Erazm Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kasik smigaj z tym pismem i na watek zalozony przez Margo( ma w podpisie) jak masz pomysl na pismo, to pisz, ja pisalam do dziewczyn, ktore wczesniej pomagaly, im wiecej tym lepiej. Konto bedzie zapewne podane w pierwszym poscie. \ Trevor vel Lucky potrzebuje pomocy Quote
Kinia1984 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Powiem taka ciekawostkę...12 lat temu gdy bylam dzieckiem postanowilam wziac z tego wlasnie schronu pieska...W Swieta Bozego narodzenia upatrzylysmy sobie mala ratlerkowata suczke...27 grudnia wybralysmy sie po nia. Dziwnym zgiegiem okolicznosci suczka w nocy uciekla...tak nam powiedzial doktor K. Postanowilysmy popatrzec na inne i wybralysmy naszego Bobka, mial wtedy 6 miesiecy, zaciekawilo nas ze ciagle trzyma lapke wyciagnieta przez kraty. Okazalo sie ze pies juz mial isc do uspienia bo przywieziono go ze zlamana lapa i slowa doktorka"ciagle zdejmuje sobie gips i juz mu sie krzywo zroslo, a kaleki maja male szanse na adopcje"(po co kolnierz?) i oczywiscie Bob w trybie natychmiastowym zostal zabrany przez moja rodzinke, gdzie żyje do dzis:) jest staruszkiem ale szczesliwym:) a łapka...utyka czasem, ale w niczym mu to nie przeszkadza bo w dalszym ciagu biega jak szczeniak:) to tak mi sie przypomnialo w sprawie doktorka...I problem istnieje od nastu lat...:mad: Quote
Kasik28 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Trevor vel Lucky potrzebuje pomocy[/quote] Najbardziej boli mnie to, że nie tylko on :( Ucałujcie go ode mnie w nosek. Życze wszystkim spokojnej nocy, chociaż wiem jak durnie to brzmi po wydarzeniach dzisiejszego dnia :( Pozdrawiam gorąco wszystkich i kazdego z osobna. Dobranoc. Quote
sonikowa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kinia1984 napisał(a):to tak mi sie przypomnialo w sprawie doktorka...I problem istnieje od nastu lat...:mad: Ile zwierzą tam w tym czasie zginęlo??? Quote
Marisa kenzo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Działalnosc tej"istoty"bezwłocznie należy ukrócić.Niezwłocznie należy wysłać maile do burmistrzów,władz tych gmin ,które maja podpisana z nim umowę dot psów.Może włodarze tych miejsc nie mająpojęcia o jego wyczynach...Trzeba bombardować ich wiadomościami o tym co robi ich wet.Dodając oczywiście zdjęcie tego zmasakrowanego psa.Może ktoś z Was posiada informacje z którymi gminami "on"miał umowe.Nie wolno puścić mu tego płazem.Prosze o info. Quote
Kasik28 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kinia I jak tu kłaść się spać, kiedy po raz kolejny czyta sie taki historie?? Czy ten człowiek nie ma serca?? Wrażliwości?? Sumienie?? Przepraszam za słownictwo, ale to jest jeb... zwyrodnialec! degenerat! kat! Quote
Kinia1984 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sonikowa napisał(a):Ile zwierzą tam w tym czasie zginęlo??? moja głowa nie chce ogarnąć ile....:-( Quote
*zaba* Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zrobie maly bazarek,czy mam podac ten watek? Jakies nowe wiesci o biedaku?? Quote
sonikowa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 *zaba* napisał(a): Jakies nowe wiesci o biedaku?? Czy ktoś coś wie?? Jak Trevor? Quote
Kinia1984 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 aha...krótko po adopcji Boba kilka razy u niego bylam z psina i pamietam jego podejscie. Krzyczal na mojego psa i jak dawal mu zastrzyk to moj Bobek go ugryzl (lekko bo byl szczeniakiem) a wiecie co ten &^&*%^% zrobil?? uderzyl go w glowe... przy mnie...gdybym byla starsza to bym inaczej zareagowala...a ze bylam mala to wzielam psa pod pache i juz wiecej do niego nie poszlam...pamietam to jakby to bylo wczoraj... Quote
Isadora7 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Podaję konto do wpłat dla Trevora. To konto będzie też w aukcji cegiełkowej, która ze względu na charakter sprawy jest dokładnie dopracowywana Konto Fundacji EMIR: Bank Śląski O/Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 koniecznie z dopiskiem w tytule przelewu "dla Trevora" prosimy tez o dopisywanie nicku z dogo, jeżeli ktoś wpłaca z dogo Przelewy zagraniczne: ING Bank Śląski S.A. Kod SWIFT: ING Banku: INGBPLPW IBAN: PL 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Quote
kahoona Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dziewczyny, uzupełniam Wam informacje. W czerwcu br. razem z Arką złożyłyśmy na policji w Wołominie doniesienie o popełnieniu przestępstwa - nr sprawy WDŚ-6961/09. Dochodzenie się toczy. Mamy nadzieję, że tym razem się uda - oskarżyłyśmy tego mordercę o współdziałanie z Biedrzycką w masowej eksterminacji psów i czerpanie z tego dochodów. Nie piszcie d Wołomina - miałysmy spotkanie z wice-burmistrzem - oni hgo ta nie znoszą, zerwali z nim umowe już dawno, przyczynili się również do odebrania mu zezwolenia na prowadzenie schroniska. Nakręciłyśmy z Polsatem obszerny materiał - mam nadzieję, ze teraz zostanie wykorzystany. Piszcie do mediów, prasy w Wołominie, wojewódzkiego weta itd. Urząd nie może zrobić nic - facet ma zarejestrowaną działalność, prowadzi eksperymenty medyczne i morduje zwierzęta. Przed kamerami jest aniołem, macha rzęsami i dziwi się głośno o co nam chodzi - on kocha zwierzęta. Erazm - prośba - twój post zawiera kilka nieścisłości - m.in. Biedrzycka NIGDY nie zarejestrowała schroniska. Klamczyński-Mengele odpala jej parę złotych za zabieranie i mordowanie psów za które bierze kasę z gmin. Proszę Cię również o nie powoływanie się na warszawski TOZ, bo oni akurat dla zwierząt wiele nie robią. Pan Wypych jest natomiast super źródłem i dzięki niemu można policzyć ile psów zamordował "doktor" K. Ot, cała prawda. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ra_dunia napisał(a):.............. Ile tam jeszcze zwierząt cierpi???? A o ilu takich przypadkach okrucieństwa i zaniedbań wobec bezbronnych zwierząt nikt, nigdy się nie dowie... Zwierzęta cierpią w milczeniu i nie potrafią się poskarżyć.... :-( Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 MOSII LACRIMA Możecie powiedzieć jak i skąd dowiedziałyście się o TREVORZE? Quote
Margo05 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='Marisa kenzo']Działalnosc tej"istoty"bezwłocznie należy ukrócić.Niezwłocznie należy wysłać maile do burmistrzów,władz tych gmin ,które maja podpisana z nim umowę dot psów.Może włodarze tych miejsc nie mająpojęcia o jego wyczynach...Trzeba bombardować ich wiadomościami o tym co robi ich wet.Dodając oczywiście zdjęcie tego zmasakrowanego psa.Może ktoś z Was posiada informacje z którymi gminami "on"miał umowe.Nie wolno puścić mu tego płazem.Prosze o info. Zapraszam w tych kwestiach na wątek http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-klamczynskiego-poszukiwani-swiadkowie-osoby-majace-jakiekolwiek-informacje-146670/#post12980429 Quote
Margo05 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 DZiewczyny dostały cynki od jednej z dogomaniaczek. Pojechały i zobaczyły to co zobaczyły :( Quote
epe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Kahoona! Jak dobrze,że zajęliście się tym zwierzęcym Mengele!:angryy: Może ten umęczony pies,będzie gwoździem do trumny tego podłego typa! Quote
Wet-siostra Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Psiaku,mam nadzieję,że wyjdziesz z tego... Quote
elzunia Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Co z tym psem czemu nikt nie pisze jak on się czuje Quote
Marisa kenzo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A nie można mu odebrać prawa wykonywnia zawodu? Quote
Margo05 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Mosii jest zajęta, nie bardzo jest w stanie pisać. Z beniem nie jest dobrze, na razie ciężko powiedziećjak bedzie dalej :roll: Quote
Madallena Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Trevor miał być zabrany przez Nas w zeszłym tygodniu. Która z "osób od bernardynów" zadeklarowała się, ze mu pomoże? (szukam tej, która była poza wątkiem o Trevorze) Jest tyle pytań bez odpowiedzi...są wyrzuty sumienia. Jest złość i brak współpracy. Quote
epe Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Można! Myślę,że to powinno być możliwe,jak się sprawa porządnie "rozkręci"! Jeśli nie ma specjalnych znajomości,to w końcu się doczeka! Czytajcie co napisała Kahoona na poprzedniej stronie! Quote
Marisa kenzo Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 No I najwazniejsi są ŚWIADKOWIE!!!Bez nich to "coS"pozostanie bezkarne!Prosze odezwijcie sie!Razem damy rade... Quote
Recommended Posts