GAGA88 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Cegiełki na Allegro kupił lub kupiła osoba " klesia1" BRAWO!!!!:lol: Quote
Katia94 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Niestety... mam dziwne wrażenie że to jednak jest głupi żart. Mam nadzieje że sie myle:razz: Quote
gameta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Katia94 napisał(a):Niestety... mam dziwne wrażenie że to jednak jest głupi żart. Mam nadzieje że sie myle:razz: Nie jest - ten ktoś już kiedyś kupił 195 cegiełek u Emira :) Quote
Marisa kenzo Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 A nowe cegiełki już "sie"robią.Tzn robią je wspaniałe osoby... Quote
Angelka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Walcz piesku, tyle osób trzyma kciuki musi się udać :multi: Quote
fioneczka Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Katia94 napisał(a):Niestety... mam dziwne wrażenie że to jednak jest głupi żart. Mam nadzieje że sie myle:razz: ta sama osoba kupiła ok 200 cegiełek na aukcji REDA ... i komentarz pozytywny za nią poszedł ... więc chyba jednak nie żart ... świadczy to o tym że są ludzie którzy prócz pieniędzy mają także serca ... i za to wielki pokłon dla nich ... bo jest ich naprawde bardzo mało Quote
Kasik28 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Osiolek napisał(a):Aktualne informacje o stanie Trevora beda umieszczane na stronie Fundacji EMIR w dziale "Aktualnosci" Tam jest rowniez apel o pomoc finansowa - prosimy o zdjecie apelu o pomoc finansowa z watku i odsylanie wszystkich zainteresowanych na strone Fundacji. DZiewczyny tutaj też niech bedą info o Trevi. Quote
Kasik28 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Takiej treści są komunikaty na GL: Witam wszystkich. Zwracam sie o pooc w wyjatkowo bulwersujacej sprawie. Kilka dni temu z nielegalnego schronika w Wolominie "schronisko przy lecznicy" ktorego wlascicielem jest MAREK KLAMCZYNSKI na ulicy Sikorskiego 97 , fundacja Emir zabrala bernardyna ktoremu ten... dokonal bestialskiej i fatalnej sterylizacji. Psa po "operacji" wrzucono do brudnego boksu na pastwe much i larw ktore prawie zjadly go zywcem. Obecnie pies w bardzo ciezki stanie przebywa w bezpiecznej klinice gdzie jest poddany intensywnej pomocy. Zamieszam link z opisem tej szczegolnie makabrycznej historii i prosze o pomoc www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-doktora-k-po... Zwracamy sie do WSZYSTKICH osob ktore mialy stycznosc z tym czlowiekiem i zglaszania przypadkow znecania sie nad zwierzetami przez niego osobiscie czy w pseudoschronisku. Osoby mające dowody jego "działalności" proszone są o kontakt z Fundacją Emir: e-mail: emir2@interia.pl tel. 601-300-726, 046 857-88-27, 785-850-085 Nie pozwolmy mu nadal mordowac zwierzat i pozostanie bezkarnym. Nie pozostanmy obojetni na los tego psa i innych zwierzat ktore jakze czesto staja sie bezimiennymi ofiarami sadystow Osoby ktore pracuja w mediach, telewizyjnych programach interwencyjnych a chcace podjac ten trudny temat rowniez proszone sa o kontakt z fundacja Emir. Quote
Katia94 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 W takim razie to świetna wiadomość ^^ Super ze są ludzie którzy maja serce. Quote
Kasik28 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Basia75 napisał(a):A co to za skrót GL? GoldenLine Mocno tam działam :) Quote
Isadora7 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wszystko tak szybko się dzieje. . . Chce poinformować, że rozliczenie Trevora będzie zrobione jako osobny wątek. Ale bardzo proszę o chwilę cierpliwości. Jeżeli się uda to będzie jeszcze dzisiaj późnym wieczorem. Aktualnie szykuję kolejną edycję aukcji dla Trevora i robię plakat (będzie też druk wysokonakładowy) nie wspomnę o innych psiakach. Podaję tez do użytku plakat mojego projektu. Może się komuś przyda: Przygotowany do wydruku na A4 plakat zapisany jako plik *jpg (1:1) plakat w pliku pdf standardowej jakości: Sendspace.pl - Darmowy hosting plików plakat w pliku pdf wysokiej jakości: Sendspace.pl - Darmowy hosting plików Miniatura plakatu: :mad: Quote
*zaba* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Czy Trevor dojechal?? Czy cos wiadomo?? Czytalam, ze dawano mu 20%, dwa dni temy tylko 7... Czekam z niecierpliwoscia na choc najmniejsza wiadomosc. Quote
Kasik28 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='*zaba*']Czy Trevor dojechal?? Czy cos wiadomo?? Czytalam, ze dawano mu 20%, dwa dni temy tylko 7... Czekam z niecierpliwoscia na choc najmniejsza wiadomosc. Wysłany: Dzisiaj 16:07 15.09.09 - opis lekarsko- weterynaryjny Muszyca, zainfekowane rany pokastracyjne, odwodnienie, pies zaniedbany, od dłuższego czasu nie pielęgnowany; rana pokastracyjna otwarta, nie zszyta ; wstrząs septyczny, bakteryjne zapalenie skóry, muszyca 18.09.09 - odbieramy go od mosii – pies przeniesiony na noszach ; nie jest w stanie iść samodzielnie; brzuch wzdęty; całe ciało tkliwe ; przy próbie dotknięcia gdziekolwiek wykazuje rekcje bólowe. Przewieziony bezpośrednio do kliniki godz. 15.00 - info z kliniki po badaniu krwi: bardzo wysoka leukocytoza podrażniona wątroba 100% przekroczony poziom mocznika we krwi pies jest b słaby, drażliwy na ból rana pooperacyjna wymaga pielęgnacji Przeprowadzane będą dalsze konieczne badania celem postawienia diagnozy. Pies jest nawadniany, dostaje leki przeciwzapalne, antybiotyk i leki przeciwbólwe W razie istotnych zmian w stanie zdrowia Tervora informacje z kliniki otrzymam i podam natychmiast. Brak informacji oznaczać będzie ,że pies walczy, a lekarzom trzeba dać spokój i czas, by mogli go ratować. Proszę zatem o cierpliwość i wyrozumiałość. Teraz on jest najważniejszy Quote
*zaba* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bardzo dziekuje. Chodzilo mi o to,czy juz dojechal... W takim razie nie bede juz pytac, tylko czekac na kolejne wiadomosci i obym musiala dlugo na nie czekac. [quote name='Kasik28']Wysłany: Dzisiaj 16:07 Brak informacji oznaczać będzie ,że pies walczy, a lekarzom trzeba dać spokój i czas, by mogli go ratować. Proszę zatem o cierpliwość i wyrozumiałość. Teraz on jest najważniejszy 16:07 :crazyeye: :crazyeye: Quote
Kasik28 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 *zaba* napisał(a):Bardzo dziekuje. Chodzilo mi o to,czy juz dojechal... W takim razie nie bede juz pytac, tylko czekac na kolejne wiadomosci i obym musiala dlugo na nie czekac. Żaba przepraszam skopiowałam cały wpis. Końcówka absolutnie nie do Ciebie! Quote
Inez de Villaro Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Bardzo mocno trzymam kciuki!!!!! Quote
*zaba* Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wszystko ok! Nie ma za co przepraszac!! Pies zyje i walczy! I tylko to sie liczy!! A dlugo czekac chce bo to dobry znak!!!! Quote
majuska Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Wierzę, że te nasze dobre fluidy docierają do Trevora i pomogą mu się podnieść...... Quote
Moskik Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Walcz Trevorku. Trzymam mocno za Ciebie kciuki. Ja mam takie pytanko. Mieszkam w Ostrowie Wielkopolskim. Czy mogę też druknąć te plakaty i porozwieszać na terenie miasta i u wetów??? Quote
Margo05 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='*zaba*'] 16:07 :crazyeye: :crazyeye: *zaba* godzina na forum Emira odbiega od rzeczywistej. Niestety, nie możemy jej ustawić inaczej :oops: Moskik jak najbardziej :) Kopiujcie, drukujcie, rozklejajcie, niech jak najwięcej ludzi się dowie o rzeźni "doktora" K. Quote
Recommended Posts