kahoona Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ta panienka zadzwoniła do mnie zaraz po podaniu przeze mnie numeru telefonu, prawie w tej samej minucie. Zadała mi jedno pytanie - czy składamy doniesienie na lekarzy doktora K. - otrzymała odpowiedź, że nie, ale jeśli ma jakieś pomocne fakty na ten temat to prosze o ich podanie. Rozmowa trwała 30 sekund - dotyczyła tylko tematu innych lekarzy z Sikorskiego. Pożegnałyśmy się obiecując wymianę informacji i tyle. Moja teoria jest taka - panienka nie za mądra, nie ma nic do powiedzenia, dzieciak niedowartościowany. Rada dla panienki - leć złożyć doniesienie na kogo chcesz - nikt nie ma wyłaczności na prokuraturę. Coś mi się zdaje, że taka z ciebie wolontariuszka i miłośniczka zwierząt jak ze mnie królowa angielska. Myślę, że wykonujesz czyjeś polecenie, żeby tu zamącić a jednocześnie jak najwięcej się dowiedzieć. Nie masz żadnych pomysłów tylko próbujesz się jak najwięcej od nas wyciągnąć i zamącić - stawiam tezę, że zleceniodawca jest z Wołomina. Gameta - mogę Cię nie lubić, a ty nas, ale pomyśl czy rzeczywiście ta panna to właściwy sojusznik. Przecież ona tylko prowokuje konflikt - nie zauważasz tego? Taki zbieg okoliczności, że informacje potrzebne panience a ona nie udziela żadnych? Coś za bardzo zainteresowana wszystkim co się dzieje, a jak nie może się dowiedzieć to prawie wyrywa klawisz z wykrzyknikiem z klawiatury. Apeluję do wszystkich - ignorujcie takie prowokacje - ta osoba jest dziwna, nowa i zachowuje się irracjonalnie. Ja zaraportuję jej posty i Was namawiam do tego samego. I dla jasności Gameta, tobie przez telefon powiem więcej, bo choć kawał cholery z Ciebie, to przynajmniej wiemy kim jesteś. Panienka dziwnie anonimowa... Quote
Maupa4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Witam. A ja chciałam przypomniec - jeżeli ktoś niedokładnie lub wybiórczo czyta - że wątek jest moderowany na prośbę użytkowników. Do tej pory nie widziałam potrzeby usuwania jakichkolwiek postów ale jak widzę mniej więcej dwie godziny temu sytuacja się "trochę" zmieniła i powoli wkraczamy w fazę ostrej "jazdy". Pozwolę więc sobie - jak zwykle na początku - poprosic o pohamowanie emocji i wzajemnych animozji. Przypomnę też o Regulaminie Forum czyli obowiązkach użytkowników a także prawach i obowiązkach moderatora. A teraz poproszę o powstrzymanie się przed pisaniem kolejnych nieregulaminowych postów i poproszę o danie mi czasu na dokładne przeczytanie postów które pojawiły się do tej pory. O swoich decyzjach tradycyjnie poinformuję na wątku. Pozdrawiam. Quote
gagata Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Lia7']nie atakujcie mnie............mówiąc o miłości do zwierząt.....nie zbieram pieniędzy i nikt nie dowie się kim jestem....a jestem przyjacielem osiedlowych zwierząt...od wielu lat i ubolewam,że nie można ufać tak wielu organizacjom ponoć działającym na rzecz zwierzat.............nie wiem jak działam emir...nie muszę już mogę się domyslać...........napisałam uwaga!czekam na odpowiedź nie na atak!PR wasz to epatowanie zdjęciami trevora? Wiem,że miłosci nie mierzy się wykrzyknikami,ale to mów ból,złość,że tak......... Ale wiem jak "miłość"do zwierząt mierzy wiele organiazcj pro zwierzecych........napisać jak?!.... Lia7 - zobacz , co napisałas....Dlaczego uważasz że Emir ma akurat Tobie opowiadać się ze swoich zamiarów? Dlaczego uważasz,że Emir w ogóle powinien pisac o swoich planach na forach? Szczegolnie w takiej sprawie? Czy zaspokojenie Twojej ciekawości coś nowego wniesie sprawy Trevora? I - uwierz- zdecydowanie wolimy foty szczęśliwych psów... Quote
ata Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='Lia7']nie atakujcie mnie............mówiąc o miłości do zwierząt.....nie zbieram pieniędzy i nikt nie dowie się kim jestem....a jestem przyjacielem osiedlowych zwierząt...od wielu lat i ubolewam,że nie można ufać tak wielu organizacjom ponoć działającym na rzecz zwierzat.............nie wiem jak działam emir...nie muszę już mogę się domyslać...........napisałam uwaga!czekam na odpowiedź nie na atak!PR wasz to epatowanie zdjęciami trevora? Wiem,że miłosci nie mierzy się wykrzyknikami,ale to mów ból,złość,że tak......... Ale wiem jak "miłość"do zwierząt mierzy wiele organiazcj pro zwierzecych........napisać jak?!....[/quote] a napisz kofana napisz:nerwy::ices_bla: Trevorku :sleep2: [*] Quote
gameta Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='kahoona'] Gameta - mogę Cię nie lubić, a ty nas, ale pomyśl czy rzeczywiście ta panna to właściwy sojusznik. Przecież ona tylko prowokuje konflikt - nie zauważasz tego? Taki zbieg okoliczności, że informacje potrzebne panience a ona nie udziela żadnych? [/quote] Kahoona, ale jaki sojusznik ??? Ja zupełnie o czymś innym. Z resztą Twojej wypowiedzi muszę się zgodzić :) Quote
Maupa4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Przypominam o Regulaminie zwłaszcza jego punkcie: c) Gdy zachodzi podejrzenie, że konta zostały założone po to, aby łamać regulamin lub wprowadzać zamieszanie będą usuwane bez ostrzeżenia. Tak więc przychylam się do sugesti i proszę żeby "nie karmic trolla". A "nie karmienie trolla" to nic innego jak nie odpowiadanie na posty Lia7. Quote
Lia7 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Nie złożyłam konta żeby wprowadzać zamieszanie...zadałam pytanie...i mam zamiar uczestniczyć w dyskusji mnie interesujacej w nstępnych dniach...mam nadzieję,że będą dobre wiedmości i dyskusja spokoja....a co można odpowiedzieć na moje posty....jak nie ma się odpowiedzi.....ale to zastanawiająca propozycja żeby przetestować i tego kto to proponuje i to forum:) Ale już na PW zasugerowałam w odpowiedzi na czyjąświadomość żeby powtórzono koleżankom,żeby nie wypowiadały się w klimatach trolla....bo nie przestanę pisać....podoba mi się supermenka....chciałbym pomóc wszystkim....ale jak widzę co się dzieje to strach pomysleć kiedy to się skończy i zwierzęta będą szczęśliwe.... Quote
Maupa4 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Ponownie Witam. Wątek został zmoderowany. Usunęłam 33 posty. Po przeczytaniu wątku "Ofiary kata Trevora" uznałam że przeniesienie tych 33 postów do wyżej wymienionego wątku nie ma sensu. Posty te nic nie wniosą w temacie zbierania dowodów w "sprawie Trevora". Jeszcze raz - zwłaszcza nowym użytkownikom - przypomnę o Regulaminie Forum i poproszę o stosowanie się wszystkich jego punktów. Pozdrawiam. Quote
lilk_a Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 ufff... to bardzo dobrze że wątek oczyszczony ...głupia jatka na temat bez sensu a Trevorowi i innym psom udręczonym przez podobnych "panu doktorowi" "lekarzy" życia ani zdrowia nie wróci Piesku tak bardzo żal że zaufałeś ludziom a jeden z nich doprowadził do Twojej śmierci nie tak powinno być , nie tak :shake: Quote
maja602 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Lia7']nie atakujcie mnie............mówiąc o miłości do zwierząt.....nie zbieram pieniędzy i nikt nie dowie się kim jestem....a jestem przyjacielem zwierząt...od wielu lat i ubolewam,że nie można ufać tak wielu organizacjom ponoć działającym na rzecz zwierzat.............nie wiem jak działam emir...nie muszę już mogę się domyslać...........napisałam uwaga!czekam na odpowiedź nie na atak!PR wasz to epatowanie zdjęciami trevora? Wiem,że miłosci nie mierzy się wykrzyknikami,ale to mów ból,złość,że tak......... Ale wiem jak "miłość"do zwierząt mierzy wiele organiazcj pro zwierzecych........napisać jak?!....[/quote] Jak działa EMIR? Przede wszystkim zabrał Trevora w ciężkim stanie i próbował uratować mu życie. Nie udało się, ale słusznie żąda ukarania sprawcy. Gdyby było więcej Takich jak EMIR, to może Świat byłby lepszy. Myślę, że tym stwierdzeniem można zakończyć dyskusję na ten temat. Quote
carolinascotties Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Prosze Was tutaj - poniewaz nie wiem, czy wszyscy zagladaja do drugiego watku - wczoraj w TVP info wprowadzono mozliwosc informowania pracownikow programu o przeroznych wydarzeniach - prosze Was o wysylanie maili i zdjec Trevora - Znalazłeś się w centrum wydarzeń? Masz interesujący, film, zdjęcie lub opis zdarzenia? Przyślij nam TWOJE INFO http://www.tvp.info/twoje-info Quote
Negri_2008 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 sorry za off. To bazarek na sunię "maliznę" od Klamki http://www.dogomania.pl/forum/f99/autorski-psi-portret-na-hotelik-dla-sunki-zabranej-od-doktora-k-do-12-10-a-147637/ Quote
PapryczkaChili Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='carolinascotties']Prosze Was tutaj - poniewaz nie wiem, czy wszyscy zagladaja do drugiego watku - wczoraj w TVP info wprowadzono mozliwosc informowania pracownikow programu o przeroznych wydarzeniach - prosze Was o wysylanie maili i zdjec Trevora - Znalazłeś się w centrum wydarzeń? Masz interesujący, film, zdjęcie lub opis zdarzenia? Przyślij nam TWOJE INFO http://www.tvp.info/twoje-info bardzo dobry pomysł. ostatnio było kilka takich nagłosnonych przez media spraw. takie tematy są trudne w naszym społeczeństwie głownie z powodu banalnego stwierdzenia, że to tylko pies... a w obliczu mnóstwa wydarzeń 'większej rangi' takie sprawy umykają. ale myślę, że warto skorzystać z takiej możliwości - tylko dobrze, byłoby napisać im konkretnie i zwięźle co i jak, dac zdjęcia, żeby nie wysyłać dużej ilości emocjonalnych opisów... - tak mi się wydaje :roll: nie czytałam całego wątku, jest obszerny, ściągnęły mnie tutaj zdjęcia - jestem wstrząśnieta... :-( Quote
Kinia1984 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 własnie ogladalam na WOT w kurierze mazowieckim reportaz o doktorze K. i wiecie co on powiedzial?? że u niego pies nie mial muszycy i zasugerowal ze larwy mogly sie zalegnac w transporcie lub gdy pies przebywal juz pod opieka fundacji Emir:mad: Quote
gagata Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Niech sobie mówi...My wiemy jak było. Quote
al-ka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No typ bezczelny jest!Szuka głupszych od siebie."Larwy wylęgły się w transporcie"...To chyba był transport do Władywostoku.Przecież przed upływem 24 godzin nie wylęgną sie nigdy larwy,a te na początku mają tylko 2mm.Larwy na zdjeciach są już co najmniej po 2 lub 3 linieniu. Gdzie on te nauki pobierał?Chyba na Różycu:evil_lol: Nawet mądrze bronić się nie potrafi. Quote
bico Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 gagata napisał(a):Niech sobie mówi...My wiemy jak było. ale ludzie spoza dogo nie wiedzą:roll: oby ich K nie przekonał swym "syrenim śpiewem":shake: Quote
gagata Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='bico']ale ludzie spoza dogo nie wiedzą:roll: oby ich K nie przekonał swym "syrenim śpiewem":shake: Może będzie łabędzi... Quote
Aga & Safir Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Kinia1984']29.09.2009 - Telewizja Polska SA a tak niepozornie wygląda... morderca! :angryy: dobrze, że media o tym mówią nie popuścimy mu!:mad: Quote
Kasik28 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Nie wiem czy wszyscy widzieli... Nie wiem czy ktoś już wstawił ten link.. Oglądajcie - minuta 2.55, tak wygląda i tłumaczy się K. 29.09.2009 - Telewizja Polska SA Quote
mamanabank Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 nie możecie skopiować tego nagrania do you tube, bo nie wszyscy mogą obejrzeć z podanej strony, np. ja nie mogę :shake: Quote
carolinascotties Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 mamanabank napisał(a):nie możecie skopiować tego nagrania do you tube, bo nie wszyscy mogą obejrzeć z podanej strony, np. ja nie mogę :shake: ja też nie mogę :( Quote
Laima Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 carolinascotties napisał(a):ja też nie mogę :( Ja też nie mogę. Quote
Malwi Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 dziewczyny, a czy jest to gdzieś na youtube ? bo niestety nie mam windows media playera i nie moge otworzyć ... Quote
Recommended Posts