quote
Nati28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Pieknie razem wygladaja :loveu: A te nozki Bondzika :evil_lol: Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Zdjęcie boskie:loveu::loveu::loveu: a te chude nóżki rozbawiły mnie do łez:lol::lol::lol: Quote
Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Przez te nóżki ma ksywkę WYKAŁACZKA :diabloti: Quote
Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Moje nie ostrzyżone uchole:) Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Ale on jest słodki widać że taki malusi. Jakie ma wymiarki? Quote
Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 20cm gługości a w kłębie 15cm, wagi dokładnej nie podam bo nie był ważony. Ostatnia waga to z 23-08 ważył 630 gram. Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Natalia&Lola napisał(a):20cm gługości a w kłębie 15cm, wagi dokładnej nie podam bo nie był ważony. Ostatnia waga to z 23-08 ważył 630 gram. Malusieńki :loveu::loveu::loveu: mnie się moja wydaje malutka waży 1,5kg i ma po 24cm długości i w kłębie to on przy niej kruszynka:loveu::loveu::loveu: a malusia sunia jak tam się zaadaptowała w nowym domku? Quote
Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Nolka nie wychodziła z pokoju, bo chyba trochę nie była pewna a poza tym weterynarz na początku kazał odizolować ją od innych psów. Teraz się rwie aby tylko wyskoczyć z pokoju. Szczeka, warczy, jest bardzo za jedzeniem. Gryzie Bondzika w ogon i jego maluśkie nóżki:evil_lol: No i oczywiście oboje skaczą po sobie, ona warczy na niego a on stoi jak osiołek. Poza tym Bondzik mając swoje ponad 4msc wskakuje na nią... Tak jakby chodziło mu o coś więcej niż tylko zabawa... Więc muszę ich pilnować aby krzywdy jej nie zrobił. Bo Nolka teraz ma 425gram. Więc różnica jest. Quote
Natalia&Lola Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Te moje psiaki to takie mikrusy. Ale to nie były szukane secjalnie aby były małe. Zakochałam się w nich więc nie było mowy abym wróciła do domu bez moich maluszków. Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Nolka nie wychodziła z pokoju, bo chyba trochę nie była pewna a poza tym weterynarz na początku kazał odizolować ją od innych psów. Teraz się rwie aby tylko wyskoczyć z pokoju. Szczeka, warczy, jest bardzo za jedzeniem. Gryzie Bondzika w ogon i jego maluśkie nóżki:evil_lol: No i oczywiście oboje skaczą po sobie, ona warczy na niego a on stoi jak osiołek. Poza tym Bondzik mając swoje ponad 4msc wskakuje na nią... Tak jakby chodziło mu o coś więcej niż tylko zabawa... Więc muszę ich pilnować aby krzywdy jej nie zrobił. Bo Nolka teraz ma 425gram. Więc różnica jest. No powiem ci że w takich małych szczeniakach jest burza hormonów i każdy piesek jak tylko widzi suczkę od razu ma ochotę na....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: pamiętam jak Pixula była malutka miała jakieś 3 miesiące i przyjechał do nas w odwiedzinki mały chłopczyk Yoreczek i tez próbował na nią wskoczyć:diabloti::diabloti::diabloti: Cóż taka "chłopska" natura:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Doti1986 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Natalia&Lola napisał(a):Te moje psiaki to takie mikrusy. Ale to nie były szukane secjalnie aby były małe. Zakochałam się w nich więc nie było mowy abym wróciła do domu bez moich maluszków. Ja też mam ochotę na jeszcze jednego yoreczka ale mój mąż nie bardzo się chce zgodzić na kolejnego "dzidziusia" bo dzieci jeszcze nie mamy i normalnie traktuje nasza mała jak dziecko:loveu: i chyba boi się konkurencji dla Pixi:loveu: Quote
eve86 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Witamy Bondzika... Jesteśmy z odwiedzinami po raz pierwszy :loveu: Śliczny z niego cukiereczek :multi: Quote
Doti1986 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Witamy się wieczorowo i więcej foteczek prosimy:loveu: Quote
eve86 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Pozdrawiamy piątkowo i juz weekendowo :loveu: Quote
eve86 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Sobotnie pozdrowionka :) Co tu tak cichutko????? Quote
Marzena* Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy w paskudne, niedzielne południe :loveu::loveu::loveu: Quote
Yoko2009 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Witamy i foteczek maluchów sie domagamy !!!!! :):):) Quote
FREDZIU Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 My też sę witamy i pozdrawiamy:multi::multi: Quote
Natalia&Lola Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Trzeba złapać te moje paskudy do zdjęcia, bo nie chcą pozować:mad::evil_lol: Quote
Recommended Posts