Sebriel Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Imię: Agor Płeć: Pies Wiek: 4 lata Stan zdrowia: bardzo dobry Kastracja: nie Upodobania i nawyki: Agor poszukuje nowego domu. Jest bardzo towarzyskim oraz energicznym psem. Lubi się bawić - szczególnie z dziećmi. Najlepiej czuje się w towarzystwie człowieka i nie znosi, gdy zostawia się go samego w domu. Agor poszukuje rodziny, która nie posiada jeszcze pupila, ponieważ bywa zazdrosny o inne psy w domu co wyraża agresją do domowników. Kontakt: 785858777 No a teraz dlaczego Agor szuka nowego domu? Jego właściciele mają jeszcze jednego psa- suczkę, nie sterylizowaną. Gdy ma cieczkę, Agor robi się agresywny w stosunku do domowników. Właściciele nie zgadzają się na sterylkę suczki bądź kastrację Agora. Są zdecydowani psa oddać Quote
kamilqax95x Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 boże to chyba drugi cocker co macie (jak nie więcej) Quote
kamilqax95x Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Sebriel'] No a teraz dlaczego Agor szuka nowego domu? Jego właściciele mają jeszcze jednego psa- suczkę, nie sterylizowaną. Gdy ma cieczkę, Agor robi się agresywny w stosunku do domowników. Właściciele nie zgadzają się na sterylkę suczki bądź kastrację Agora. Są zdecydowani psa oddać na pewno chcieli je rozmnażać !! Quote
Asia & Ginger Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Sebriel napisał(a): No a teraz dlaczego Agor szuka nowego domu? Jego właściciele mają jeszcze jednego psa- suczkę, nie sterylizowaną. Gdy ma cieczkę, Agor robi się agresywny w stosunku do domowników. Właściciele nie zgadzają się na sterylkę suczki bądź kastrację Agora. Są zdecydowani psa oddać Co za durnowaty pomysł. :angryy: :angryy: :angryy: Agor jest nadal u właścicieli? Podany kontakt też do właścicieli? Wrzucę go na spanielowe, do wątków adopcyjnych spanieli, Allegro też mogę mu zrobić. Quote
Sebriel Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Nie wiem, czy chcieli rozmnażać, czy nie, nie o to teraz chodiz, wydaje mi się, ze Agor nie był "do rozmnażania". Tak, kontakt do właścicieli. Bardzo dziekuję z góry za ogłoszenia :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zrobiłam Agorkowi Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=738971461 Quote
GoskaGoska Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 a ja zapisuje sobie, ze Agora wysłałam jednej pani zainteresowanej spanielem Quote
Sebriel Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 Dalej czeka na nowy domek :lookarou: Nikt go nie zechce szybko, no bo ma w opisie "agresywny". Ehh :/ Quote
Asia & Ginger Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 szczecinianka napisał(a):Ma już dom Super! :multi: :multi: :multi: Dodaj proszę w tytule, że spanielek ma już nowy dom. :p Quote
Recommended Posts