pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Dopiero dotarłam, przebrnęłam przez wątek i nie mam słów. Będę trzymać mocno kciuki i myśleć o Trevorze, oby tylko przeżył... Mam też nadzieję że wasze działania przeciwko temu "doktorowi" odniosą skutek. Quote
GAGA88 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Napisałam maile do Polsatu, TVN24, do Uwagi i naczelnego lekarza weterynarii:roll: Quote
basia0607 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Z mojej działalności w podobnych przypadkach mogę podpowiedzieć, że najlepsze są media, pokazanie ludziom działalności tego człowieka to jest najszybsza droga do sukcesu. Przed sądem też powinien odpowiedzieć ale nie liczcie na sprawiedliwy wyrok ! Quote
elzunia Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Szlak mnie trafia jak się słyszy takie rzeczy nie ma sprawiedliwości bo co tam to tylko głupi pies..........cholera w głowie się nie mieśći psinko trzymaj się walcz dasz radę wiele i jeszcze więcej serc modli się za ciebie trzyma kciuki za ciebie kochany buzial w nosia bądź dzielny Quote
giselle4 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ...nawet nie wiem co powiedziec:-(:shake: Trevorku walcz Skarbie:oops: Quote
LACRIMA Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Walczy. Powolutku. Rano zaczął znowu podnosić łeb, kiwał mu się, ale w górze. Potem zaczął wstawać, powoli chwiejąc się przeszedł kawałek. Ma kontakt wzrokowy, zaczyna interesować się otoczeniem. Wyraźnie chce żyć. Nie ma siły, ale zaczyna się podnosić i robić po kilka kroków. Czas pracuje dla niego. Jest na miejscu pod opieką lekarza weterynarii, a jeśli stan jego pozwoli zostanie przewieziony do szpitala na dokładną diagnostykę i dalsze leczenie. O tym zadecyduje lekarz. Fundacja "Emir" zaoferowała wszelką potrzebną pomoc. Quote
majqa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Uff...to już dużo bardziej budujące informacje. Quote
pinkmoon Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Niech już teraz wszystko idzie ku lepszemu... Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 To dobrze, ze sie nie poddał, że mu sie chce jeszcze żyć, po tym wszystkim.. Lacrima, czy lekarz mówi o jakiejś perspektywie czasowej, jak może wyglądać jego dochodzenie do zdrowia, czy to jeszzce za wcześnie? Quote
iwop Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pierwsze dobre wiadomości! A pamietacie psa, chyba Majmon się nazywał, któremu dzieci obcieły członek i powpychały patyki do pupy, jak leżał potrącony przez samochód? Przeżył i ma się dobrze. Mam nadzieję, że znim tez będzie dobrze... Quote
Wet-siostra Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Walczy.Super.Będzie dobrze,musi być! Quote
Izis1984 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 :loveu::multi: Optymistyczne wiesci, świetnie :p Aż nabrałam chęci na sprzatanie, ktore mnie dzis czeka :lol:Bede z Toba myslami, Trevorku!!! Quote
GAGA88 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trzymaj się psiaku, wszystko będzie dobrze wierzę w to:lol: Quote
Aga & Safir Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 iwop napisał(a):Pierwsze dobre wiadomości! A pamietacie psa, chyba Majmon się nazywał, któremu dzieci obcieły członek i powpychały patyki do pupy, jak leżał potrącony przez samochód? Przeżył i ma się dobrze. Mam nadzieję, że znim tez będzie dobrze... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ja bym tym "dzieciom" zrobiła to samo :angryy: trzymam mocno kciuki za Trevorka! Quote
rowena1 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Witam, Rzadko zaglądam ostatnio na forum dogomanii, ale ktoś umieścił linka na forum Wołomina i tak znalazłam ten watek. Jestem zszokowana, do tego mieszkam niedaleko tej lecznicy i mam wyrzuty sumienia, że dramat ten dział się niedaleko mojego domu, a ja nic nie wiedziałam!!!!!!!!! Wpłaciłam juz datek na podane tutaj konto. Dziewczyny, zrobiłyście kawał dobrej roboty. Z tym "schroniskiem" to już jakis czas temu były kłopoty, ale myślałam, że już temat jest zakończony i że tylko lecznica jest, a schroniska nie ma. Trzymam mocno kciuki za Trevorka, który mimo tego zła, co go spotkało jest szczęściarzem, bo został wyrwany śmierci. Quote
Kasik28 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trevorku trzymaj sie tak dalej! :) Dzielny chłopak z Ciebie! :) Quote
Izis1984 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Oj dzielny chlopczyk, dzielny :loveu: Mosii tez dzielna :loveu: Quote
zuzlikowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Trevorku...jestem,cały czas jestem! Trzymaj się...życie przed Tobą! Walcz tak dalej!...ten kto Ci zgotował ten los,nie zostanie bezkarny i anonimowy!...walcz! Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aukcja Charytatywna dla Trevorka: Świadectwo okrutnej kastracji! Bernardyn Trevor. (745730209) - Aukcje internetowe Allegro :mad: Quote
lunarmermaid Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Walcz piesku,tyle osób się o ciebie martwi.Musi być dobrze!!! Quote
Kinya Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Isadora7']Aukcja Charytatywna dla Trevorka: Świadectwo okrutnej kastracji! Bernardyn Trevor. (745730209) - Aukcje internetowe Allegro :mad: Tylko poprawiłabym wyrzucając uwagę w nawiasie o "wiadomych fotkach" - to było pewnie do osoby robiącej Allegro i powinno być usunięte. Quote
sonikowa Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Swietnie zrobione, tylko zamiast namiarow sa X Y Z. Potem dolozycie? Trevorku..., zdrowiej nam. Quote
Recommended Posts