Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Brak słów. Mam tylko nadzieję, że nie odpuścicie i życie da w kość temu nieczłowiekowi a napewno nieweterynarzowi, który miał pomagać w cierpieniu a nie go przysparzać. Złość przeplata się ze łzami

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W wyszukiwarce google znalazlam informacje o Schronisku w Wolominie i dzialajacej przy nim lecznicy prowadzonej przez tego Klamczynskiego -jesli to czytasz ty glizdo, mam nadzieje ze predzej czy pozniej dopadnie cie sprawiedliwosc- , jest tam napisane, ze w zeszlym roku zostal wydany zakaz jego dzialalnosci przez Powiatowego Lekarza Weterynarii,zlozone zostalo zawiadomienie o przestepstwie,moze teraz faktycznie warto sprobowac zainteresowac ta sprawa media,pokazac zdjecia pieska,wyniki autopsji ,ekspertyze medyczna,z ilosci psow ktora sie tam przewija wynika ze to jest regularna rzeznia,ja z mojej strony ,powtarzam oferuje moja pomoc, jest nas tutaj tak duzo,nie pomozemy juz Trevorowi ale innym psom jeszcze mozemy zanim trafia w lapy tego "czegos" i jego swity,moze zatrudnic dobrego prawnika,wiem ze ta sa ogromne koszty,ale razem damy rade.Trevorek........jestesmy kochanie......

Posted

Madallena napisał(a):
No nie bardzo... podane na stronie informacje sa juz niestety nieprawdziwe :(

wysłałam już maila do managera Kasi z podziękowaniem i smutną informacją o śmierci Trevora

Posted

Ja właśnie napisałam na babskim forum, na którym się udzielam, o Trevorze. Linka nie mogłam podać, bo naruszyłabym regulamin, ale zaproponowałam, że jeśli ktoś będzie zainteresowany - podam go w PW.

Posted

Bernardyn

- Czy mogę prosić słów kilka?
Czy czeka pana wycieczka?
Wszyscy chcieliby wiedzieć,
po co panu ta beczka.

Czy pan popija na szlaku,
gdy jest pan bardzo spragniony,
jak czuje się pan zmęczony?

- Po co tych pytań tyle,
niech pan się swoich spraw trzyma.
Ja muszę iść w dalszą drogę,
bo w górach spadła lawina.

I może gdzieś tam pod śniegiem
serce ostatkiem sił bije.
Muszę człowieka odnaleźć,
a wtedy on się napije.

Barbara Borzymowska.

Trevor - przepraszam za ludzi, jest mi wstyd :(
marzena

Posted

Można też dopisać się tutaj. Zwłaszcza w odniesieniu do postów kogoś uprawiającego kryptoreklamę interesu Klamczyńskiego (szczyt bezczelności, bo akurat po zamknięciu jego schroniska), kosztem innych klinik wołomińskich i zarzucającego pozostałym autorom postów lobbing na ich rzecz. Parę osób już się dopisało:

Dobry weterynarz w Wolominie lub okolicach - Wołomin - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl

Najlepiej pisać z przewijającymi się hasłami kluczowymi: Marek Klamczyński, Wołomin, Sikorskiego - żeby potem łatwiej wyskakiwało to w googlach...

Posted

Malutka86 napisał(a):
Kochane spróbujmy inaczej:
Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl

Moja opinię opublikowali, póki co jeszcze jest- może poklikajcie zgadzam się z opinią albo coś w tym rodzaju, bo zjechać go mod napewn nie pozwoli, zresztą teraz oczekują już 62 opinie;/

Albo pisać coś totalnie ogólnego

No a mi się nadal wyświetla, że żadnej opinii nie ma...:shake:
Twojej też (już) nie ma

Posted

Opinie w tych rankingach są ważne fakt, ale proszę Was wysylajcie protest do gmin...tekst gotowy...ja dzis wysylalam na wszystkie adresy , troche czasu zajmuje bo kazdy mail oddzielnie, ale chyba warto...im nas wiecej tym lepiej...Jesli kazdy kto sie tu wpisuje wysle ten tekst i zapcha skrzynki urzędasom, to się w koncu zorietuja ile osob o tym wie i że tak łatwo im to nie przejdzie.Zwłaszcza że tekst jest bardzo rzeczowo, madrze i kulturalnie napisany. Jeszcze raz apeluje do Was o wysyłanie tekstu do gmin i gazet!!!

Posted

jestem nowym użytkownikiem dogomanii. od dłuższego czasu czytam o zwierzakach na dogo, wiele razy płakałam czytając niektóre historie.
wiem że wiele osób będzie mnie besztać za to co napiszę, ale nie można w ten sposób, tym psiakom które odeszły z powodu pseudo weterynarzy albo głupoty ludzkiej nie pomożemy w ten sposób. proszę nie wypisujcie takich komentarzy u innych na nk. w ten sposób dajemy świadectwo o sobie, a kiedy sprawa trafi tam gdzie powinna, można jej zaszkodzić.

pamiętajmy nikt nie jest anonimowy w sieci!!!
to co wypisujecie inni mogą wykorzystać przeciwko wam.
znacie się po nickach macie swoje maile, po co takie rzeczy ogłaszać publicznie?
to może nam kiedyś zaszkodzić.

Posted

margot1504 napisał(a):
Malutka86 margot1504 a ta moja ci nie wyskakuje? Bo ja 10 razy otwierałąm i jest
Malutka nie ma zadnej oprocz mojej..???!!!nie potrafie zobaczyc innych opinii, poprobuje wieczorem...

Ten potral jest do niczego , kazdy moze zobaczyc tylko opinie ktora wydal i zadnych innych , a ten kto nie wydal zadnej opini nie widzi nic :shake:

Posted

polubek napisał(a):
jestem nowym użytkownikiem dogomanii. od dłuższego czasu czytam o zwierzakach na dogo, wiele razy płakałam czytając niektóre historie.
wiem że wiele osób będzie mnie besztać za to co napiszę, ale nie można w ten sposób, tym psiakom które odeszły z powodu pseudo weterynarzy albo głupoty ludzkiej nie pomożemy w ten sposób. proszę nie wypisujcie takich komentarzy u innych na nk. w ten sposób dajemy świadectwo o sobie, a kiedy sprawa trafi tam gdzie powinna, można jej zaszkodzić.

Przykro mi Polubek, ale nie zgadzam się z Tobą. Trzeba mieć cywilną odwagę, by wyrazić swoje zdanie i opinię pod nazwiskiem. Ważmy tylko na słowa.

Posted

kurcze wiecie co to nie odwaga to troche bezmyslnosc , bez prawomocnego wyroku sądu nie mozna nikogo nazwac morderca mimo tego ze na to zasluguje,istnieje cos takiego jak domniemanie niewinnosci, niestety nie my bedziemy orzekac o jego winie.
Nie slyszelicie o sprawach gdzie np. zlodziej wlamal sie do mieszkania i zostal trwale okaleczony przez wlasciciela i zlodziej wyrokiem sądu dostaje przyznana rente placona przez wlasciciela lub wlasciciel dostaje wyrok w zawieszeniu?
Chodzi tu tylko o to ze ludzie ktorzy maja tak dobre serca i walcza o prawa zwierzat dzialali z glowa i zeby im przez tego pseudo lekarza nie wydano zadnego wyroku o znieslawienie na przyklad...

Guest Elżbieta481
Posted

Zgadzam się w zupełności-zamiast jeden sprawy może być kilka w tym o naruszenie dóbr osobistych.Po co kusić los?Skąd wiadomo kto czyta ten wątek?
Nie wolno nazywac mordercą od wyroków jest sąd-organizacja Emir od zebrania dowodów i dostarczenia ich,bo tego się podjęła.
Głośna niedawna sprawa p.wójt.Obrażono ją w internecie
złożyła wniosek na policję i internauci mają problem.
Elżbieta