*zaba* Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Weź proszę smycz i piłeczkę pospacerujmy troszeczkę! ja razem z tobą gdzieś w parku usiądźmy sobie tam gdzie drzewko rośnie popatrzmy sobie na zachód słońca Bez zbędnych słów i kagańca wykrzyknij "aport" i rzuć piłeczkę pospacerujmy troszeczkę! (znaleziony w necie) Teraz juz bedzie tylko dobrze Trevorku, teraz bedziesz juz szczesliwy!!!! Trawa, slonce i pileczka....(*) Quote
Laima Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Miałam nadzieję, że wyzdrowieje. Strasznie przykro. Śpij, Trevor [*]. Przynajmniej ból się skończył. Quote
keciulinka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 śledziłam ten wątek od początku, codziennie zaglądałam i szukałam nowej informacji o Trevorku ,ale teraz zamarłam ,jest mi przykro i czuje się tak bezradnie :-( pies to największy przyjaciel ,a jego odejście boli najbardziej i choć nie znałam go to na zdjęciach w jego oczach widziałam ,że to wspaniały pies :-( żegnaj Trevorku ,bądź szczęśliwy za TM [*] :-( Quote
alicjawolomin Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 keciulinka napisał(a):śledziłam ten wątek od początku, codziennie zaglądałam i szukałam nowej informacji o Trevorku ,ale teraz zamarłam ,jest mi przykro i czuje się tak bezradnie :-( pies to największy przyjaciel ,a jego odejście boli najbardziej i choć nie znałam go to na zdjęciach w jego oczach widziałam ,że to wspaniały pies :-( żegnaj Trevorku ,bądź szczęśliwy za TM :-( No więc...nie mam słów ...Muszę się uczyć bo jutro ważny dzień...no ale...chyba nie dam rady.Moja bezradność mnie przeraża ...jestem zła!!!:-( A miałam taką nadzieję;((((((( No cóż...przeglądając forum widziałam drugiego ślicznego "Benka" któremu trzeba pomóc...miejmy nadzieję ,ze jemu sie uda... p.s A was dziewczyny podziwiam...do tego trzeba mieć naprawdę mocne nerwy... Quote
Ewa i flatki Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Biedaku, śpij spokojnie ['] ... ...w przeciwieństwie do Twojego kata :angryy: Quote
fioneczka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ...................... :-( tam już nic nie będzie cię bolało ... śpij spokojnie piesku :-( Quote
danal1983 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 nie wiem co napisać, dobiła mnie ta informacja... trzymałam za Niego kciuki a teraz.... do dupy wszystko!!! przepraszam ale przerasta mnie to już Quote
malagos Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Przez przypadek zajrzałam do TEGO działu, a tu Trevor... To nie tak miało być przepraszm Cię piesku za ludzi :-( Quote
justysiek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 śpij słonko:-( [***] wierzylam ze Ci sie uda:placz: dziewczyny zrobilyscie wszystko co sie dalo:placz: ale widac bylo juz za pozno... niech Twoj kat odpowie za Twoje cierpienie stokrotnie:angryy::angryy::angryy: Quote
Basia75 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Żal ściska gardło, cały czas miałam nadzieję... Quote
gorki330 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Żegnaj Trewor , a tak trzymałam kciuki , mam nadzieję jak wiele innych że kata dosięgnie sprawiedliwość :-( Quote
terra Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trevor:-( piesku, wybacz nam ludziom:-( Quote
Kaja i Aza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Spij spokojnie piesku, juz nic nie zaboli. Quote
Laima Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='ockhama']Klamczyński, Golański, Biedrzycka Schronisko w Wołominie www.biuro.psianiol.org.pl/mz/wolomin/zawiad1.pdf www.biuro.psianiol.org.pl/mz/wolomin/zawiad2.pdf ... :cool1: ręce opadają i to są ludzie :angryy: Quote
a.piurek Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nasze psy "Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie" Elżbieta Zechenter-Spławińska Quote
Kika9004 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Biedny piesek. Trzymaliśmy za ciebie kciuki, ale widocznie tak miało być. Teraz trzeba pomścić Trevora wciskając Marka K. za kratki!! :-(:-(:-( Quote
Frogg Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :placz: Trevorku, nie zapomnę o Tobie. Zyskałeś spokój. Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Już w psim niebie jesteś - tam nic nie zaboli,ale tu na ziemi zaboli tego *$#% ,jak tylko zbierzemy materiał dowodowy :angryy: Żegnaj Trevorze <'> :-( Quote
Margo05 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Pamiętajcie o protestach do gmin i nagłaśnianiu historii Trevora. Tylko tak możemy uczcić jego pamięć - skazując Jego kata. http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-kata-trevora-protest-post-1-poszukiwani-swiadkowie-146670/#post12980429 Quote
Energy Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Miałam wielką nadzieję na inną informację:-(:-(:-(:-(:-( Trevorku (*) bądź szczęśliwy za Tęczowym Mostem, biegaj bez bólu po tęczowych łąkach... Wielki dzięki dla osób, które go ratowały. Quote
maarit Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zawsze ze strachem tu zaglądałam w obawie że zmienił się tutuł -właśnie na taki:-(:-(:-( Śpij Trevorku [*] Quote
monika733 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='irenaka']trevorku, śpij spokojnie:-(. dziękuję za pomoc lekarzom i wszystkim którzy walczyli o tego psa do końca. błagam tylko, żeby wam wszystkim nie zabrakło sił i energii do walki o skazanie tego kata, który doprowadził trevora do takiego stanu. ile razy na tym forum byliśmy już w takiej sytuacji? Ile razy łez, żalu i złości wystarczyło tylko na to abyśmy walczyli między sobą a nie z tymi którzy są naszymi prawdziwymi wrogami? tym razem, mam nadzieję, mamy tylko jednego, wspólnego wroga. co mam zrobic aby dalej , konkretnie pomagać w skazaniu to indiwiduum ????????????????????????????? Quote
Recommended Posts