mmd Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ja też pamiętam. Mój pierwszy wątek, miałam 200 postów na dogo... inne czasy były jeszcze wtedy, ludzi się zleciało, wątek żył, Amisia-lejoszka wiele osób wspierało. Quote
magdola Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 mmd napisał(a):Ja też pamiętam. Mój pierwszy wątek, miałam 200 postów na dogo... inne czasy były jeszcze wtedy, ludzi się zleciało, wątek żył, Amisia-lejoszka wiele osób wspierało. I właśnie dzieki nam Amis będzie zyc wiecznie ;):loveu:xx Quote
Isadora7 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 mmd napisał(a):Ja też pamiętam. Mój pierwszy wątek, miałam 200 postów na dogo... inne czasy były jeszcze wtedy, ludzi się zleciało, wątek żył, Amisia-lejoszka wiele osób wspierało. magdola napisał(a):I właśnie dzieki nam Amis będzie zyc wiecznie ;):loveu:xx Tak jest to jeden z psiakó któego zawsze sie bedzie wspominać. Amiś nadal żyje. Quote
Sarunia-Niunia Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [FONT=comic sans ms]W Dniu Psich Zaduszek pamiętamy (*)Amisiu(*)[/FONT] Quote
Isadora7 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Amisku nadal pamiętam, nadal tęsknię. Spij kochany ['] do zobaczenia. [video=youtube;1L3Y19kbS6g]http://www.youtube.com/watch?v=1L3Y19kbS6g[/video] Quote
magdola Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Ja tez Cię pamietam kochany [*] bawisz sie z moja £ilma [*]? Quote
magdola Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 Patrzysz w oczka jamnisia.... I pomimo tej długości, jego ogon już merda.... Kocham..... Quote
a.piurek Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 [FONT=Comic Sans MS]"Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie." PAMIĘTAM...[/FONT] Quote
Isadora7 Posted October 6, 2013 Author Posted October 6, 2013 AMIŚ PAMIĘTAM Psi adventus Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie, wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie... Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę, zawyją: "Byłem do-o-brym psem !" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot, a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę; wiem, ze czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureolę." Rozłoży się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na Przyjście Pana. autor: Tadeusz B. Dobrzyński Quote
Sarunia-Niunia Posted October 6, 2013 Posted October 6, 2013 [FONT=comic sans ms][SIZE=6] Kochani Przyjaciele - pamięć o Was pozostała w nas na zawsze!!! Amisiu [SIZE=4]biegaj szczęśliwy za Tęczowym Mostem... czekaj TAM na nas... do zobaczenia Kochany!!![/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2013 Posted December 25, 2013 [FONT=century gothic] Świątecznie i z pamięcią dla Ciebie Amisiu ...[/FONT] Quote
Sarunia-Niunia Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Amisiu[*], pamiętam Kochany... Quote
Recommended Posts