Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mosii']moj wet potwierdził nieprawidłowo przeprowadzona kastracje, pies został wykastrowany jak knur (miałam watpliwą przyjemnosc wiedziec cos takiego kiedys: odcina sie przytrzymywany palcami kawałek skóry na mosznie, wyciaga i odcina jadra, zaciska przez minute, i skonczone. Zabieg trwa ok 2/ 3 minut, przeprowadzony jest na zwiazanym i nieznieczulonym zwierzeciu)

Nie wierzę, że taki ktoś ma czelność nazywać siebie lekarzem weterynarii :angryy::angryy:. To jak wiwisekcja....
Zuzlikowa, przecież ten pies wyglądał dobrze, był wesoły, zdrowy...
A teraz, to obraz nędzy i rozpaczy i świadectwo strasznego okrucieństwa ludzi, powołanych podobno do niesienia pomocy zwierzakom....
Piesku, kochany, jesteś już bezpieczny, walcz o życie, proszę, Trevorku :thumbs::thumbs:

Guest Elżbieta481
Posted

Tak wygląda kastrowanie knura?:shake::crazyeye:
E/W

Posted

Napisał mosii
moj wet potwierdził nieprawidłowo przeprowadzona kastracje, pies został wykastrowany jak knur (miałam watpliwą przyjemnosc wiedziec cos takiego kiedys: odcina sie przytrzymywany palcami kawałek skóry na mosznie, wyciaga i odcina jadra, zaciska przez minute, i skonczone. Zabieg trwa ok 2/ 3 minut, przeprowadzony jest na zwiazanym i nieznieczulonym zwierzeciu)

Jeszcze nigdy tak nie pisąłam ale musze ...
najwyzej mnie zbanują KU..WA MAC !!!
tego sie nawet czytac ze spokojem nie da a jak to można zrobic ????:crazyeye::placz:

Posted

Hop,hop!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest ten numer konta-ludzie do mnie na NK pisza,zeby Was wesprzec finansowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a cierpienia zwierzat powinny byc nagłasniane i pietnowane....dobrze,ze juz Polsat tym sie zajał...Kara musi byc!Czekam na wiadomosc o koncie-nie marnujmy czasu póki sprawa świeża...jutro juz mniej "dotknie "serc...i sami wiecie jak ciężko o finanse jakies.Pozdrawiam

Posted

bozenazwisniewa napisał(a):
Hop,hop!!!!!!!!!!!!!!!!
Jest ten numer konta-ludzie do mnie na NK pisza,zeby Was wesprzec finansowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a cierpienia zwierzat powinny byc nagłasniane i pietnowane....dobrze,ze juz Polsat tym sie zajał...Kara musi byc!Czekam na wiadomosc o koncie-nie marnujmy czasu póki sprawa świeża...jutro juz mniej "dotknie "serc...i sami wiecie jak ciężko o finanse jakies.Pozdrawiam

Juz doczytałam,ze jutro bedzie:crazyeye:

Posted

mosii napisał(a):
moj wet potwierdził nieprawidłowo przeprowadzona kastracje, pies został wykastrowany jak knur (miałam watpliwą przyjemnosc wiedziec cos takiego kiedys: odcina sie przytrzymywany palcami kawałek skóry na mosznie, wyciaga i odcina jadra, zaciska przez minute, i skonczone. Zabieg trwa ok 2/ 3 minut, przeprowadzony jest na zwiazanym i nieznieczulonym zwierzeciu)

Bestialstwo...:angryy::angryy::angryy:
Biedny psiak...
Oby przeżył...:-(
Wiecie,może nie powinnam tego pisać,ale mam ochotę tego "weta" potraktować tak,jak on potraktował tego psa...:angryy:

Posted

[quote name='dana']Nie wierzę, że taki ktoś ma czelność nazywać siebie lekarzem weterynarii :angryy::angryy:. To jak wiwisekcja....
Zuzlikowa, przecież ten pies wyglądał dobrze, był wesoły, zdrowy...
A teraz, to obraz nędzy i rozpaczy i świadectwo strasznego okrucieństwa ludzi, powołanych podobno do niesienia pomocy zwierzakom....
Piesku, kochany, jesteś już bezpieczny, walcz o życie, proszę, Trevorku :thumbs::thumbs:

...tak wyglądał...tak się zdawało...a on już cierpiał...Boże,uznałam,że jest szczęśliwy...że tylko radość przed nim...że jest bezpieczny...

Maleńki...walcz...proszę,walcz!!!

Posted

mosii napisał(a):
Trevor chyba odbiera wszystkie pozytywne fluidy płynace od Was ciotki bo przed chwila sam wstał i napił sie wody :kciuki:

Biedny malutki, tak trzymaj, nie daj się!!
Mosii :loveu: