Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że były deklaracje o tym, że nie będzie informacji o zdrowiu Trevora, bo tylko zamęt z tego powstaje.
Ale może choć informacja - czy szanse są już większe i czy poczuł się odrobinę lepiej ? Z góry dziękuję !!!

Posted

Nemi napisał(a):
Wiem, że były deklaracje o tym, że nie będzie informacji o zdrowiu Trevora, bo tylko zamęt z tego powstaje.

Naprawdę :crazyeye:
Czyżbym taką deklarację przegapiła w tej lawinie pustego klepania w klawiaturę? :shake:

Posted

My tez cierpliwie czekamy na wiesci-sami mamy Benia po przejsciach-na nasz widok, właściwie meza sikał ze strachu-co mu zrobili nie wiaomo,ale był wychudzony i lugo go leczylismy-teraz na widok pana kółeczka atacza , mordeczka nasza i jest mamka dla kociat ze schronu tymczasków....to troche moze na rozweselenie -sama sobie tak gadam:roll:Pozdrawiam

Posted

[quote name='Negri_2008']Naprawdę :crazyeye:
Czyżbym taką deklarację przegapiła w tej lawinie pustego klepania w klawiaturę? :shake:

Negri - takie odniosłam wrażenie z postów, jakie były wcześniej. Nie będę ich szukać, bo to szkoda czasu. Ale tak mi się zdaje, że chyba to nie było moje wrażenie. Zakarbowałam sobie, że wiadomości zdrowotne będą w poniedziałek około południa. Jest koło 2, więc już po południu. A informacji nie ma.

Ale tak jak napisano wcześniej - brak wiadomości jest dobrą wiadomością. Więc się nie upieram, że być powinny. Trzymam kciuki za Trevorka - będzie dobrze :lol:

Posted

Kasik28 napisał(a):
Informacja o Trevorku z dn.21.09. godz. 13.50

Wiadomość z kliniki
Trevor żyje;
badania diagostyczne w toku
wyniki późnym popołudniem

Myślę jak wszyscy , boję się tych wyników, oby dawały nadzieję.