spajkus74 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wlasnie wrocilam z pracy i jak zwykle odrazu do komputera.... A tu sie dowiaduje ze Trewor nie dal rady jednak !!!! :shake: Normalnie siedze i wyje przed tym kompem . Brak slow ze jeszcze kilka dni temu byl to tak zdrowy piesek a teraz juz go nie ma !!!!:placz: Quote
mamanabank Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 iwwl napisał(a):Witam, przepraszam za OT, ale pilnie chcę się skontaktowac z autorem posta wyzej, a nie dostaję odpowiedzi na PW. Trevor z kim chcesz się skontaktować? Napisz nick, bo nie wiadomo o co chodzi... Quote
Jasza Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wszystko co chciałabym napisać, już zostało napisane. Do zobaczenia za TM.... Quote
Dark Lord Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Okropne, śledziłam wątek cały czas mając nadzieję, że mu się uda, ech....[*]. Quote
zuzlikowa Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='mosii']Trevor nie żyje. pózniej wiecej informacji, sa wyjątkowo drastyczne. post prowokacyjny spowoduje natychmiastowe zamknięcie watku. Nie tak miało być...nie tak!:-( Wierzę,że osoby odpowiedzialne za twą śmierć...za Twoje cierpienie...za odebranie Ci szansy szczęśliwego życia, poniosą konsekwencje...głęboko w to wierzę! Piesku...już nie cierpisz...nikt nie może Cię skrzywdzić...(*)(*)(*):-( Quote
Martyna22 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :-(:-(:shake: brak slow... Spij spokojnie Trevorku ['] Quote
Kasik28 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Nie wiem co napisać... Śpij słodko Trevorku... Quote
monika733 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A miałam taka nadzieję że tego nie przeczytam !!! :-( Teraz zapisuję się do akcji ukarania tego ................. nawet nie wiem jak go nazwać : kata , oprawcy ?? :mad: :mad: Quote
Guest Elżbieta481 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 A więc jednak...:-(Dobranoc psinko,a ponieważ wiemy,że psy sa lepsze od ludzi i wiemy,że wybaczyłeś-my też wzorem tych najlepszych,szlachetnych istot wybaczymy.Za chwilę,za moment-jak tylko będziemy w stanie. Elżbieta i Waldemar Quote
maja602 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Bandyta! To po prostu bandyta. Tyle cierpienia, tyle bólu zadał Trevorowi. Czym ten piesek zawinił? Jest mi bardzo przykro. Schronisko, w którym przebywał w tak ciężkim stanie, bez pomocy też powinno za tę makabrę odpowiedzieć. Quote
rita60 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 :-(:-(:-(spij spokojnie malenki:-(:-(:-( Quote
irenaka Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Trevorku, śpij spokojnie:-(. Dziękuję za pomoc lekarzom i wszystkim którzy walczyli o tego psa do końca. Błagam tylko, żeby Wam wszystkim nie zabrakło sił i energii do walki o skazanie tego kata, który doprowadził Trevora do takiego stanu. Ile razy na tym forum byliśmy już w takiej sytuacji? Ile razy łez, żalu i złości wystarczyło tylko na to abyśmy walczyli między sobą a nie z tymi którzy są naszymi prawdziwymi wrogami? Tym razem, mam nadzieję, mamy tylko jednego, wspólnego wroga. Quote
Martyna22 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Ja tylko chcialam zapytac czy w zwiazku z tym Trevor bedzie mial przeprowadzana sekcje zwlok, ktorej wyniki zostana dolaczone jako dowod przeciwko temu potoworowi, i czy moglibysmy liczyc na jakies, chocby ogolne info dotyczace wynikow tejze sekcji? Quote
UBOCZE Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 SMUTEK... Nie wiem, co pisać, jeszcze dziś w domu myśleliśmy, że będzie dobrze... Czy została zrobiona jakaś obdukcja jako dowód, w jaki sposób potraktował go tamten... Przecież nie można sprawy Trevora tak zamknąć!!! Quote
bela51 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Tak mi przykro, nie potrafie opanować łez...:-(:-(:-(:-( Zegnaj piesku:-(:-(:-(:-( Oby tego oprawce dosiegła zasłuzona kara. Quote
agaga21 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 wierzyłam, że przeżyje:-(:-(:-( śpij pieseczku... Quote
Dora Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Zamarlam jak przeczytalam ze Trvorek odszedl za TM :( Biegaj wolny i szczesliwy po zielonych łakach.... Quote
GAGA88 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 SMUTNO:-(:-(:-(:-(:placz: Niech tam gdzie jesteś będzie Ci dobrze:-( Quote
agabytom Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 (*) To tylko pies, tak mówisz, tylko pies... A ja ci powiem Że pies to czasem więcej jest niż człowiek On nie ma duszy, mówisz... Popatrz jeszcze raz Psia dusza większa jest od psa My mamy dusze kieszonkowe Maleńka dusza, wielki człowiek Psia dusza się nie mieści w psie I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie A kiedy się pożegnać trzeba I psu czas iść do psiego nieba To niedaleko pies wyrusza Przecież przy tobie jest psie niebo Z tobą zostaje jego dusza Odpoczywaj spokojnie Trevorku (*) Quote
moni83 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 tak strasznie mi przykro..serce peka:-( Mam jedynie nadzieje,ze winni beda ukarani-nie mozemy tego tak zostawic-,ze ta smutna historia pomoze zapobiegac kolejnym.Oby wiecej ludzi otworzylo swe serca i nie przechodzily obojetnie obok cierpienia zwierzat! spij spokojnie Trevorku [*] Quote
giselle4 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 ...Ranek rozni sie od wieczora:-( tak mi przykro [*] Quote
Margo05 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Czasem nie jesteśmy w stanie ocalić psiego życia. Ale możemy spowodować, by śmierć Trevora była wybawieniem dla innych zwierząt, by Trevor był już ostatnią ofiarą rzeźnika. Pomóżcie nam w tym. Proszę. W tym wątku http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-kata-trevora-protest-post-1-poszukiwani-swiadkowie-146670/, w pierwszym poście, jest tekst protestu. Są również adresy mailowe gmin, które współpracują bądź współpracowały z tym oprawcą. Skopiujcie ten tekst i wysyłajcie do gmin na znak naszego protestu. W załączniku dodawajcie zdjęcia Trevora. Niech zobaczą co potrafił zrobić człowiek, któremu pod "opiekę" oddawali żywe istoty. To ostatnie co możemy zrobić dla Trevora - doprowadzić do skazania doktorka i jemu podobnych. Quote
sfora Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Strasznie nam przykro. Trevorku bądź szcześliwy w niebie. Quote
Recommended Posts