Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Niestety,chciałabym zaprzeczyć...choc dla tego psiaka to nie zmieni bólu,strachu i koszmaru ostatnich dni...chciałabym zaprzeczyć,lecz nie mogę...
Zobaczcie na rozkład czarnych piegów na nosie ...na obu fotkach taki sam...zobacznie na maseczkę...na obu fotkach taka sama...płaszczyk z szerszym kołnierzem...
chciałabym zaprzeczyć,ale nie mogę.

To jest Trevor!
Walcz,mocno walcz!!!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tylko dlaczego uzyskałm info w weekend , że pies zabrany ... Dlaczego nikt kto tam zagląda go nie widział coś mi się wydaje , że pies gdzieś czekał na powlną śmierć ... Pies dopiero wczoraj pojechał do domu a jezzcze w piątek kiedy gadałm z Negrii mówiłam , że pies ma być zabrany i całe szczęście bo tam to leży na sianie z kagańcem na posyku a wkoło muchy :shake::-(

Posted

Wiecie ja to tak myślę , że gdyby Trevor leżał gdzieś na widoku w kojcu to niejedna osoba , która tam zagląda w poszukiwamniu psów wywalił by mu w ryj toż to inaczej by sie nie dało .

Posted

Laura1108 napisał(a):
Tylko dlaczego uzyskałm info w weekend , że pies zabrany ... Dlaczego nikt kto tam zagląda go nie widział coś mi się wydaje , że pies gdzieś czekał na powlną śmierć ... Pies dopiero wczoraj pojechał do domu a jezzcze w piątek kiedy gadałm z Negrii mówiłam , że pies ma być zabrany i całe szczęście bo tam to leży na sianie z kagańcem na posyku a wkoło muchy :shake::-(

Bo zabrany w weekend zostal inny benek :(
Nikt nie wiedział, że są tam dwa benki!

Posted

Następne media powiadomione, tym razem TVN24 , "Prosto z Polski".

Fundacja EMIR stara się o obdukcję psa, wykonaną przez lekarza biegłego sądowego - trzeba mieć mocne dowody dla prokuratury !!

Oprócz tego składamy zawiadomienie do Karajowego Inspektora Weterynarii oraz zażalenie do Krajowej Izby Lekarsko-weterynaryjnej.

Proszę wszystkich - POMÓŻCIE !
Takie "leczenie" zwierząt nie może ujść na sucho!
Ktokolwiek wie, ktokolwiek brał psa od niego, ktokolwiek ma jakieś dokumenty świadczące o jego karygodnych działaniach - proszę o kontakt z Fundacją !!
Nie bójcie się mówić! Ten umierający w potwornym cierpieniu benek i te, które z jego ręki zginęły w mękach - żądąją sprawiedliwości i kary !!

Posted

Madallena no to ekstra wiedziałąm , że tam nie ma co pytać o nic bo i tak prawdy nikt nie powie .

Ja już jestem zwarta i gotowa iść zeznawać co widziałam . Mam nadzieję , że to szybko nastąpi a teraz mam chęć iść fraje... powiedzieć co zrpobił napluć mu w ryj . Wybaczcie ale nie po raz pierwszy ten potwór "dotyka" mnie osobiście nie po raz pierwszy przeżywam drmata kolejnego umęczonego psa prze tego ......:angryy:

Posted

[quote name='Madallena']To on...

DZIEWCZYNY! Pilnie potrzebny mi numer konta. Dobijaja sie do mnie i chca wplacac! Co z tym numerem? podobno na NK (wczesniej ktos pisal) cos juz sie pojawilo. POPROSZE O PW

Będzie aukcja cegiełkowa dla benka. Się szykuje.

Posted

Chciałam własnie podpowiedzieć tę skargę na lekarza do Warszawskiej Izby Lekarsko-Weterynaryjnej. Popartą oskarżeniem, zdjeciami, obdukcją innego lekarza.

Posted

Nasz Misza - kaukaz też była wyciągany przez Leyle z Celestynowa. Miał kości i ścięgna na wierzchu, przewracał sie o własne łapy, ech dużo by pisać ale wszystko jest na zdjęciach. Moja wetka jak go zobaczyła nie miała pewności czy przezyje bo on już nie chciał żyć. W Celestynowie nie chcieli go wydać a potem kazali podpisywać oswiadczenie że nie powie się w jakim stanie był pies. Masakra...

Posted

Czy możemy wspólnie napisać petycję przeciwko temu pseudo weterynarzowi :mad::mad: żeby odebrać mu prawo wykonywania zawodu i by już nigdy wiecej zadne zwierze przez niego nie ucierpiało??

Posted

[quote name='Margo05']Już jest wątek dotyczący działalności Klamczyńskiego
http://www.dogomania.pl/forum/f402/umierajacy-benek-ofiara-klamczynskiego-ile-jeszcze-146670/#post12980429
Wszystkie osoby mające jakieś dowody w sprawie, również dotyczące innych psów proszone są o kontakt.
Jeśli ktoś ma pomysł na tekst protestu wysyłanego do gmin współpracujących z Klamczyńskim to będę wdzięczna.

Postaram się skonsultować z prawnikiem i dam znać.

Posted

[quote name='Margo05']Już jest wątek dotyczący działalności Klamczyńskiego
http://www.dogomania.pl/forum/f402/umierajacy-benek-ofiara-klamczynskiego-ile-jeszcze-146670/#post12980429
Wszystkie osoby mające jakieś dowody w sprawie, również dotyczące innych psów proszone są o kontakt.
Jeśli ktoś ma pomysł na tekst protestu wysyłanego do gmin współpracujących z Klamczyńskim to będę wdzięczna. Jak bedzie potrzeba wstawię zdjęcia Miszki... ale one będą bardziej drastyczne niż bernardyna...

Posted

Witajcie jestem tu pierwszy raz gdy zobaczyłam tego psa po prostu się przeraziłam widziałam wiele rzeczy ponieważ jestem wolontariuszką w Lecznicy Ada ale czegoś takiego to nie widziałam. Rozsyłam wiadomości o tym psie wszyscy są przerażeni będę pomagać Wam i trzymam kciuki za biedaka. Weta musimy wsadzić przed sąd!!:angryy: Pozdrawiam

Posted

megii1 rozumiem , ze Tobie chodzi o lecznicę w Wołominie ponieważ jakos w poprzednim poście rzuciło mi się w oczy , że pisałaś o tym iż zabrałaś psa w takim stanie z Celestynowa ...