Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Natalia i psiaki! Nie zniechęcaj się do prowadzenia galerii i wklejania fotek. U nas już wszystko super działa, u Ciebie pewnie też. Pooglądałabym z chęcią nowe zdjęcia Twoich skarbów:loveu:
Miłego dnia!

Posted

Wczoraj chcialam wgrać zdjęcia, ale coś mnie wywalalo z dogo a potem mój laptop stawial opory. Chyba się zawirusowal bo nie mogę polączyć się z netem i wyskakują mi różne dziwne rzeczy. Na szczęście zdj mam na pamięci więc zaraz powojuje i mam nadzieję, że uda się co nieco wgrać;)

Posted

Gdy mam gdzieś iść i zabrać ze sobą yorki to wsadzam je do tej torby, Inka na noc ma ją stawiana na podlogę bo uwielbia w niej spać:)
A Bondzik potrafi zapakować się do mojej torebki którą noszę na co dzień:D (mimo wielu szpargałów noszonych przez pańcię jemu to nie przeszkadza)

Posted

Oj nawet nie wiesz jak mnie on denerwuje jak wolam do a on ucieka, chowa glowę i chyba myśli, ze ja go wtedy nie widzę?:cool1:
Potem zakladam szelki a on drętwieje, kladzie się i leży. Ale po podwórku już śmiga.

Posted

Ale raj dla oczu nam zrobiłaś:crazyeye: tyle oglądania na raz. Że nie wspomnę ile wysiłku Cię to kosztowało:comp26: Super ta Twoja psia rodzinka. A to zdjęcie, gdzie uchwyciłaś całą trójcę jest powalające. Wszyscy troje mają oczy zwrócone w górę, jakbyś Ty(i kurczak!) co najmniej pod sufitem wisiała....

Posted

Oj Truska, abyś wiedziala, ze kosztowalo mnie to sporo nerw aby uchwycić cale towarzystwo które jest bardzo rozbiegane a potem wgrać te zdjęcia.
Ale bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają:)
W sobotę mam zamiar po raz pierwszy wyjść z Inką na spacer. Więc liczę na dobrą pogodę, aparat w kieszeń i zdjęć narobię:D A potem się pochwalę;)

Posted

Natalia&Lola napisał(a):
Oj Truska, abyś wiedziala, ze kosztowalo mnie to sporo nerw aby uchwycić cale towarzystwo które jest bardzo rozbiegane a potem wgrać te zdjęcia.
Ale bardzo się cieszę, że zdjęcia się podobają:)
W sobotę mam zamiar po raz pierwszy wyjść z Inką na spacer. Więc liczę na dobrą pogodę, aparat w kieszeń i zdjęć narobię:D A potem się pochwalę;)

O tak!
Czekamy na dużo zdjęć :multi:
Chwal się jak najwiecej i najczęściej :loveu::loveu:

Posted

Cała trójeczka prześliczna:) Super zdjęcia w końcu się doczekałam :)

Co do zdjęć to żeby nie wychodziły takie wielkie to zanim się je załaduje można je zmniejszyć i wtedy powinno być oki:)