Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny mocno działam w sprawie Trevorka na GL. Jest tam grupa pod nazwą Wołomin (skupiają się w niej mieszkańcy Wołomina), wstawiłam tam linki, nr konta, info o allegro.. W sumie działają tam trzy profile, które monitoruję i na bieżaco przekazuję info o dzialaniach i stanie Trevorka. Mam nadzieje, ze będzie odzew!!

Trevi ściskam i tulę Cie mocno! Walcz serduszko!

Ps. Poprosiłam koleżanką by dało info na Gronie, (Facebooku pojawiło się wczoraj)także walczę/ymy wszędzie gdzi sie da!

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasik28 napisał(a):
Dziewczyny mocno działam w sprawie Trevorka na GL. Jest tam grupa pod nazwą Wołomin (skupiają się w niej mieszkańcy Wołomina), wstawiłam tam linki, nr konta, info o allegro.. W sumie działają tam trzy profile, które monitoruję i na bieżaco przekazuję info o dzialaniach i stanie Trevorka. Mam nadzieje, ze będzie odzew!!

Ja próbuję działać na naszej klasie. ;)

Posted

majuska napisał(a):
Kasik może uda sie też dostać jakąś pomoc dla tej suni która tam u kata wciąż tkwi, chodzi o finanse na DT.

Juz staam się działać :) Podeślijcie mi likna. Przepraszam, ze o to proszę a wy musicie to robić po raz enty, ale staram sie jak mogę obsługiwać wszystko na raz :(

Posted

Trevor, na ile to możliwe, ma przychylone niebo. Jeśli jesteście w stanie podziałać na rzecz wspomnianej astki, zróbcie to, proszę.
Za moment może być za późno na zdziwienie i łzy.

Posted

majuska napisał(a):
Kasik może uda sie też dostać jakąś pomoc dla tej suni która tam u kata wciąż tkwi, chodzi o finanse na DT.

Link z apelem wstawiony na GL grupa Wołomin :) Dawajcie mi znać na bieżaco o suni, bedę to monitorować i pisać!

Posted

O rany.......brak słów! Wierzę głęboko, że z tego wyjdzie, że będzie walczył! Kolejna nocka przeryczana,ale chociaż allegro zaliczone. Trzymam się jednak nadzieji.....

Posted

[quote name='obraczus87']UWAGA!!!!!!!!!

Boje się, że Dr K uśpi tą sunię..piekna, młoda...należy jej się domek...Nie udało jej sie wywieźc do Celestynowa...wiec dr K bedzie chcial sie jej pozbyc, bo inne psy czekają, a DR K jest nastawiony na pieniądze związane z nowymi psiakami...

UWAGA!!!!!! Jest DT ale brak deklaracji. Nie ma ani jednej :placz::placz::placz::placz:
A DT czeka tylko do niedzieli....

Sunia mix astka w czwartek do Celestynowa POMOCY PILNIE DT

POMOCY!!!

My jesteśmy z Wami, więc prosze Wy bądźcie również z nami...
Nie mozna pozwolic, aby sunia została uśpiona!!!

[quote name='LACRIMA']
I niech jego tragedia pomoże innym!

[quote name='mamanabank']będę to uparcie powtarzać, żeby się nie zgubiło w natłoku postów.

[quote name='majqa']Trevor, na ile to możliwe, ma przychylone niebo. Jeśli jesteście w stanie podziałać na rzecz wspomnianej astki, zróbcie to, proszę.
Za moment może być za późno na zdziwienie i łzy.

A ja się podpisuję i przypominam:
[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f1161/sunia-mix-astka-w-czwartek-do-celestynowa-pomocy-pilnie-dt-146606/#post12986727

.

Posted

majqa napisał(a):
Musisz Kasik wejść na jej właściwy wątek, link do niego jest tam, gdzie napisałam (post, dwa wyżej), tam uzyskasz pełnię informacji.

Byłam, skopiowałam, wstawiłam i poszło :) Będę to monitorować i nabieżąco uzupełniac o nowe info, jak tylko je dostanę :)

Działamy w imieniu suni!! :)