Guest Elżbieta481 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zawsze mnie ten utwó doprowadza do płaczu:-(A kary to ja się nie spodziewam dla tego człowieka... E/W Quote
Redpit Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trevorku :( :shake::-(:placz:............... brak słów... dla takich sku.... to tylko :mad: - bo nic im u Nas nie grozi...:angryy: (*) (*) (*) Quote
krakowianka.fr Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 przykro mi :-( pozostaje dalsza akcja i walka: jest podobna sytuacja tu: FORUM FUNDACJI DLA RATOWANIA ZWIERZĄT BEZDOMNYCH "EMIR" :: Zobacz temat - Żorż...Uwaga! Bardzo drastyczne! Tylko dla twardzieli! i linki do protestu ad Trevora itd: http://www.dogomania.pl/forum/f78/trevor-nie-zyje-146603/index100.html niech kazdy z nas cos wysle, zadzialajmy. Quote
Chikinchan Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='al-ka']Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl Tu można napisac opinię(tylko błagam wyważoną i bez epitetów) Moja już wisi. Dziwne, ale mi po otworzeniu linku pojawił się komunikat: Lekarz nie był jeszcze oceniany. Bądź pierwszym, który wyrazi opinię! Ocena 0% :roll: Czyżby ktoś kasował nieprzychylne opinie o nim?? Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie mażadnych opinii o tym człowieku.... Elżbieta Quote
a.piurek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Chikinchan napisał(a):Dziwne, ale mi po otworzeniu linku pojawił się komunikat: Lekarz nie był jeszcze oceniany. Bądź pierwszym, który wyrazi opinię! Czyżby ktoś kasował nieprzychylne opinie o nim?? Nikt nie kasuje, tylko pojawia się taki komunikat cytuję:Opinie o lekarzu: 2, czekających na zatwierdzenie: 22 czyli już 24 osoby wyraziły swoją opinie Quote
Donvitow Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trewor. Jesteś jednym z tych który odszedł tego dnia. Jednym z niewielu którym ktoś pomagał. Reszta odeszła w głodzie , znoju, z chorób, bestialstwa, głupoty, merkantylnej żądzy pieniądza. Każdego dnia w naszym " cywilizowanym "kraju odchodzą dziesiątki, setki zwierząt mimo że mogły żyć. Trewor jeśli to dzięki Tobie przybyło na Dogo Ludzi z jednym czy dwoma postami którzy logowali się by Cię wesprzeć i z ktorych część zostanie to Twoja śmieć w cierpieniu nie będzie bezsensowną. Wspomożesz swych współbraci. Pomożesz zmienić ich los. Czekaj przed Tęczowym Mostem. Ktoś z nas Cie przez niego przeprowadzi. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A kto przeprowadzi nas ludzi przez ten most?Ludzi dziś tak bardzo obolałych przez śmierć tak nieubłaganą. Elżbieta Quote
GoniaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nasi bliscy... Ci, którzy nas kochali. Quote
Cajus JB Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trevor stoczył bitwę, którą przegrał. Ale ta bitwa rozpoczęła wojnę którą dla Niego wygramy.Jest zwycięzcą w niej bo Jego cierpienie nie będzie daremne. Biegaj szczęśliwy TREVORKU Quote
ata Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To dla Ciebie Trevorku [*] i dla ........ [*] Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie wiem oco chodzi z tymi opiniami.U mnie cały czas jest podane,że nikt nie pisał opinii.Natomiast pojawiły się wszelkie dane o innych weterynarzach z Wołomina-a wcale nie chciałam tych danych. Ela Quote
GoniaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Cajus JB napisał(a):Trevor stoczył bitwę, którą przegrał. Ale ta bitwa rozpoczęła wojnę którą dla Niego wygramy.Jest zwycięzcą w niej bo Jego cierpienie nie będzie daremne. Biegaj szczęśliwy TREVORKU Pięknie napisane. Tego się trzymajmy! Quote
lajla2009 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie potrafię wyrazić tego co czuję do człowieka odpowiedzialnego za agonię Trevorka:mad::chainsaw::snipersm: Taki oprawca nie powinien bezkarnie chodzić po ziemi ani oddychać powietrzem,którym my oddychamy.Nie będę oryginalna,ale życzę mu aby doświadczył podobnego cierpienia i losu jakie zgotował tej PSINCE i może jeszcze kilku innym zwierzakom.:shake: ŻEGNAJ TREVORKU:placz::placz::placz: Quote
Isiak Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czytam i ryczę :placz: Tyle bólu, cierpienia, tyle nadziei, że może jednak mimo wszystko się uda... Trevorku :-( [*] Quote
enigma40 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Opinii na temat "doktorka" nadal ZERO :shake: Quote
al-ka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mam na monitorze tak: Opinie o lekarzu: 1, czekających na zatwierdzenie: 23 pokaz: potwierdzone i niepotwierdzone ocenytylko potwierdzone oceny - wszytkie typy ocennegatywneneutralnepozytywne IP: KK.EBF.FB.EFGAutor: al-ka krawczyk [dodano 2009-09-21 21:29:49] · zgłoś nadużycie Ocena:Najgorszy Komentarz Lekarz? Czy kogoś kto potrafi tak okaleczyć swojego pacjenta i pozostawić go zżeranego przez larwy much z ciężką sepsą można nazywac lekarzem? http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-kata-trevora-protest-post-1-poszukiwani-swiadkowie-146670/ http://www.dogomania.pl/forum/f78/trevor-nie-zyje-146603/ Czy lekarzem mozna nazwać kogoś kto robi nieudolnie psu zabieg kastracji "na żywca" znieczulajac go uderzeniami tak że ma połamaną miednicę? Nie łatwo znalezć równie koszmarnego veta.Właściwie powinni odebrać mu prawo wykonywania zawodu,bo nazywanie doktorem tego osobnika obraża lekarzy. Zgadzam się z tą opinią (1) Nie zgadzam się z tą opinią (0) Quote
lilk_a Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 .... Kiedy przyszły po mnie anioły , takie moje na łapach czterech, już wiedziałem że koniec cierpienia , że czekają tam przyjaciele... czuję dłoń która czule pogłaszcze , słyszę głos pełen miłości, już szczęśliwy , już nic mnie nie boli czekam tutaj , i już nie płaczcie.... j.g Trevor tak bardzo mi żal.... Quote
bozenazwisniewa Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 To bardzo smutne wieści,chociaz czytając,ze bardzo cierpiał wiem,ze teraz jest juz szczesliwy:bigcry:Pozdrawiam Was-trzymajcie sie... Quote
Cajus JB Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Cajus JB napisał(a):Trevor stoczył bitwę, którą przegrał. Ale ta bitwa rozpoczęła wojnę którą dla Niego wygramy.Jest zwycięzcą w niej bo Jego cierpienie nie będzie daremne. Biegaj szczęśliwy TREVORKU GoniaP napisał(a):Pięknie napisane. Tego się trzymajmy! To słowa marysia55 Tego się trzymajmy dla Trevora Quote
Ciencienia Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Łączę się w smutku z wszystkimi ludzmi, którzy trzymali kciuki za Trevora :( Quote
Izis1984 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Umarła nadzieja... :placz: I to zapalenie otrzewnej... matko, i tak pewnie czekałaby go operacja... tyle bólu :( Dobrze, ze juz nie cierpi :( Quote
Madzik77 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :placz: [*] [*] [*] :placz: :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 al-ka napisał(a):.......................Czy lekarzem mozna nazwać kogoś kto robi nieudolnie psu zabieg kastracji "na żywca" znieczulajac go uderzeniami tak że ma połamaną miednicę? ................. Boli tak strasznie nawet czytanie tego.... :-(:placz: Trevorku ... :-(:placz: Quote
enigma40 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl Ja mam coś takiego. Ani jednej opinii. :-( Quote
Recommended Posts