Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewajanka napisał(a):
Aż się popłakałam jak ludzie z sercem za wszelką cenę chcą ratować psa (karetka z lekarzem)... jak niektórzy mówią "zwykłego psa", którego wcześniej inny człowiek bez serca doprowadził niemal do stanu agonii.
Pokłony dla Was.:loveu:

Ja też ryczę przed kompem :-(
Wierzę,że będzie dobrze!Musi być!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewajanka napisał(a):
Aż się popłakałam jak ludzie z sercem za wszelką cenę chcą ratować psa (karetka z lekarzem)... jak niektórzy mówią "zwykłego psa", którego wcześniej inny człowiek bez serca doprowadził niemal do stanu agonii.
Pokłony dla Was.:loveu:

Dla wielu ludzi najprościej byłoby uśpić psa, bo po co go męczyć , bo szkoda kasy ,ale nie wśród miłosników zwierząt , takie wyjście byłoby najwygodniejsze . Ale tutaj się walczy o tego psa ,bo ma być namacalnym przykładem tego okrucieństwa . Przypomina mi sie walka o życie Pelego w moim podpisie :mad:

Posted

Już nie mogę patrzeć na te zdjęcia.
Teraz musi być już tylko lepiej, skoro malutki będzie pod stałą opieką wetów i w końcu można będzie rozwinąć skrzydła w jego leczeniu i uratowaniu. Zawsze przed snem sobie myślę o Trevorku, nawet się modlę o tę psinkę :oops: i codziennie rano budzę się z nadzieją, że jest już lepiej.
Trzymam kciuki mocno mocno.

Posted

Tyle osób trzyma kciuki...

Mam nadzieję że niezależnie od tego jak potoczą się teraz losy Trevora, jego sprawa będzie tą kroplą która przeleje czarę i sprawi, że ten pseudoweterynarz zostanie w końcu pociągnięty do odpowiedzialnosci.

Posted

bieżące informacje:

Po przyjeździe będzie miał od razu zrobione badanie krwi; jeśli będzie taka potrzeba - mamy zabezpieczoną krew do podania lub osocze !

jadą najszybciej jak to jest możliwe !!!

Posted

Isadora7 napisał(a):
bieżące informacje:

Isadora bardzo dziękuję za info o stanie Trevorka! Od razu posyłam je w świat. GL zawiadomiony! :) Wiele osób tam się martwi i dopytuje o Trevorka :)

Serduszko trzymaj się dzielnie!

Posted

:-(:-(:-(:-(:-(:-( ale mimo wszystko mam ogromna nadzieje, popatrzcie, jeszcze 2 dni temu bylo ciuteczke szansy na przezycie, wczoraj lekarz mowil o 15 % , dzis o 20%; Tak wiec szanse wzrastaja. Kochany psiaku nie poddawaj sie!

Posted

Sledze ten watek od samego poczatku, az gardlo mi sciska a lzy cisna sie do oczu na sama mysli o Trevorku :( Walcz chlopaku bo tu duuuzo osob na ciebie czeka !!!!!

Posted

Dziewczyny na allegro sprzedały sie wszystkie cegiełki , jakas dobra dusza kupiła cała reszte 349 cegiełek !!!! Podałam link znajomym a oni mi pisza ze cegiełek juz niet:)

Posted

ligia napisał(a):
Dziewczyny na allegro sprzedały sie wszystkie cegiełki , jakas dobra dusza kupiła cała reszte 349 cegiełek !!!! Podałam link znajomym a oni mi pisza ze cegiełek juz niet:)

To ja szykuje drugą edycje

Posted

ligia napisał(a):

Bravo dla Tego KTOSIA!!! :):)

Posted

Izis, przepraszam że przekopiuję...

"Bracie psie, bardziej ludzki niż ludzie, na łańcuchu więziony przy budzie. O głodzie i o chłodzie, i w brudzie, a podczas lata, gdy szukasz ochłody, często bez miski wody; Psie, który dajesz ludziom wierności przykłady, odpuść ludziom, braciszku, wszystkie ludzkie zdrady."

Ale temu zwyrodnialcowi ja nie wybaczę nigdy...
[SIZE=2]Trevorku kochany, bądź silny!

Posted

ligia napisał(a):

Oby to nie był głupi żart...