Murka Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 Oto świeżutkie foteczki - z dzisiejszego poranka :D Kubuś w promieniach wschodzącego słońca :D Quote
Ulka18 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 :smilecol: :laola: :smilecol: To cudownie, ze Kubus jest juz szczesliwy!! :smilecol: :laola: :smilecol: Quote
asher Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 [quote name='Murka'] Tutaj wygląda jak sceniacek :iloveyou: :angel: Quote
avii Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 O ja nie mogę :biggrina: :biggrina: No i zobaczcie jaki on .................odmieniony :o czy mnie sie wydaje ?? W kazdym bądz razie na pewno szczęśliwszy :D :iloveyou: :iloveyou: :multi: :multi: :B-fly: :BIG: Dużo , duuużo szczęśliwych dni Kubusiu w zdrowiu :thumbs: :loveu: i wielkie całusy dla Pani Sylwii :calus: Quote
Murka Posted July 29, 2005 Author Posted July 29, 2005 asher napisał(a): Tutaj wygląda jak sceniacek :iloveyou: :angel: Bo on mimo latek jest taki szczeniakowaty :D Chyba przeżywa drugą młodość :wink: Quote
daga10011 Posted July 29, 2005 Posted July 29, 2005 szczescie bije z pyska jednym slowem :D .wypieknial przystojniaczek bardzo,a i tak zawsze byl sliczny :D :P Quote
ekozak Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Murko, nie czytaj takich głupot, bo mogą Ci zaszkodzić. Murko jesteśmy z Tobą - dzięki Tobie mamy stronę w internecie - dzięki Tobie wiele z naszych psów znalazło dom (nie tylko w Polsce) - jesteś z nami i z naszymi problemami cały czas wolontariusze z Krzesimowa: Gosia, Elka, Iwona, Karolina, Monika, Piotrek Quote
Bea1 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 ja tez jestem na forum..krotko..ale wlasnie najbardziej mi utkwila chyba juz w sercu :-? Murka..chyle przed Toba czola za to co robisz..i chcialabym ..taka skromna prosba..poznac Cie kiedys osobiscie..to bedzie dla mnie wielki zaszczyt..pozdrawiam tez inne wspaniale osoby o ile nie przekrece to na pewno Marka.... Deszczowa.. Alexa..Ania z kokosownikiem ...Robert oczywiscie tez..itd.. :-? Beata z Piratem...z Wroclawia..wlasnie cos Wroclaw tutaj chyba jest cichutko...hmmm Quote
Klassa Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 :D Ja tylko dodam, że jak opowiadam mojej rodzince o wariatach z forum, to i śmiech jest i łzy.... Bo takich ludzi spotkać, to rzadkość... Quote
deszczowa Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Murka, jesteśmy z Tobą :angel: Kubuś wygląda anielsko :P Bea1 :hand: Quote
Ciapa Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Dopiero obejrzalam fotki Kubusia :silly: Jest sliczny i taki szczesliwy :angel: :angel: Quote
Mokka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Murka napisał(a):Chyba przeżywa drugą młodość :wink: Chyba tak, na to wygląda :D Quote
eurydyka Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Kubus wyglada genialnie i masz w tym Murka ogromne zaslugi nie przejmuj sie jakimis zakompleksionymi ludzikami, Ty dziewczyno zrobilas duzo dobrego dla zwierzat i ludzie Ci ufaja, bo dzialasz i pomagasz zwierzakom na codzien Quote
Bea1 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Deszczowa...dziękuję za miłe :hand: ...i pozdrawiam wszystkich ktorych nie udalo mi sie wymienic a sa naprawde wielcy robiac to co robia dla zwierzat :-? Quote
asiaf1 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Kubuś jest prześliczny i jaki szczęśliwy :angel: :calus: dla niego i wszystkich którzy mu pomagali. Jesteście wspaniali! Pozdrawiamy Bercia i Hakerek i ja Asia PS Murka jesteś the best :ylsuper: Quote
ania14p Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Słuchajcie, Kubuś jest chyba podmieniony, sprawdzałam cały wątek od początku i nic tam nie było o prześlicznym "szczeniaczku" z ostatnich zdjęć. Kubusiu, tak trzymać! Pozdrawiamy Ania ze swoim stadem Quote
Murka Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Dziękuję wszystkim za dobre słowa :oops: Ci co mnie poznali na żywo, wiedzą, że ja wcale nie taka WIELKA :lol: :lol: :lol: -> natura mnie skromnie obdarzyła jeśli chodzi o wzrost :P Nie miałam netu parę dni, bo mi wstrętne burzysko spsuło przekaźnik :evil: Ale już dobrze, jestem z Wami :D Jak coś będę wiedzieć o Kubusiu, to oczywiście dam znać. Szkoda, że Sylwia ma problemy z zalogowaniem się na forum - w każdym razie czyta wszystkie wypowiedzi :) A co do Wrocławia - to tam jogi ostro działa :lol: Quote
Bea1 Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 to moze Jogi bedzie chciala moj mail..moze sie przydam ..psy kocham szczegolnie..a sasiedzi patrza na mnie jak na swira..jak przypominam o wodzie..i podkarmiam bidule..niestety nie robie nic wiecej.. :cry: betam3@gazeta.pl Quote
jogi Posted August 8, 2005 Posted August 8, 2005 A co do Wrocławia - to tam jogi ostro działa Czuje sie wywolana do odpowiedzi imiennie :wink: Bea1 wszelka pomoc mile widziana :D Obecnie jestem na podkarpaniu, ale zjade w pazdzierniku do kochanego Wrocka i jesli chcesz to mozemy razem podzialac :) Quote
Murka Posted August 9, 2005 Author Posted August 9, 2005 Sylwia była z Kubusiem u okulisty dr Garncarza i niestety pies nie ma szans na odzyskanie wzroku :( Wcześniej widział na oboje oczu, ale poprzez duszenie jego oczy mówiąc najprościej eksplodowały, nastapił wylew krwi przez wzrost ciśnienia, pękły mu żyły, zrobiły sie zrosty i teraz ma w oczach wszystko nie na swoim miejscu.. Fachowo brzmi to tak: wylew wewnątrzgałkowy, organizacja kalogenu w miejscu krwiaka, zanik struktur optycznych :( W każdym razie zrobiliśmy wszystko co można było :( Kubuś na szczęście jest tak pogodnym i ruchliwym psiskiem, że strata wzroku jakoś mu nie przeszkadza cieszyć się życiem :D Pieniążki więc zostaną przekazane na cele, które podałam wcześniej - jak na razie nie ma sprzeciwu :roll: Quote
Blondella Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Biedny Kubuś. Najważniejsze jednak, że już nigdy nie będzie się bał o swoje życie. Lepsze szczęśliwe życie ślepca niż gehenna widzącego. Przyznam szczerze, że to właśnie Kubuś i jego historia zamieszczona na Allegro, które codziennie przeglądam, spowodowała że trafiłam na forum Dogomanii. Przyznam jednak, że nie do końca tego chciałam. Bałam się, że nie wytrzymam psychicznie tych wszystkich historii, związanych z okrucieństwem człowieka. Teraz jednak w każdej wolnej chwili pędzę na forum, żeby jeśli już nie zdołam pomóc, to chociaż pokibicować. Murka - jestem całym sercem z Tobą. Nie przejmuj się uwagami innych, którzy włażąc na tak radosny topik i psując go kąśliwymi uwagami, pokazują jedynie własną małoduszność i bardzo wąskie horyzonty myślowe. :evilbat: Quote
Murka Posted August 26, 2005 Author Posted August 26, 2005 600 zł zostało już wpłacone dla schroniska w Krzesimowie. Ciąg dalszy nastąpi :wink: Quote
Murka Posted September 19, 2005 Author Posted September 19, 2005 Trochę się nie odzywałam, ale o pieniążkach nie zapomniałam :D 500 zł przekazałam Ulce18, zostały za to kupione budy dla schroniska w Mielcu. Zdjęcie i informacje są TUTAJ 205 zł przekazałam Małgośce, na pomoc dla Sary, czekam na potwierdzenie, że pieniążki doszły. Tutaj jest topik o Sarze potrzebującej pomocy 70 zł - mam nadzieję, że dogomaniacy się nie obrażą - przekazałam jogi (która była wówczas w ciężkiej sytuacji finansowej) na ratowanie koteczki ze schroniska w Mielcu, niestety nie udało się jej uratować :( O akcji ratowania kici można przeczytać na kocim forum. Także pianiążlki Kubusiowe zostały rozgospadarzone :D Quote
MałGośka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Murka napisał(a):205 zł przekazałam Małgośce, na pomoc dla Sary, czekam na potwierdzenie, że pieniążki doszły. Tutaj jest topik o Sarze potrzebującej pomocy Wprawdzie tego potwierdzenia nadal nie otrzymałam, ale jestem na 100 % pewna, że wszystko jest oki - tylko w tej chwili jest utrudniony kontakt na linii Edytka (czyli nasz "reporter z frontu") - Darek (sarowy pańcio)... Jak tylko dostanę potwierdzenie - dam znać :) No i oczywiście - wszystkim, którzy przekazali pieniążki na Kubusia - a teraz otrzymałą je "moja Sarunia - dziękuję... :oops: Quote
Recommended Posts