Margo05 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wiecie co, część z Was jest totalnie pogięta. Brak słów :shake: A niby dorośli ludzie :shake: Quote
gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Lilk a , a myślisz,że nie chcielibyśmy tak? Tylko powiedz mi jeszcze, jak mamy to zrobić? Ludzie, każdy telefon do kliniki - a przecież domagacie sie bieżących informacji - to oderwanie weta od jego pracy, od psa. No to w końcu się zdecydujcie, czego chcecie i na czym Wam zależy: na bieżących informacjach czy na Trevorze... Bo nam na Trevorze... Quote
gameta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 To ja na dobranoc napiszę tak: mam nadzieję, że poniedziałek (który już nadszedł) przyniesie możliwość ulgi w cierpieniu Trevora. Mocno trzymam kciuki, by powtarzane tu dziś "bez zmian" nie do końca okazało się prawdą - mam nadzieję, że jest lepiej... Quote
niufek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='gagata']Lilk a , a myślisz,że nie chcielibyśmy tak? Tylko powiedz mi jeszcze, jak mamy to zrobić? Ludzie, każdy telefon do kliniki - a przecież domagacie sie bieżących informacji - to oderwanie weta od jego pracy, od psa. No to w końcu się zdecydujcie, czego chcecie i na czym Wam zależy: na bieżących informacjach czy na Trevorze... Bo nam na Trevorze... Wow, to jest odpowiedz . Wlasnie , niech weci sie zajma psem ,a sekretarka telefonem ,a my spokojnie poczekajmy .Jedno jest pewne , dopuki nie ma wiadomosci ,to ...........dobre ,cze zle ?? Moim zdaniem lepsze jak zle .Ja tez jak mam psa w klinice ,to wole czekac ,niz za szybko wiadomosc dostac ,zwlaszcza jesli pies w ciezkim stanie jest . Gagata ,co do twego podpisu ,moglas zachipowac tego psiaka ,moze latwiej bys go odnalazla:roll:.Zawsze to jakas szansa .Ale teraz ,to po ptakach , tylko rada na przyszlosc . Quote
czarok Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 lilk_a napisał(a): ...jakakolwiek informacja , chociażby o zmianie kroplówki , otwarciu oczu ... Trevor jest w klinice, pod opieką weterynarzy, a nie pod naszą bezpośrednią opieką. Częste odwiedziny psa w takim stanie są tak samo przeciwwskazane jak u ludzi. Wydzwanianie do kliniki co kilka godzin może jedynie zirytować lekarzy, którym przeszkadza się w pracy ( wiem coś o tym). Umowa jest taka, że jak nastąpi zmiana w stanie zdrowia Trevora Emir natychmiast zostanie powiadomiona i taka wiadomość zostanie zamieszczona na forum. Quote
Laura1108 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Już poniedziałek ... Niebawem czegoś się dowiemy - czekam z niecierpliwością . Quote
gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='niufek']Wow, to jest odpowiedz . Gagata ,co do twego podpisu ,moglas zachipowac tego psiaka ,moze latwiej bys go odnalazla:roll:.Zawsze to jakas szansa .Ale teraz ,to po ptakach , tylko rada na przyszlosc .Dlaczego po ptakach? To co Grzegorz z Trzcianki zrobił z tym psem???? Quote
niufek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 gagata napisał(a):Dlaczego po ptakach? To co Grzegorz z Trzcianki zrobił z tym psem???? Grzegorz?? Twoj pies jest u Grzegorza i ty go szukasz??? Nic nie rozumiem :roll: Quote
bozenazwisniewa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 czarok napisał(a):Trevor jest w klinice, pod opieką weterynarzy, a nie pod naszą bezpośrednią opieką. Częste odwiedziny psa w takim stanie są tak samo przeciwwskazane jak u ludzi. Wydzwanianie do kliniki co kilka godzin może jedynie zirytować lekarzy, którym przeszkadza się w pracy ( wiem coś o tym). Umowa jest taka, że jak nastąpi zmiana w stanie zdrowia Trevora Emir natychmiast zostanie powiadomiona i taka wiadomość zostanie zamieszczona na forum. Zgadzam sie i czekam cierpliwie na wieści lepsze niz są....Pozdrawiam Quote
Kasik28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Trevi dobrych snów. Całuje w nochalka psiaku. :) Quote
Donvitow Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 A ja czekam na Moda. Juz mi sie nawet raportowania postów odechciało.:shake:. Quote
gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 niufek napisał(a):Grzegorz?? Twoj pies jest u Grzegorza i ty go szukasz??? Nic nie rozumiem :roll:Moj pies? Niufek, po co piszesz ,skoro nie czytasz? Przeciez Czarny to pies, którym "zaopiekował" sie PiSdZ po tym jak pobił go prawnik/konkubent włąscicielki, mial nawet jakis filmik na dogo...:razz: Nie pamiętasz filmiku? Tak Ci siE podobał... Quote
bozenazwisniewa Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Kasik28 napisał(a):Dziewczyny proszę, błagam... Nie załatwiajcie takich spraw na forum. Wiem, ze wszyscy są poddenerwowani, wiem, ze czasem emocję biorą górę,że czasem chce się krzyczeć... ale ludzie, którzy przejęli się losem Trevora wchodzą na to forum by dowiedzieć się, co dzieje się z psiakiem i jedne co czytają przez ostatnie parę stron to kłótnie... Sprawa Trevorka naprawdę poruszyła ludzi. Dzwonią, piszą, pytają... nie niszczmy tego jakimiś kłótniami. Przecież wszystkim zależy na tym psiaku! Boje się, ze ta tragedia, która się wydarzyła, zamiast zmienić mentalność ludzi co do pomocy cierpiącym zwierzętom, upewni ich tylko w tym, ze nie warto... Dlatego jeszcze raz, proszę...błagam...dajmy już temu spokój. Liczy się teraz tylko Trevi. Dobrej nocy dla wszystkich. Pozdrawiam serdecznie. Zgadzam się z Toba i zaraz pewnie i mnie sie oberwie...zgadzam sie tez z ty,ze skoro nie ma wiesci tzn,ze jest dobrze....to nie pstryk palcem co 15 minut...jesli Trevor do Aniołów odejdzie dowiemy sie,ale ja wierze ,ze tak sie nie stanie i o tym tez przeczytamy w stosownym czasie...."Z dowcipów o wariatach moznaby stworzyc wizerunek niejednego ,normalnego człowieka"I tym miłym akcentem pozdrawiam Wszystkich-odpocznijcie troche... Quote
niufek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 gagata napisał(a):Moj pies? Niufek, po co piszesz ,skoro nie czytasz? Przeciez Czarny to pies, którym "zaopiekował" sie PiSdZ po tym jak pobił go prawnik/konkubent włąscicielki, mial nawet jakis filmik na dogo...:razz: Nie pamiętasz filmiku? Tak Ci siE podobał... A ty tego psa szukasz?? Bo ja zrozumialam ,ze swego psa szukasz . Urwanie glowy z tym wszystkim .Dzwonilas juz do Grzeska?? A tak na dobranoc ,dla Trevora najlepsze zyczenia powrotu do zdrowia .Misiu , trzym sie i walcz . Mimo wszystko ,warto zyc malenki .Przy okazji tez zyczenia dla Zorza . Te dwa Misie sa teraz najwazniejsze .Oni obaj i nikt ,ani nic wiecej . Quote
lika1771 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Mam nadzieje ze Ci piesku lepiej czekam na wiadomosci trzymaj sie kochanie Quote
Negri_2008 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Rany gościa, ale ta niedziela była długa bo tyle postów naklepanych :evil_lol: O ile pamiętam najbliższe wiadomości o Trevorze mają być dziś około południa. Mocno, mocno trzymam kciuki za Ciebie Trevor:happy1:. Może dodam jeszcze, że do cierpliwych nie należę, ale jak trzeba potrafię czekać :p Quote
Isadora7 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Negri_2008']Rany gościa, ale ta niedziela była długa bo tyle postów naklepanych :evil_lol: O ile pamiętam najbliższe wiadomości o Trevorze mają być dziś około południa. Mocno, mocno trzymam kciuki za Ciebie Trevor:happy1:. Może dodam jeszcze, że do cierpliwych nie należę, ale jak trzeba potrafię czekać :p Cierpliwość połączona ze zrozumieniem to niezbędny "duet" przy pomaganiu. Zapraszam na III edycję Aucji Charytatywnej Trevora. Świadectwo brutalnego zabiegu! Bernardyn Trevor 3 (749004781) - Aukcje internetowe Allegro . Quote
pinkmoon Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 To już z dwóch aukcji cegiełki zeszły? :multi: Chociaż z drugiej strony to trochę smutne, że trzeba dopiero takich drastycznych przypadków, żeby poruszyć tych, którzy nie dostrzegają dziesiątek nie tak "medialnych" tragedii... Trzymam kciuki za Trevora niezależnie od wszelkich personalnych przepychanek na tym i na innych wątkach :) Quote
Isadora7 Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='pinkmoon']To już z dwóch aukcji cegiełki zeszły? :multi: Chociaż z drugiej strony to trochę smutne, że trzeba dopiero takich drastycznych przypadków, żeby poruszyć tych, którzy nie dostrzegają dziesiątek nie tak "medialnych" tragedii... Trzymam kciuki za Trevora niezależnie od wszelkich personalnych przepychanek na tym i na innych wątkach :) Tak niestety taki medialny pies pracuje na dostrzeganie innych psiaków. To podobnie jak z tragediami "ludzkimi". Jedno nagłośnione bite dziecko zwraca uwagę na problem jako całość. Bardzo dobrze, że jest coraz więcej ludzi co to rozumie, pojmuje. Quote
Basia i Barni Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 [quote name='Isadora7'] Tak niestety taki medialny pies pracuje na dostrzeganie innych psiaków. To podobnie jak z tragediami "ludzkimi". Jedno nagłośnione bite dziecko zwraca uwagę na problem jako całość. Bardzo dobrze, że jest coraz więcej ludzi co to rozumie, pojmuje. Oby coś to dało , Trevor trzymam kciuki :oops: Quote
Recommended Posts