Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero dotarłam, przebrnęłam przez wątek i nie mam słów.
Będę trzymać mocno kciuki i myśleć o Trevorze, oby tylko przeżył... Mam też nadzieję że wasze działania przeciwko temu "doktorowi" odniosą skutek.

Posted

Z mojej działalności w podobnych przypadkach mogę podpowiedzieć, że najlepsze są media, pokazanie ludziom działalności tego człowieka to jest najszybsza droga do sukcesu. Przed sądem też powinien odpowiedzieć ale nie liczcie na sprawiedliwy wyrok !

Posted

Szlak mnie trafia jak się słyszy takie rzeczy nie ma sprawiedliwości bo co tam to tylko głupi pies..........cholera w głowie się nie mieśći psinko trzymaj się walcz dasz radę wiele i jeszcze więcej serc modli się za ciebie trzyma kciuki za ciebie kochany buzial w nosia bądź dzielny

Posted

Walczy. Powolutku. Rano zaczął znowu podnosić łeb, kiwał mu się, ale w górze. Potem zaczął wstawać, powoli chwiejąc się przeszedł kawałek. Ma kontakt wzrokowy, zaczyna interesować się otoczeniem. Wyraźnie chce żyć. Nie ma siły, ale zaczyna się podnosić i robić po kilka kroków. Czas pracuje dla niego. Jest na miejscu pod opieką lekarza weterynarii, a jeśli stan jego pozwoli zostanie przewieziony do szpitala na dokładną diagnostykę i dalsze leczenie. O tym zadecyduje lekarz.

Fundacja "Emir" zaoferowała wszelką potrzebną pomoc.

Posted

To dobrze, ze sie nie poddał, że mu sie chce jeszcze żyć, po tym wszystkim.. Lacrima, czy lekarz mówi o jakiejś perspektywie czasowej, jak może wyglądać jego dochodzenie do zdrowia, czy to jeszzce za wcześnie?

Posted

Pierwsze dobre wiadomości! A pamietacie psa, chyba Majmon się nazywał, któremu dzieci obcieły członek i powpychały patyki do pupy, jak leżał potrącony przez samochód? Przeżył i ma się dobrze. Mam nadzieję, że znim tez będzie dobrze...

Posted

iwop napisał(a):
Pierwsze dobre wiadomości! A pamietacie psa, chyba Majmon się nazywał, któremu dzieci obcieły członek i powpychały patyki do pupy, jak leżał potrącony przez samochód? Przeżył i ma się dobrze. Mam nadzieję, że znim tez będzie dobrze...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
ja bym tym "dzieciom" zrobiła to samo :angryy:

trzymam mocno kciuki za Trevorka!

Posted

Witam,
Rzadko zaglądam ostatnio na forum dogomanii, ale ktoś umieścił linka na forum Wołomina i tak znalazłam ten watek. Jestem zszokowana, do tego mieszkam niedaleko tej lecznicy i mam wyrzuty sumienia, że dramat ten dział się niedaleko mojego domu, a ja nic nie wiedziałam!!!!!!!!!
Wpłaciłam juz datek na podane tutaj konto.
Dziewczyny, zrobiłyście kawał dobrej roboty. Z tym "schroniskiem" to już jakis czas temu były kłopoty, ale myślałam, że już temat jest zakończony i że tylko lecznica jest, a schroniska nie ma.
Trzymam mocno kciuki za Trevorka, który mimo tego zła, co go spotkało jest szczęściarzem, bo został wyrwany śmierci.