gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Asior napisał(a):mozecie OBIE dać spokój z tym jadem.. jedna drugiej zapuści zaraz kose w brzuch :angryy: te ironiczne teksty "bez zmian" są naprawde wkurzające.... PYTAM PO CO TO????, zeby podkręcić atmosfere??? bo choć by człowiek chciał sie uspokoić to zaraz po takim tekście dostaje ciśnienia... naprawde wiemy,ze wszystkich innych macie za debili idiotów i takich tam, więc dajcie sobie spokój już z tym zgryźliwstwem... Takie naigrywanie się ze wszystkich, którzy martwią się o psa jest naprawde ponizej krytyki....... :angryy:Asior, a co byś chciała usłyszeć? Naprawde jest bez zmian, Czekamy aż pies zwalczy chorobę, pomagamy jak możemy..Co tu jest do pisania? Wybacz ale atmosferę podkręcaja właśnie takie posty jak Twój....Chcesz dokopać Emir? Ok, załóż sobie wątek i kop, ale tu daj spokój,sama napisałaś,że tu wchodzą ludzie, którym zależy na Trevorze... Quote
Moskik Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wystawiłam bazarek dla Trevorka. Może uda się zebrać choć trochę na leczenie tego biednego psiaka. http://www.dogomania.pl/forum/f99/kila-rzeczy-dla-trevorka-do-27-09-2009-a-147011/#post13006867 Quote
GoniaP Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Asior, zejdź z tonu! Taki Emir zły, że sprawdzał Ci dom w chęchach wielkopolskich, nieprawdaż? Wtedy Emir był super, a teraz jest "be"? Pomyśl i przeanalizuj proszę... Quote
Asior Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 gagata napisał(a):Asior, a co byś chciała usłyszeć? Naprawde jest bez zmian, Czekamy aż pies zwalczy chorobę, pomagamy jak możemy..Co tu jest do pisania? to wiemy, ze bez zmian, więc po co te ironiczne teksty: "bez zmian, czekajcie"???? :shake: gagata napisał(a):Wybacz ale atmosferę podkręcaja właśnie takie posty jak Twój....Chcesz dokopać Emir? Ok, załóż sobie wątek i kop, ale tu daj spokój,sama napisałaś,że tu wchodzą ludzie, którym zależy na Trevorze... no to świetnie, ze wg Ciebie moj post podkręca atmosfere... :angryy: ciekawe w ktorej to częsci :angryy: chcę dokopać emir, nooo, bardzo.. nie mam nioc lepszego do roboty.... :shake: ehhhhh wydawało mi się, z jesteś jedną z tych rozsądniejszych.. myliłam się.... po co ta dyskusja.... EOT Quote
medar Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Asior - skoro nie ma zmian w stanie zdrowia psa, to co wg Ciebie napisać? Jak nie piszemy nic ( co w sumie oznacza to samo ) jest źle. Jak piszemy j/w też jest źle. Podpowiesz jakie jest wyjście?? Quote
Asior Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 GoniaP napisał(a):Asior, zejdź z tonu! Taki Emir zły, że sprawdzał Ci dom w chęchach wielkopolskich, nieprawdaż? Wtedy Emir był super, a teraz jest "be"? Pomyśl i przeanalizuj proszę... :roll: bardzo Cię przepraszam, nie miałam pojęcia że prosiłam Emira, myślałam, ze pojechałaś tam jako GoniaP.. nie wiedziałam, ze WY to jedność... :oops: ehhhh nawet to wypomniesz :shake: co się dzieje z tym światem :shake: I powiedz mi GDZIE JA NAPISAŁAM ZE EMIR JEST BE???????? Napisałam że nie podoba mi się, ze ta kobieta obraża ludzi , dlaczego na siłe wszyscy E próbują włożyć mi w usta coś czego nie napisałam.....????????? medar akurat lepiej jest nic nie pisać, niż pisać z ironią Quote
gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Asior, to jest część postu nr 626: W razie istotnych zmian w stanie zdrowia Tervora informacje z kliniki otrzymam i podam natychmiast. Brak informacji oznaczać będzie, że pies walczy, a lekarzom trzeba dać spokój i czas, by mogli go ratować. Proszę zatem o cierpliwość i wyrozumiałość. Teraz on jest najważniejszy [SIZE=2]Co tu jest do pisania, gdzie jest ta ironia, naigrywanie się? Quote
Isadora7 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Asior']to wiemy, ze bez zmian, więc po co te ironiczne teksty: "bez zmian, czekajcie"???? :shake: [...ciach...] Asiorku pozwolisz, że ja to wytłumaczę. Jako że ja głównie dawałam taką informację. Jeszcze się taki nie narodził coby wszystkim dogodził. I już podaję powód dla którego pisałam według Ciebie ironiczne teksty. Otóz kilka stron wcześniej jest "oklaskany" potem post który cytuję: [quote name='Madallena']Informacje o stanie Trevora są podawane zbyt rzadko. Czy nie wiecie, że jedno zdanie "Trevor bez zmian" to dla nas bardzo ważne. Zbyt dużo osób wie o tym, dzwonią i pytają a ja nie mam co powiedzieć. NIE można napisać CZEKAJCIE. BArdzo bardzo mi sie to nie podoba... I co ja mam teraz zrobić powiesić się? Quote
Asior Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='gagata'] Ależ informacje są....Cały czas aktualne: Trevor bez zmian. CZEKAJCIE. gagata, czy Ty naprawde uważasz mnie za idiotkę??? JA PISZE O TYCH Twoich SŁOWACH, więc po co próbujesz robić ze mnie kretyna ???? Quote
niufek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='gagata']O, witaj,niufek..... Ależ informacje są....Cały czas aktualne: Trevor bez zmian. CZEKAJCIE. Jak coś się zmieni, na pewno powiadomimy.... A swojego niufa zaczipuj, nie będziesz musiała się bać.... Ja też szukam psa, popatrz w mój podpis... A nie no ,on zachipowany ,a nawet z chipem go do Warszawy nie wezme , spoko . Jesli psa szukasz ,moglas go wczesniej zachipowac , moze byloby latwiej go znalesc???? Czyli Trevor bez zmian tak?? Trzymam kciuki za psiaka .Miejmy nadzieje ,ze z tego Bidaczek wyjdzie . [quote name='Asior']gagata, czy Ty naprawde uważasz mnie za idiotkę??? JA PISZE O TYCH Twoich SŁOWACH, więc po co próbujesz robić ze mnie kretyna ???? Asiorku ,cos ty ??Przeciez dziwczyny od emira z nikogo idioty nie chca robic .One z idiotami nie dyskutuja ,a z nami tak ,wiec idiotkami nie jestesmy .Spoko! Sytuacja troche goraca ,ale kazdy z nas jest tylko czlowiekiem ,nie?? Quote
Chikinchan Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Asior'] Napisał gagata Ależ informacje są....Cały czas aktualne: Trevor bez zmian. CZEKAJCIE. gagata, czy Ty naprawde uważasz mnie za idiotkę??? JA PISZE O TYCH Twoich SŁOWACH, więc po co próbujesz robić ze mnie kretyna ???? Moim skromnym zdaniem te słowa gagaty są ironiczne. Mam takie odczucia za każdym razem, kiedy je czytam i też mam wrażenie, że mają one z nas- czytających "zrobić idiotów"....... :roll: Quote
Asior Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 [quote name='Isadora7'] I co ja mam teraz zrobić powiesić się? isadoro moja droga, nie cytowałam twoich postów, tylko gagaty, bo ONA zaczęła to pisać w tonie ironicznym, jakoś u Ciebie mnie to tak nie raziło :roll: nie ważne, nie ma sensu dawać sie wciągnąć w idityczne rozgrywki.... ja już kończe z tą wymianą zdań.... bez sensowną jak widac, bo moze i WY macie ubaw, ale jakoś mnie nie śmieszy to wszystko, Poprostu zrobiło się niesmacznie od jakiegoś czasu, jak widac nie tylko mnie to gryzie.... :roll: szkoda, ze choć raz nie potraficie ugryźć się w język..... :shake: I bardzo proszę tylko nie piszczie, ze ja mogłam się ugryźć, bo ja to właśnie zrobiłam.... ale kiedy emir zaczęła bluzgać na ludzi to poprostu po ludzku nie wytrzymałam.... jak tak można.. niby kocha zwierzęta a nie szanuje innych ludzi...NIKOGO NIE SZANUJE kto nie jest z nią...... jak TAK MOŻNA PYTAM.....?????????????? Quote
gagata Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Wiesz, Asior, ja nikogo nie traktuję tak, jak sugerujesz. .Mój post był odpowiedzią na post Niufek, a konkretnie tą jego część: "O , czy ty pierwszy raz jestes na watku psa od Emir?? To jest standart ,ale tez nie zaprzeczam ze emir pomaga temu psu ,tez nie zaprzeczam ,ze dzieki nim ten pies zyje prawda?? Tylko czemu sa tacy skapi z info o psie ??" Jak myślisz, ile razy można pisać to samo? Post 626 był jakiś czas temu....Przecież my wszyscy czekamy na jakąś odmianę na lepsze, prawda? Od nieciepliwych postów jeszce żaden pies nie wyzdrowiał...Za to od nadmiaru telefonów do weta nejednemu mogło sie pogorszyć...Ludzie, trochę rozsądku.. Quote
GoniaP Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Asior napisał(a)::roll: bardzo Cię przepraszam, nie miałam pojęcia że prosiłam Emira, myślałam, ze pojechałaś tam jako GoniaP.. nie wiedziałam, ze WY to jedność... :oops: My, tzn GoniaP i Emir to jedność :loveu: Czy to coś zmienia? Źle sprawdziłam dom? Wysnułam i przekazałam Tobie złe wnioski? Quote
Kasik28 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Dziewczyny proszę, błagam... Nie załatwiajcie takich spraw na forum. Wiem, ze wszyscy są poddenerwowani, wiem, ze czasem emocję biorą górę,że czasem chce się krzyczeć... ale ludzie, którzy przejęli się losem Trevora wchodzą na to forum by dowiedzieć się, co dzieje się z psiakiem i jedne co czytają przez ostatnie parę stron to kłótnie... Sprawa Trevorka naprawdę poruszyła ludzi. Dzwonią, piszą, pytają... nie niszczmy tego jakimiś kłótniami. Przecież wszystkim zależy na tym psiaku! Boje się, ze ta tragedia, która się wydarzyła, zamiast zmienić mentalność ludzi co do pomocy cierpiącym zwierzętom, upewni ich tylko w tym, ze nie warto... Dlatego jeszcze raz, proszę...błagam...dajmy już temu spokój. Liczy się teraz tylko Trevi. Dobrej nocy dla wszystkich. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Cajus JB Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 WALCZ TREVOR WALCZ Wszyscy są za TOBĄ Quote
Asior Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 gagata napisał(a):Wiesz, Asior, ja nikogo nie traktuję tak, jak sugerujesz. .Mój post był odpowiedzią na post Niufek, a konkretnie tą jego część: a nie trzeba było się ugryźć w język i nic nie odpisać? Nie uważasz, zę to było by z większą klasą??? GoniaP napisał(a):My, tzn GoniaP i Emir to jedność :loveu: Czy to coś zmienia? Źle sprawdziłam dom? Wysnułam i przekazałam Tobie złe wnioski? a gdzie ja na litość boską powiedziałam, że źle... boże.. teraz i to??? :roll::shake: Co mi jeszcze wmówisz, ze mówiłam???? Quote
medar Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Jak zwykle modzi są tam, gdzie ich nikt nie potrzebuje. Miejmy nadzieję, że się jakiś objawi i usunie zbędne posty.... Asior - chcesz sobie z kimś pogadać?, są PW, inne komunikatory, musisz akurat tutaj? Skończ Waść.. Quote
a.piurek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Trevorku walcz, trzymamy kciuki za Ciebie Quote
niufek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ten psiak jest naprawde jednym z najwieszych Bied na dogo :-(. Ze szczerego serca trzymam za niego kciuki . [quote name='gagata']Wiesz, Asior, ja nikogo nie traktuję tak, jak sugerujesz. .Mój post był odpowiedzią na post Niufek, a konkretnie tą jego część: "O , czy ty pierwszy raz jestes na watku psa od Emir?? To jest standart ,ale tez nie zaprzeczam ze emir pomaga temu psu ,tez nie zaprzeczam ,ze dzieki nim ten pies zyje prawda?? Tylko czemu sa tacy skapi z info o psie ??" Jak myślisz, ile razy można pisać to samo? Post 626 był jakiś czas temu....Przecież my wszyscy czekamy na jakąś odmianę na lepsze, prawda? Od nieciepliwych postów jeszce żaden pies nie wyzdrowiał...Za to od nadmiaru telefonów do weta nejednemu mogło sie pogorszyć...Ludzie, trochę rozsądku.. Nie ma to jak zwalic na innych ,nie?? I masz racje w tym : ilez razy mozna pisac to samo????????????????????????? Quote
Margo05 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 W pierwszym poście tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f402/ofiary-doktora-k-poszukiwani-swiadkowie-osoby-majace-jakiekolwiek-informacje-146670/#post12980429 znajduje się tekst protestu do gmin oraz adresy mailowe urzędów. Jeśli macie jeszcze jakieś adresy, proszę o info, uzupełnię. Bardzo proszę, abyście rozsyłali ten tekst do przyjaciół i znajomych. Im więcej osób wyśle maile, tym lepiej. Musimy dorwać tego... wiecie kogo. Quote
ania_to_ja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Trevorku trzymaj się:-( Chciałabym choćby minimalnie Ci pomóc:-( Quote
GoniaP Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Niufek, jesteś mistrzynią kamuflażu. Quote
Donvitow Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Zaraportowałem kilka postów. Wysłałem PW do trzech modów z prośbą o oczyszczenie wątku. Dajcie spokoj. Nie reagujcie na wpisy troskliwych userek. Quote
lilk_a Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Asior - skoro nie ma zmian w stanie zdrowia psa, to co wg Ciebie napisać? Jak nie piszemy nic ( co w sumie oznacza to samo ) jest źle. Jak piszemy j/w też jest źle. Podpowiesz jakie jest wyjście?? ja podpowiem Zaznaczam że nie chodzi tu o pieniądze (ale do nich odniosę się później ) chodzi o empatię o współczucie dla psa cierpiącego , psa na granicy życia i śmierci zaprzeczycie, że prosicie o pieniądze dla psa który tyko dzięki nim może być leczony w klinice o dobrym wyposażeniu i ze wspaniałymi lekarzami ? ...nie zaprzeczycie więc chociaż dlatego ważne są informacje o stanie jego zdrowia .... dla kogoś kto wyłożył pieniądze to ważne ...dla mnie przynajmniej tak i to nie z powodu pieniędzy ale dlaczegoś te pieniądze wpłacił ten ktoś ....dlatego że przejął się losem psa i oczekuje informacji Dla wszystkich tych którzy wykupili cegiełki dla Trevora dla wszystkich którzy przejmują się losem psa to ważne ...jakakolwiek informacja , chociażby o zmianie kroplówki , otwarciu oczu ...to znak że nie jest to "zapłaciliście kase to teraz cicho siedzcie , zrobiliście już swoje" Na tym polega szacunek dla tych dzięki którym możecie działać i pomagać psim ofiarom ludzkiego okrucieństwa wystarczy zamiast "nie doradzajcie( bo się nie znacie ) , bądzcie cicho , jak się nie uspokoicie nie będzie informacji " napisać coś pozytywnego tego od Was , będących w centrum wydarzeń oczekujemy to tyle ...więcej już tu chyba nie napiszę ..... Quote
Recommended Posts