GAGA88 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wczoraj weszłam na tą stronę Ranking lekarzy - opinie, wyszukiwarka, mapa zarejestrowałam się i wyraziłam opinię bez żadnych zbędnych komentarzy i do dzisiaj nic nie ma. Cały czas jest Lekarz nie był jeszcze oceniany. Bądź pierwszym, który wyrazi opinię! Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ja dodałam przed chwilą swoją opinię, ciekawe czy zostanie umieszczona! Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wpisalam komentarz na jego profilu w NK. I jego znajomym z klasy też podesłałam link do DOGO z wątkiem Trevora. Quote
lajla2009 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jasza napisał(a):Ja dodałam przed chwilą swoją opinię, ciekawe czy zostanie umieszczona! Ja też wyraziłam swoją opinię,a Twojej nie widziałam.Wyświetliło się tylko:1 opinia i 42 oczekujące.Ktoś chyba dba,żeby nie nabruździć draniowi.Wierzę,że znajdziemy inną drogę!!!:mad: Quote
mamanabank Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jasza napisał(a):Wpisalam komentarz na jego profilu w NK. I jego znajomym z klasy też podesłałam link do DOGO z wątkiem Trevora. dobry pomysł! Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Wiem, że Trevorovi to nie pomoże, ale jak ten zwyrodnialec będzie miał zszarganą opinie jako lekarz, to może nie będzie w stanie szkodzić aż tak bardzo innym psom... Quote
Asior Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 tylko dziewczyny... proszę... bez bydła na NK.. bo to tylko o nas świadczy :roll: Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Napisałam grzecznie, ale konkretnie. I podałam link. Quote
lika1771 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Treworku widze CIe z pełnym brzuszkiem obok swojego ukochanego pana z usmiechem na pyszczku i szczesciem w oczach Tak takiego Cie widze piesku. Do zobaczenia w lepszym swiecie Quote
Ra_dunia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 [']......... czasem słów brak aby wyrazić uczucia....... Proszę, pomóżcie pozostałym psom będącym pod "opieką" tego oprawcy... one wciąż czekają... Quote
anado Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :-(:-(:-(Izis1984 napisał(a): Umarła nadzieja... :placz: I to zapalenie otrzewnej... matko, i tak pewnie czekałaby go operacja... tyle bólu :( Dobrze, ze juz nie cierpi :( :placz:tylko to mi pozostalo.Badz szczesliwy TREVORKU:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Odi Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Żegnaj Kochany Trevorze ... [*] Emir - łączę się z Wami w bólu ... Quote
ligia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Co do strony" znany lekarz" to napewno w wiekszosci moderator nie zatwierdzi naszych opini o Klamczynskim. Pytanie z forum: czy opinia, którą wyrażamy, może kogokolwiek skrzywdzić? jeśli na przykład jest niepochlebna, jest tylko naszym prywatnym zdaniem, inne wypowiedzi mogą być przecież w opozycji do naszej. nie piszemy po to, by wystawić komukolwiek etykietkę, tylko po to, by nasza opinia była jedną z wielu, które razem umożliwiają pacjentom nakreślenie ogólnego poglądu na temat lekarza. Piszę to, ponieważ chcę wiedzieć, czy jeśli byłyby podejrzenia o to, że opinia napisana przez któregoś z użytkowników jest krzywdząca dla lekarza, to czy moderator nie miałby obowiązku interweniować i np. zabronić umieszczenia tej opinii? i odpowiedz moderatora; Moderator ma dokładnie takie zadanie. Jeśli wypowiedź wychodzi poza ramy krytyki jest usuwana, lub chociaż jej ocena jest zerowana. Żadna z wypowiedzi nie wpływa na stan rankingu zanim nie zostanie zatwierdzona. Wszystkie więc starannie czytamy. Quote
jolakar Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 ligia napisał(a):Co do strony" znany lekarz" to napewno w wiekszosci moderator nie zatwierdzi naszych opini o Klamczynskim. Moderator ma dokładnie takie zadanie. Jeśli wypowiedź wychodzi poza ramy krytyki jest usuwana, lub chociaż jej ocena jest zerowana. Żadna z wypowiedzi nie wpływa na stan rankingu zanim nie zostanie zatwierdzona. Wszystkie więc starannie czytamy. Czyli nie ma sensu rejestrować się i wyrażać swoją opinię niepochlebną (bo chyba nikt z nas nie ma innego zdania na jego temat), bo i tak nie zostanie to umieszczone na stronie - to bezsens. Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Ale na NK można. Bez chamstwa oczywiście. Wystarczy podac link do wątku Trevora... Quote
shirrrapeira Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Tak mi przykro.Kibicowałam Mu. ['] Dla psiaczka. Quote
Adamant Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Niestety na NK facia już nie ma :shake: ale ja wkleiłam na śledzika link do tego wątku:p czy nie można go jakoś ukarać czy ktoś to zgłosił ja nie mam siły czytać tego wątku wystarczyły mi foty :-( może do TVN zgłosić mojej znajomej mąż tam pracuje :multi: dziennikarze potrafią nagłośnić tak by przestępcy byli ukarani :razz: Quote
Jasza Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jeżeli możesz to poinformuj kogo sie da... Quote
Adamant Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Jasne już to zrobiłam ja bym TAKICH ... :angryy: Quote
kotek filutek Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Przeciez to jakis psychopata ten "weterynarz".Boze,biedny pies,dopiero dzisiaj weszlam na watek Trevora i rycze,prosze cos zrobic,ja nie mieszkam w Polsce ,moge pomoc jedynie finansowo,zaplacic za autopsje,prawnika -nie wiem,cos trzeba zrobic,przeciez ten kat nie ma prawa wykonywac wiecej swojego zawodu,prosze na mnie liczyc.Trevor,bardzo mi przykro i przepraszam Cie za ta bestie ktora doprowadzila Cie do takiego stanu i tych wszystkich "ludzi?" ktorych miales przedtem nieszczescie spotkac na swej drodze:-(:-(:-(:-( Quote
AlinaS Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dla pseudoweterynarza powinien być dożywotni zakaz wykonywania zawodu ale gdzie byli ludzie którzy powinni widzieć co z psem się dzieje? wcześniejsza reakcja , zmiana weta i życia psa byłoby uratowane to trzeba nie mieć serca ani sumienia żeby patrzeć na takie cierpienie a przecież ktoś wchodził do niego co dzień dawał jedzenie wodę czy on był ślepy?:angryy: Te osoby również nigdy w zyciu nie powinny mieć nic wspólnego ze zwierzętami:angryy: Quote
bjedrona Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dokładnie tak, nie tylko weterynarz powinien ponieść tu konsekwencje, ale i osoby, które opiekowały się psem, a przynajmniej do ich obowiązku należała opieka. Quote
kahoona Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 JEST DOBRZE! KASIA KOWALSKA / oficjalny serwis internetowy Quote
Madallena Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 kahoona napisał(a):JEST DOBRZE! KASIA KOWALSKA / oficjalny serwis internetowy No nie bardzo... podane na stronie informacje sa juz niestety nieprawdziwe :( Quote
Recommended Posts