mimiś Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 mozna wpisac opinię o panu doktorze- Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl ale uwaga:- "Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.- ale chyba juz znacie ten link?-nie czytalam calego wątku.. aha, doczytalam sie..podobno opinie są usuwane przez modów Quote
gusia0106 Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='Lia7']Śledzę dkokładnie to co się dzieje w sprawie Trevora i cieszę się że sprawa zatacza coraz szerszy krąg.Obejrzałam Kurier Warszawski Klamczyński się boi,ale to tak jak większoość hycli trudny przeciwnik ma za sobą system i to trzeba zmienić bo po nim moga wyrosnąć następni tacy mordercy. Nie przyjeliście mnie tu po przyjacielsku chociaż zadałam tylko pytanie dlaczego nie chce Emir pomocy w tej sprawie ale to już nie ważne mam nadzieję że tym razem się uda.... Wiedziałam że nie będzie łatwo a zostałaam posądzona o prowokację ale nie mam zamiaru wracać do tej dyskusji wklejam wam link z dyskusji z Golden line ale tylko po to żebyście pamiętali że nie wolno się poddawać mimo wszystko bo to trudne sprawy zwierzęta w sądzie kontra ludzie i taki hycel jak Klamczyński. GoldenLine.pl: Dyskusja - REALIA POLSKICH SCHRONISK! BERNARDYN UMIERA!!! (uwaga, drastyczne zdjęcia) Emir doskonale wie jak to jest, bo był oskarżycielem w sprawie Krzyczek.... Ps. Hej Donvitow, co u Beja?;) Quote
gagata Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 gusia0106 napisał(a):Emir doskonale wie jak to jest, bo był oskarżycielem w sprawie Krzyczek.... Krzyczki jeszcze się nie skończyły....sprawa cały czas się toczy. Quote
Zara Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 :angryy: OTreworze przeczytałam dopiero dziś. - no nie wiem co napisać po prostu brak mi słów. Tego chyba nie dokonał człowiek, bo przecież uczuć jakichkolwiek, nie posiada. Nie posiada również szacunku do życia, a także dla siebie. Tak więc człowieczeństwa brak. Wierzę, że on i jemu bliscy nie mogą tak naprawdę spać spokojnie. I tego im najbardziej życzę :mad: Wierzę, że kiedyś za to zapłacą :mad: Quote
Ewelina.w38 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Zara napisał(a)::angryy: Wierzę, że on i jemu bliscy nie mogą tak naprawdę spać spokojnie. I tego im najbardziej życzę :mad: Wierzę, że kiedyś za to zapłacą :mad: oby tak było! Quote
karina1002 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='Ewelina.w38']W artykule powiedziane jest, ze fundacja zrobiła zdjęcia psów znajdujacych sie w tej "klinice" nie jest to wiec dowód na ich rzezcywisty stan w momencie interwencji? Sugestie o niewiadomym czasie zarażenia larwami i 2 operacji, sie w glowie nie mieszcza. Mam nadzieję, że każdy (choć trochę) inteligentny człowiek to widzi! Dlatego, na przyszłość, należy pamiętać, że jak się zabiera takiego psa skądkolwiek, należy wezwać od razu Policję i Inspektorat Wterynaryjny i zrobić zdjęcia za zgodą Policji. Teraz już widać jaką obronę Pan Doktor przyjął i tego będzie sie trzymał. Niestety. Quote
AlinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='karina1002']Dlatego, na przyszłość, należy pamiętać, że jak się zabiera takiego psa skądkolwiek, należy wezwać od razu Policję i Inspektorat Wterynaryjny i zrobić zdjęcia za zgodą Policji. Teraz już widać jaką obronę Pan Doktor przyjął i tego będzie sie trzymał. Niestety. Czyżby nie było zdjęć w momencie odbioru? Jeśli tak to błąd w sztuce Quote
karina1002 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 AlinaS napisał(a):Czyżby nie było zdjęć w momencie odbioru? Jeśli tak to błąd w sztuce Nie wiem, zgubiłam się już w tym wątku. Ale skoro on tak tłumaczy, to podejrzewam, że wie co robi. Pewnie nie pierwszy raz taką przyjął strategię. Quote
kahoona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 gada, co mu ślina na język przyniesie, o Trevorze raz mówił, że był zdrowy, raz że miał babeszię z gadania bzdur jest znany - w czerwcu, podczas krecenia materiału Polsatu, na moje pytanie gdzie jest 1200 psów, które "wyparowały" odpowiedział do kamery z uśmiechem, że wszystkie wyadoptował osobiście, siedzi i dzwoni sprawdzając jak im to w nowych domach dobrze nie zwracajcie uwagi na te pierdoły - to żadna linia obrony - bronić się będzie w sądzie, a obiecuję Wam, że będzie odpowiadał na wiele niewygodnych pytań Quote
AlinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Tego typu sprawy są trudne a i wyroki jeśli już zapadają są niewspółmiernie niskie do wyrządzonych krzywd tak że każdy powód może być dobry aby kat się wywinął lub prawie wywinął Quote
LILUtosi Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Cioteczki i wujowie, sorki ale kolejny benek ala moskiewski zagrożony, zajrzyjcie proszę na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/zabija-mnie-bez-pomocy-typ-moskiewski-strozujacy-konieczna-pomoc-144669/ Quote
Madallena Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='LILUtosi']Cioteczki i wujowie, sorki ale kolejny benek ala moskiewski zagrożony, zajrzyjcie proszę na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/zabija-mnie-bez-pomocy-typ-moskiewski-strozujacy-konieczna-pomoc-144669/ Rany, zeby niebylo kolejnej tragedii:shake: Quote
kahoona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='AlinaS']Czyżby nie było zdjęć w momencie odbioru? Jeśli tak to błąd w sztuce Bardzo was proszę o nie pisanie nieprawdziwych scenariuszy. Skąd macie informacje o braku zdjęć? Na miejscu była ekipa dochodzeniowo-śledcza - informacja o tym została podana. Oznacza to, że do policji należy zabezpieczenie dowodów. Jednym z takich zabezpieczeń jest dokumentacja fotograficzna. To oczywiste przy czynnościach zabezpieczających i udziale technika policyjnego. Nasze interwencje przeprowadzane są profesjonalnie, a pisanie o błędach w sztuce (szczególnie, że to nieprawda) na publicznym forum jest, delikatnie mówiąc, niefrasobliwe. Jakby powiedział Pan Zagłoba: "sumitujcie się niewiasty". Quote
Milla.j Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 AlinaS napisał(a):Tego typu sprawy są trudne a i wyroki jeśli już zapadają są niewspółmiernie niskie do wyrządzonych krzywd tak że każdy powód może być dobry aby kat się wywinął lub prawie wywinął Polskie prawo uważa, że człowiek jest ważniejszy niż "jakiś tam" pies, albo jakiekolwiek inne zwierze.:placz: Quote
AlinaS Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 [quote name='kahoona']Bardzo was proszę o nie pisanie nieprawdziwych scenariuszy. Skąd macie informacje o braku zdjęć? Na miejscu była ekipa dochodzeniowo-śledcza - informacja o tym została podana. Oznacza to, że do policji należy zabezpieczenie dowodów. Jednym z takich zabezpieczeń jest dokumentacja fotograficzna. To oczywiste przy czynnościach zabezpieczających i udziale technika policyjnego. Nasze interwencje przeprowadzane są profesjonalnie, a pisanie o błędach w sztuce (szczególnie, że to nieprawda) na publicznym forum jest, delikatnie mówiąc, niefrasobliwe. Jakby powiedział Pan Zagłoba: "sumitujcie się niewiasty". Na wątku padło stwierdzenie iż pan K tłumaczył iż u niego w lecznicy czy też schronisku w momencie odbioru nie było larw ani much na ranie - ja zasugerowałam się tym co było napisane a zmartwiłam się tylko w dobrej wierze ponieważ wszyscy jesteśmy zgodni że nie może doktorowi K ujść płazem to co wyczyniał z tymi bezbronnymi zwierzętami Quote
kahoona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 AlinaS napisał(a):Na wątku padło stwierdzenie iż pan K tłumaczył iż u niego w lecznicy czy też schronisku w momencie odbioru nie było larw ani much na ranie - ja zasugerowałam się tym co było napisane a zmartwiłam się tylko w dobrej wierze ponieważ wszyscy jesteśmy zgodni że nie może doktorowi K ujść płazem to co wyczyniał z tymi bezbronnymi zwierzętami nie ujdzie:mad: Quote
gameta Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 kahoona napisał(a):nie ujdzie:mad: I za to trzymam mocno kciuki :roll: Quote
Redpit Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Też mam nadzieję, że jakaś kara spotka tego rzeźnika :mad: :mad: :mad: :kciuki: trzymam :candle: Quote
Lia7 Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 AlinaS dywagowała na temat dowodów,bo wiemy tylko tyle ile ze zdjęć. czy wiadomo kiedy został wyłapany?,w jakim był stanie?co tam "wyskrobał" Klamaczyński żeby wygladało że z psem było coś nie tak os początku,dokumentację ma też on....a tłumaczenie,że to komplikacje pooperacje jakimi się tłumaczy...hmmmm czy głupi?dla nas głupio...ale jeśli chodzi o ludzi to trudne do udowodnienia...sąd zaryzykuje wiwisekcję? Ja może się nie przychylam do apelu o sumitowanie wszak pan Zagłoba wolał miód pitny od takich histoii:) ale mam również wielką nadziieję że się uda tym razem, za dobrze się orientuję jak to trudne żebym juz dziś była o tym przekonana.Poddawać się nie można,ale wszystko wyjaśni się na rozprawie jeśli takowa będzie,a jeśli do niej dojdzie Emir nas poinformuje o terminie a tam można się bedzie przekonać jakie dowody zostały zgromadzone.... Poczekajmy wię....na to,ale co dalej? może wyłapywać zwierzęta i co z nimi? Quote
gagata Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Przepraszam, nie warto marnować czasu na rozstrząsanie już zebranych dowodów,pomóżcie nam szukać nowych... Quote
kahoona Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Proszę Was jednak o nie zagłębianie się w dyskusje na temat dowodów. Dla kogoś, to jest po przeciwnej stronie każda informacja może być pożyteczna. Przy sprawie Ewy B. i Krężela, dogomaniacy zajęci byli awanturami na wątku i niewielu zauważyło jak umiejętnie manipuluje wszystkim syn tego babsztyla, zalogowany na kilka zaledwie dni. Chociaż ujawniłam jego tożsamość (dzięki pewnym zabiegom detektywistycznym) mało kto zwrócił na to uwagę. Pewnie narobiło to trochę szkody. Pamiętajcie, że te czarne charaktery czytaja to forum. I z drugiej strony wcale im się nie dziwię. To czasem kopalnia informacji. Quote
Lia7 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Proszę Was jednak o nie zagłębianie się w dyskusje na temat dowodów. Dla kogoś, to jest po przeciwnej stronie każda informacja może być pożyteczna. Przy sprawie Ewy B. i Krężela, dogomaniacy zajęci byli awanturami na wątku i niewielu zauważyło jak umiejętnie manipuluje wszystkim syn tego babsztyla, zalogowany na kilka zaledwie dni. Chociaż ujawniłam jego tożsamość (dzięki pewnym zabiegom detektywistycznym) mało kto zwrócił na to uwagę. Pewnie narobiło to trochę szkody. Pamiętajcie, że te czarne charaktery czytaja to forum. I z drugiej strony wcale im się nie dziwię. To czasem kopalnia informacji. Może masz rację?Tylko jeśli prowadzisz takie sprawy to powinnas pamiętać,że sąd opiera się na dowodach i zeznaniach świadków a ty sugerujesz że forumowicze naprowadzili sprawcę na te właśnie dowody.Rozumiesz przecież co to są dowody a co zeznania świadków. Dowodów nie można przegadać a zeznania też muszą się opierać na racjonalnych przesłankach.... Klamczyński prowadzi to przez wiele lat i nie musi czytać takiego forum. Wybacz że to napiszę ale to dziecinne co napisałaś chociaż z tym twoim detektywistycznym talantem daje do zastanowienia.,czy to znaczy że masz dostęp do danych osób piszących na forum? Ale nie będę już pisała o dowodach tylko dam ci wskazówkę jak możesz je znaleść....kilka lat temu pamiętam z prasy Klamczyński miał wielkie kłopoty bo uśpił z samochodu młode zdrowe psy,była afera,prokuratura umorzyła sprawę,pomimo że o ile pamiętam były dowody bardzo mocne bo nie miał dokumetacji...ale pomogły mu powiatowy lekarz weterynarii i kierowniczka z Celastynowa która zaczęła zabierać od niego psy.Tak pisała prasa:) Przeczytałam na stronie,że Emir wspólpracuje z TOZ- em może wam pomoże ?'.... i podziielcie się czy tak zrobi bo to już kilka lat. Quote
Zofia.Sasza Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Lia7 napisał(a):Proszę Was jednak o nie zagłębianie się w dyskusje na temat dowodów. Dla kogoś, to jest po przeciwnej stronie każda informacja może być pożyteczna. Przy sprawie Ewy B. i Krężela, dogomaniacy zajęci byli awanturami na wątku i niewielu zauważyło jak umiejętnie manipuluje wszystkim syn tego babsztyla, zalogowany na kilka zaledwie dni. Chociaż ujawniłam jego tożsamość (dzięki pewnym zabiegom detektywistycznym) mało kto zwrócił na to uwagę. Pewnie narobiło to trochę szkody. Pamiętajcie, że te czarne charaktery czytaja to forum. I z drugiej strony wcale im się nie dziwię. To czasem kopalnia informacji. Może masz rację?Tylko jeśli prowadzisz takie sprawy to powinnas pamiętać,że sąd opiera się na dowodach i zeznaniach świadków a ty sugerujesz że forumowicze naprowadzili sprawcę na te właśnie dowody.Rozumiesz przecież co to są dowody a co zeznania świadków. Dowodów nie można przegadać a zeznania też muszą się opierać na racjonalnych przesłankach.... Klamczyński prowadzi to przez wiele lat i nie musi czytać takiego forum. Wybacz że to napiszę ale to dziecinne co napisałaś chociaż z tym twoim detektywistycznym talantem daje do zastanowienia.,czy to znaczy że masz dostęp do danych osób piszących na forum? Ale nie będę już pisała o dowodach tylko dam ci wskazówkę jak możesz je znaleść....kilka lat temu pamiętam z prasy Klamczyński miał wielkie kłopoty bo uśpił z samochodu młode zdrowe psy,była afera,prokuratura umorzyła sprawę,pomimo że o ile pamiętam były dowody bardzo mocne bo nie miał dokumetacji...ale pomogły mu powiatowy lekarz weterynarii i kierowniczka z Celastynowa która zaczęła zabierać od niego psy.Tak pisała prasa:) Przeczytałam na stronie,że Emir wspólpracuje z TOZ- em może wam pomoże ?'.... i podziielcie się czy tak zrobi bo to już kilka lat. Lia, ja znam kahoonę osobiście :diabloti: Ona Cię zaraz zamorduje :diabloti: Uwierz, dziewczyno - to SĄ profesjonaliści! Quote
kahoona Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Lia7 napisał(a): Może masz rację?Tylko jeśli prowadzisz takie sprawy to powinnas pamiętać,że sąd opiera się na dowodach i zeznaniach świadków a ty sugerujesz że forumowicze naprowadzili sprawcę na te właśnie dowody.Rozumiesz przecież co to są dowody a co zeznania świadków. Dowodów nie można przegadać a zeznania też muszą się opierać na racjonalnych przesłankach.... Klamczyński prowadzi to przez wiele lat i nie musi czytać takiego forum. Wybacz że to napiszę ale to dziecinne co napisałaś chociaż z tym twoim detektywistycznym talantem daje do zastanowienia.,czy to znaczy że masz dostęp do danych osób piszących na forum? Ale nie będę już pisała o dowodach tylko dam ci wskazówkę jak możesz je znaleść....kilka lat temu pamiętam z prasy Klamczyński miał wielkie kłopoty bo uśpił z samochodu młode zdrowe psy,była afera,prokuratura umorzyła sprawę,pomimo że o ile pamiętam były dowody bardzo mocne bo nie miał dokumetacji...ale pomogły mu powiatowy lekarz weterynarii i kierowniczka z Celastynowa która zaczęła zabierać od niego psy.Tak pisała prasa:) Przeczytałam na stronie,że Emir wspólpracuje z TOZ- em może wam pomoże ?'.... i podziielcie się czy tak zrobi bo to już kilka lat. skieruj łaskawie swoje rady gdzie indziej - nikt cie nie zna, mądrzysz się nie najmądrzej, możesz sobie darować - za nami stoi doświadczenie, ty tylko robisz zamęt zamilknij albo zajmij się czymś konstruktywnym, jeśli nie możesz żyć bez nauczania innych - spełniaj się może w jakiejs grupie samopomocy albo coś jesteś zupełnie nieuprawniona do wypowiadania jakichkolwiek opinii, bo z tego co piszesz wynika, że na tym temacie po prostu się nie znasz ponownie apeluję do ciotek - nie wdawajcie się w dyskusje Quote
Kinia1984 Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 oj czytaja czytaja...pod artykulem w wiesciach w komentarzach wypowiada sie obronczyni/ca pana K. i swietnie sypie cytatami z dogo... Quote
Recommended Posts