Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Elżbieta481
Posted

Zawsze mnie ten utwó doprowadza do płaczu:-(A kary to ja się nie spodziewam dla tego człowieka...
E/W

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

Nie mażadnych opinii o tym człowieku....
Elżbieta

Posted

Chikinchan napisał(a):
Dziwne, ale mi po otworzeniu linku pojawił się komunikat:
Lekarz nie był jeszcze oceniany. Bądź pierwszym, który wyrazi opinię!
Czyżby ktoś kasował nieprzychylne opinie o nim??

Nikt nie kasuje, tylko pojawia się taki komunikat cytuję:Opinie o lekarzu: 2, czekających na zatwierdzenie: 22

czyli już 24 osoby wyraziły swoją opinie

Posted

Trewor.
Jesteś jednym z tych który odszedł tego dnia. Jednym z niewielu którym ktoś pomagał.
Reszta odeszła w głodzie , znoju, z chorób, bestialstwa, głupoty, merkantylnej żądzy pieniądza.
Każdego dnia w naszym " cywilizowanym "kraju odchodzą dziesiątki, setki zwierząt mimo że mogły żyć.
Trewor jeśli to dzięki Tobie przybyło na Dogo Ludzi z jednym czy dwoma postami którzy logowali się by Cię wesprzeć i z ktorych część zostanie to Twoja śmieć w cierpieniu nie będzie bezsensowną. Wspomożesz swych współbraci. Pomożesz zmienić ich los.
Czekaj przed Tęczowym Mostem. Ktoś z nas Cie przez niego przeprowadzi.

Guest Elżbieta481
Posted

A kto przeprowadzi nas ludzi przez ten most?Ludzi dziś tak bardzo obolałych przez śmierć tak nieubłaganą.
Elżbieta

Posted

Trevor stoczył bitwę, którą przegrał. Ale ta bitwa rozpoczęła wojnę którą dla Niego wygramy.Jest zwycięzcą w niej bo Jego cierpienie nie będzie daremne.

Biegaj szczęśliwy TREVORKU

Guest Elżbieta481
Posted

Nie wiem oco chodzi z tymi opiniami.U mnie cały czas jest podane,że nikt nie pisał opinii.Natomiast pojawiły się wszelkie dane o innych weterynarzach z Wołomina-a wcale nie chciałam tych danych.
Ela

Posted

Cajus JB napisał(a):
Trevor stoczył bitwę, którą przegrał. Ale ta bitwa rozpoczęła wojnę którą dla Niego wygramy.Jest zwycięzcą w niej bo Jego cierpienie nie będzie daremne.

Pięknie napisane. Tego się trzymajmy!

Posted

Nie potrafię wyrazić tego co czuję do człowieka odpowiedzialnego za agonię Trevorka:mad::chainsaw::snipersm: Taki oprawca nie powinien bezkarnie chodzić po ziemi ani oddychać powietrzem,którym my oddychamy.Nie będę oryginalna,ale życzę mu aby doświadczył podobnego cierpienia i losu jakie zgotował tej PSINCE i może jeszcze kilku innym zwierzakom.:shake:
ŻEGNAJ TREVORKU:placz::placz::placz:

Posted

Mam na monitorze tak:

Opinie o lekarzu: 1, czekających na zatwierdzenie: 23

pokaz: potwierdzone i niepotwierdzone ocenytylko potwierdzone oceny - wszytkie typy ocennegatywneneutralnepozytywne

Posted

.... Kiedy przyszły po mnie anioły ,
takie moje na łapach czterech,
już wiedziałem że koniec cierpienia ,
że czekają tam przyjaciele...
czuję dłoń która czule pogłaszcze ,
słyszę głos pełen miłości,
już szczęśliwy ,
już nic mnie nie boli
czekam tutaj ,
i już nie płaczcie....
j.g

Trevor tak bardzo mi żal....

Posted

Cajus JB napisał(a):

GoniaP napisał(a):
Pięknie napisane. Tego się trzymajmy!

To słowa marysia55

Tego się trzymajmy dla Trevora