Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jasza napisał(a):
Ja dodałam przed chwilą swoją opinię, ciekawe czy zostanie umieszczona!

Ja też wyraziłam swoją opinię,a Twojej nie widziałam.Wyświetliło się tylko:1 opinia i 42 oczekujące.Ktoś chyba dba,żeby nie nabruździć draniowi.Wierzę,że znajdziemy inną drogę!!!:mad:

Posted

Wiem, że Trevorovi to nie pomoże, ale jak ten zwyrodnialec będzie miał zszarganą opinie jako lekarz, to może nie będzie w stanie szkodzić aż tak bardzo innym psom...

Posted

:-(:-(:-(

Izis1984 napisał(a):

• Umarła nadzieja...
    :placz:

I to zapalenie otrzewnej... matko, i tak pewnie czekałaby go operacja... tyle bólu :( Dobrze, ze juz nie cierpi :(

• :placz:tylko to mi pozostalo.Badz szczesliwy TREVORKU:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Co do strony" znany lekarz" to napewno w wiekszosci moderator nie zatwierdzi naszych opini o Klamczynskim.

Pytanie z forum:
    czy opinia, którą wyrażamy, może kogokolwiek skrzywdzić? jeśli na przykład jest niepochlebna, jest tylko naszym prywatnym zdaniem, inne wypowiedzi mogą być przecież w opozycji do naszej. nie piszemy po to, by wystawić komukolwiek etykietkę, tylko po to, by nasza opinia była jedną z wielu, które razem umożliwiają pacjentom nakreślenie ogólnego poglądu na temat lekarza. Piszę to, ponieważ chcę wiedzieć, czy jeśli byłyby podejrzenia o to, że opinia napisana przez któregoś z użytkowników jest krzywdząca dla lekarza, to czy moderator nie miałby obowiązku interweniować i np. zabronić umieszczenia tej opinii?

i odpowiedz moderatora;

Moderator ma dokładnie takie zadanie. Jeśli wypowiedź wychodzi poza ramy krytyki jest usuwana, lub chociaż jej ocena jest zerowana. Żadna z wypowiedzi nie wpływa na stan rankingu zanim nie zostanie zatwierdzona. Wszystkie więc starannie czytamy.

Posted

ligia napisał(a):
    Co do strony" znany lekarz" to napewno w wiekszosci moderator nie zatwierdzi naszych opini o Klamczynskim.

Moderator ma dokładnie takie zadanie. Jeśli wypowiedź wychodzi poza ramy krytyki jest usuwana, lub chociaż jej ocena jest zerowana. Żadna z wypowiedzi nie wpływa na stan rankingu zanim nie zostanie zatwierdzona. Wszystkie więc starannie czytamy.

Czyli nie ma sensu rejestrować się i wyrażać swoją opinię niepochlebną (bo chyba nikt z nas nie ma innego zdania na jego temat), bo i tak nie zostanie to umieszczone na stronie - to bezsens.

Posted

Niestety na NK facia już nie ma :shake: ale ja wkleiłam na śledzika link do tego wątku:p

czy nie można go jakoś ukarać czy ktoś to zgłosił ja nie mam siły czytać tego wątku wystarczyły mi foty :-( może do TVN zgłosić mojej znajomej mąż tam pracuje :multi: dziennikarze potrafią nagłośnić tak by przestępcy byli ukarani :razz:

Posted

Przeciez to jakis psychopata ten "weterynarz".Boze,biedny pies,dopiero dzisiaj weszlam na watek Trevora i rycze,prosze cos zrobic,ja nie mieszkam w Polsce ,moge pomoc jedynie finansowo,zaplacic za autopsje,prawnika -nie wiem,cos trzeba zrobic,przeciez ten kat nie ma prawa wykonywac wiecej swojego zawodu,prosze na mnie liczyc.Trevor,bardzo mi przykro i przepraszam Cie za ta bestie ktora doprowadzila Cie do takiego stanu i tych wszystkich "ludzi?" ktorych miales przedtem nieszczescie spotkac na swej drodze:-(:-(:-(:-(

Posted

Dla pseudoweterynarza powinien być dożywotni zakaz wykonywania zawodu ale gdzie byli ludzie którzy powinni widzieć co z psem się dzieje? wcześniejsza reakcja , zmiana weta i życia psa byłoby uratowane to trzeba nie mieć serca ani sumienia żeby patrzeć na takie cierpienie a przecież ktoś wchodził do niego co dzień dawał jedzenie wodę czy on był ślepy?:angryy: Te osoby również nigdy w zyciu nie powinny mieć nic wspólnego ze zwierzętami:angryy: