leni356 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Jeszcze Alicja obiecała przenieść deklarację z Fido na tego jamnisia (60 zł miesięcznie), ode mnie jest 50 zł/miesiąc Trzeba zliczyć ile już mamy Quote
Greven Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Amiśka się nie kontaktowała. Justyna weź klatkę!!!!!! Wychodzę z domu, tylko tel. Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Wezmę klatkę. Trzymajcie kciuki, żeby się udało!! Quote
mysza 1 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cudak napisał(a):Wezmę klatkę. Trzymajcie kciuki, żeby się udało!! Oczywiście trzymamy. Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Trzymamy kciuki. Moccccccccno! Quote
kamilqax95x Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 ja też trzymam !!!!!!!!!!!!! jak tylko mogę !!! Quote
kamilqax95x Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 i? i? i? i? i? i? i? i? i? i? :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :???: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: Quote
kamilqax95x Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 no i co nic nie wiadomo ???? piszcie bo chyba umrę z niecierpliwości :placz::placz: Quote
Greven Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Kamila, czy zanim rozpętałaś na pół dogo akcji "ratujemy jamnika", nie mogłaś dowiedzieć się w biurze, czy nie jest on aby przypadkiem zarezerwowany? :angryy: czy nie mogłaś się tego dowiedzieć już po rozkręceniu akcji, ale zanim ja zapieprzałam przez całe miasto, w godzinach szczytu, w locie odbierając auto z warsztatu i basetkę od Cudaka, żeby zdążyć przed 16 do schroniska? weź się dziewczyno ogarnij, bo nie uzyskałaś podstawowych informacji, mimo że pilotujesz sprawę jamnika, założyłaś mu wątek i jesteś stałą bywalczynią schroniska, a konkretnie jego biura (bo to chyba Ciebie tam zwykle widuję) Byłam w schronisku tuż przed 16, poszłam do biura i zapytałam, czy mogę wziąć na tymczas jamnika z kwarantanny. Usłyszałam, że nie, bo pies jest od początku zarezerwowany przez TOZ. Zapytałam więc, kiedy TOZ ma zamiar jamnika odebrać i uzyskałam odpowiedź, że może jutro, a może pojutrze. Powiedziałam, że ja mogę zabrać go dzisiaj, w tej chwili. Przecież to dla niego lepiej - warunki domowe zamiast zimnego boksu. Nie, bo oni obiecali tego jamnika TOZowi. Więc UWAGA UWAGA! Jeśli gdzieś macie stare, ślepe jamniki jedną łapą na Tęczowym Moście, to dawajcie je do Szczecina, bo u nas to towar deficytowy :roll: Quote
szczecinianka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 On nie jest przez nas zarezerwowany - fakt, chcieliśmy mu pomóc i dać dom tymczasowy, ale póki co jest to niemożliwe, bo interesuje się nim osoba, która go znalazła i dostaniemy go dopiero jak schronisko sprecyzuje oczekiwania i pozna decyzję tej osoby, czyli jak nam obiecali - jutro. Tak, ja też nic z tego nie rozumiem, ale czekam cierpliwie modląc się żeby dożył tej chwili, nic innego nie możemy. Są telefony, mogli zadzwonić i po prostu spytać. Dom tymczasowy się zapchał, bo trafił się mix ratlerka w potrzebie, więc jeśli Twoja propozycja dotycząca zaoferowania DT jest nadal aktualna - mam nadzieję, że jutro dane Ci będzie go stworzyć. Oferujemy bezpłatne leczenie, karmę i wszystko co będzie potrzebne, więc pieniądze, które uzbieraliście przeznaczcie na jamniczą skarpetę. Quote
kamilqax95x Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Greven']Kamila, czy zanim rozpętałaś na pół dogo akcji "ratujemy jamnika", nie mogłaś dowiedzieć się w biurze, czy nie jest on aby przypadkiem zarezerwowany? :angryy: to już nie moja wina że Toz go zarezerwował !!! Każdy ma prawo !!! a ja też nie mam aż tyle czasu żeby w roku szkolnym tam być co dzień !! a toz go na pewno zarezerwował po tym jak ja napisałam ten wątek [quote name='Greven'] czy nie mogłaś się tego dowiedzieć już po rozkręceniu akcji, ale zanim ja zapieprzałam przez całe miasto, w godzinach szczytu, w locie odbierając auto z warsztatu i basetkę od Cudaka, żeby zdążyć przed 16 do schroniska?weź się dziewczyno ogarnij, bo nie uzyskałaś podstawowych informacji, mimo że pilotujesz sprawę jamnika, założyłaś mu wątek i jesteś stałą bywalczynią schroniska, a konkretnie jego biura (bo to chyba Ciebie tam zwykle widuję) nie chcę być arogancka, bezczelna czy chamska ale jest coś takiego telefon ...jak nie masz aż tyle czasu to mogłaś zadzwonić bo wszystko się może zdarzyć nawet 2 min przed tobą by przyszła osoba i DUPA nic nie zrobisz bo kto pierwszy ten lepszy ! [quote name='Greven'] Byłam w schronisku tuż przed 16, poszłam do biura i zapytałam, czy mogę wziąć na tymczas jamnika z kwarantanny. Usłyszałam, że nie, bo pies jest od początku zarezerwowany przez TOZ. Zapytałam więc, kiedy TOZ ma zamiar jamnika odebrać i uzyskałam odpowiedź, że może jutro, a może pojutrze.Powiedziałam, że ja mogę zabrać go dzisiaj, w tej chwili. Przecież to dla niego lepiej - warunki domowe zamiast zimnego boksu. Nie, bo oni obiecali tego jamnika TOZowi. i też nie wiem czemu toz go zarezerwował skoro są na dogo wolontariusze czy pracownicy którzy wiedzą że ktoś miał już go wziąć Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 No to mnie chyba trafi. Wybaczcie ale czy mi się wydaje czy Szczecin jest jeden? Na wątku wypowiadała się Sebriel mająca to w sygnie: Zanikneła z wątku mimo że Ostatnio Aktywny: Dzisiaj 14:08 jakoś tak po pytaniu Danusi http://www.dogomania.pl/forum/12980668-post83.html jako zę oferuje tymczas: http://www.dogomania.pl/forum/f937/platny-dom-tymczasowy-szczecin-145085/ drogi bo drogi ale byłyśmy gotowe ratować jamnika i szukać wszelkich dróg. Sebriel jakoś nie pod drodze już do tego wątku. Coś tu nie sztymuje. Allegro nie bo be, rezerwacje tak i osoba z TOZu (czyżby bezprawnie nosiła sygne) wie, jest i nie reaguje? Greven przepraszam aczkolwiek winna nie jestem, ale jakoś dziwnie mi się wydaje że winnego się nie znajdzie. Pytanie retoryczne CO Z JAMNISIEM? Czekam na odpowiedź. I chciałabym dowiedzieć się tu na wątku, sorry ale zakaz wystawiania allegra, aby ratować psa mi śmierdzi już teraz bardzo. Quote
kamilqax95x Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Isadora7'] Pytanie retoryczne CO Z JAMNISIEM? Czekam na odpowiedź. I chciałabym dowiedzieć się tu na wątku, sorry ale zakaz wystawiania allegra, aby ratować psa mi śmierdzi już teraz bardzo. no widocznie siedzi jeszcze w schronisku bo toz go dopiero jutro weźmie tylko się zastanawiam czy do domu czy do boksu ?? bo do boksu to wyjdzie na to samo co w schronisku tylko ze bedzie chodzić na spacery .... jakby już go ktoś miał w domu to w tedy by można było mu zrobić allegro ! Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Pobiłam dziś swój rekord prędkości starym, rozklekotanym busem, żeby tylko zdążyć na czas :angryy: Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Normalnie szok, każdy wuj na swój strój. Ludzie z TOZu na wątku, 15 wersji, a biedny stary jamniczek czeka. Pytanie czy jest tu ktoś kto zna/powie prawdę? Co jest grane? Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Po co ktoś z tozu go rezerwował, skoro nie ma dla niego tymczasu? Quote
leni356 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 dlaczego akurat ten jamnik, dziwne to jakieś Quote
Cudak Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 leni356 napisał(a):dlaczego akurat ten jamnik, dziwne to jakieś Z tego, co się orientuję, jest teraz sporo starych psów w szczecińskim schronisku. Szkoda, że akurat jemu musieli zabrać szansę na dt... :shake: Quote
Isadora7 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='leni356']dlaczego akurat ten jamnik, dziwne to jakieś Całokształt jest dziwny. My tu się szarpiemy, szukamy wyjścia, pomocy, kasy, pół dogo postawione na nogi. A te zakazy na allegro (czyli zabieranie psu jednej z najlepszych szans) nie dziwne? Zero uzasadnienia, irracjonalne. Czyjeś widzimisię. Co z jamnikiem? Quote
kamilqax95x Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Cudak napisał(a):Po co ktoś z tozu go rezerwował, skoro nie ma dla niego tymczasu? no też się nad tym zastanawiam ale też po co go rezerwowali skoro "my" na tym wątku szukaliśmy mu dom a przecież Sebriel wiedziała i nic im nie powiedziała ani nam a inni tracą swój cenny czas by się dowiedzieć to co ona by mogła napisać w ciągu 1 min to złośliwość czy co ?? Quote
Recommended Posts