Madallena Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie tak to się miało skończyć, nie tak to się miało zacząć... Trevor ['] mam nadzieję, że osoby, które pośrednio skazały Cię na takie cierpienie będą miały wyrzuty sumienia przez długi długi czas! Spij spokojnie kochany...Już nic Cię nie zaboli... Quote
Pliszka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :-( Nie wiem co mam napisać. Dobrze, że już Cię nie boli piesku.... Quote
Wet-siostra Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie mogę w to uwierzyć...Mam przed oczyma jego zdjęcie sprzed..."zabiegu"...Radosne oczy,pełne życia... Trevorku,śpij spokojnie... [*] Nie udało się...:-( Quote
dorobella Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [*] Trevorku już nic Cię nie boli, już bezpieczny biegasz po zielonych pastwiskach.... Quote
Kasik28 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trevorku tyle osób odprowadziło Cię na Tęczowy Most... Będziemy tęsknić... Quote
al-ka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl Tu można napisac opinię(tylko błagam wyważoną i bez epitetów) Moja już wisi. Quote
bjedrona Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 mam ochotę płakać... o 15 byłam tu i wszystko było bez zmian... o 20 wchodzę na forum, patrzę na nowe posty i ten tytuł: "Trevor nie żyje..."... Miałam nadzieję, że to wszystko skończy się inaczej... Odpoczywaj piesku, biegaj szczęśliwy, już nikt nie zrobi Ci krzywdy... Quote
Laura1108 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Odpoczywaj Trevorku [*] Strasznie boli fakt , że ostatnie dni Twojego życia to aż tyle cierpienia . Myśl o tym ile przeszedłeś nie pozwala spokojnie myśleć o czymkolwiek . Przechodząc koło bram tego piekła mam dreszcze a gdy byłam w tym miejscu dziś spojrzałam w ten cholerny kojec z myślą " .. może to zły sen" niestety to nie sen to jawa - okrutna jawa . Dla Ciebie Trevorku będę doglądała Twoich braci i siostry . Dobranoc kochany - na zawsze pozostaniesz w pamięci tysięcy ludzi . TREVOR - pies , który był przełomem w sprawie dr K tak chciałabym móc powiedzieć za niedługi czas . Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='mosii']Trevor nie żyje. ............ Miało przecież być inaczej, Trevorku ....... :-(:-(:-(:-( Tak bardzo mi przykro, tak strasznie i głęboko żal, że my, ludzie, nie potrafiliśmy Cię, bezbronny piesku, ochronić przed złem i okrucieństwem.... Miałam nadzieję, że jednak Ci się uda.... :-(:-( Quote
Margo05 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='monika733']co mam zrobic aby dalej , konkretnie pomagać w skazaniu to indiwiduum ????????????????????????????? Pamiętajcie o protestach do gmin i nagłaśnianiu historii Trevora. Tylko tak możemy uczcić jego pamięć - skazując Jego kata. Ofiary kata Trevora - PROTEST post 1 - poszukiwani świadkowie Quote
Caragh Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tak miałam nadzieje, ze Ci się uda Pieseczku, a tu taka wiadomość :placz::placz: Biegaj już swobodnie, bez bólu Skarbie [*] Quote
al-ka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='al-ka']Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl Tu można napisac opinię(tylko błagam wyważoną i bez epitetów) Moja już wisi. Piszcie dla bezpieczeństwa innych psiaków.Katowi na pohybel. Quote
Kasik28 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='al-ka']Marek Klamczynski, weterynarz, Wołomin - opinie w wyszukiwarce i rankingu lekarzy ZnanyLekarz.pl Tu można napisac opinię(tylko błagam wyważoną i bez epitetów) Moja już wisi. Al-ka chciałabym, ale na usta ciśnął mi się same epitety pod adresem tego "doktorka". Nie przesyłam tego linku dalej... Ludzie się nie powstrzymają po tym co zrobił..po tym jak Trevi cierpiał... Może lepiej skasować ten link, by nie zaszkodzić sprawie... Quote
Pajdka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 witam, strasznie smutna sprawa... :oops: Wyslalam pismo do burmistrza Wolomina, jestem z Wami, dziewczyny. Trevor, biegaj sobie szczesliwie za TM... Quote
Negri_2008 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie ma takich emotikonów, które mogłyby wyrazić co czuję :shake: Jest mi strasznie, strasznie źle Quote
al-ka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Kasik28 napisał(a):Al-ka chciałabym, ale na usta ciśnął mi się same epitety pod adresem tego "doktorka". Nie przesyłam tego linku dalej... Ludzie się nie powstrzymają po tym co zrobił..po tym jak Trevi cierpiał... Może lepiej skasować ten link, by nie zaszkodzić sprawie... Kasik tu są myślę dorośli,myślący ludzie a nie smarkateria z gimnazjum. Szare komórki pracują a nie emocje.Epitety cisną się każdemu-ja wygłaszam je do szuflady. Quote
Isadora7 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='medar']Jestem facetem, ale mam łzy w oczach. Bardzo Was proszę, każdy wolny czas przeznaczcie na szukanie dowodów na niewłaściwe działania tego "doktora" ....PROSZĘ !!! :-( [SIZE=2]i tutaj : http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-kata-trevora-protest-post-1-poszukiwani-swiadkowie-146670/index7.html [quote name='Margo05']Pamiętajcie o protestach do gmin i nagłaśnianiu historii Trevora. Tylko tak możemy uczcić jego pamięć - skazując Jego kata. http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-kata-trevora-protest-post-1-poszukiwani-swiadkowie-146670/#post12980429 Quote
Madallena Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Twoja, przez T... sory za ... nie wiem za co Quote
Kasik28 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 al-ka napisał(a):Kasik tu są myślę dorośli,myślący ludzie a nie smarkateria z gimnazjum. Szare komórki pracują a nie emocje.Epitety cisną się każdemu-ja wygłaszam je do szuflady. Obawiam się po tym co ostatnio się działo na forum, że nie do końca... Oki. Ja się tylko boję, że nie przyskrzynimy K. Wolę dmuchać na zimne... Al-ka ma rację, jeśli już chcecie coś napisać, to prosimy bez epitetów i wyzwisk.Chociaż wiem, ze cholernie ciężko.. Ps. Szukam bezpośredniego kontaktu do Tv. Mam już pierwsze namiar do TVN.Jutro, jak opadną emocje, postaram się ruszyć sprawę Trevorka. Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tu muszą być niezwykle mocne dowody-niepodważalne,bowiem należy pamiętać,że nawet w przypadku ludzkich spraw trafić można na mur nie do przebicia... E/W Quote
ania_to_ja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Boże tak mi przykro właśnie się dowiedziałam:placz: Quote
majuska Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Do zobaczenia piesku..Twój kat w końcu zapłaci. Quote
magda222 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Teraz wróciłam z pracy... Pierwsze co zrobiłam... Szybko na dogo... Zmroziło mnie jak zobaczyłam ten tytuł... :-( Trevor Quote
GoniaP Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trevorku, to dla Ciebie od Emir, od nas wszystkich: YouTube - Trąbka - cisza (Beautiful music) Quote
Gosia121 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Sledziłam Twoje losy od samegopoczątku.Mocno trzymałam kciuki za Ciebie i liczyłam 1 noc potem 2 potem trzecia myślałam że się uda.Wielka szkoda:-(żal mi serce ściska.Mam tylko nadzieję że odeszłeś mając przed oczkami ludzi którzy na koniec tyle serca Ci okazali.Mam nadzieję że Twoja śmierć nie pójdzie w zapomnienie a Twój oprawca za to jeszcze zapłaci :mad:Przed sądem ziemskim lub niebieskim.Spij spokojnie słodko śnij i biegaj szczęśliwy po łąkach za TM.Długo o Tobie niezapomnę. Quote
Recommended Posts