mmd Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 A ja mam Amisiowe fotki w komputerze i nijak nie mogę ich wyrzucić. Quote
coronaaj Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Isadora7 napisał(a):Amiś był poczatkowo w innym DT i wtedy były rozliczenia. Kiedy wpłacalaś? Amiś do Sosnowca pojechał w połowie listopada. Ech łzy w oczach mam. Miałam okazje poznać osobiście tego charakternego jamnisia :( Amisiu :( spij kochany Wplacilam 28.09.09 za 3 miesiace 90zl... Quote
Isadora7 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 coronaaj napisał(a):Wplacilam 28.09.09 za 3 miesiace 90zl... Rozliczenia z tego okresu są ok - dziękuję za informacje Quote
lola8338 Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Amisiu kochany opiekuj sie tam moim jamniczkiem i powiedz ze bardzo go kocham i tesknie,mam nadzieje ze zostaniecie dobrymi kolegami ...trzymajcie sie chlopaki Quote
Isadora7 Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 Amiś na pewno się zaopiekuje, on tam biega z moim jamnisiem Eduniem Quote
coronaaj Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 Isadora7 napisał(a):Rozliczenia z tego okresu są ok - dziękuję za informacje Najwazniejsze, zebyscie to rzeczywiscie na pieska...sprawdz ale mysle, ze jest OK! Quote
Isadora7 Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 coronaaj napisał(a):Najwazniejsze, zebyscie to rzeczywiscie na pieska...sprawdz ale mysle, ze jest OK! Sprawdzone w tym czasie akurat wszystko było pod kontrolą (Amiś był w innym DT) Quote
coronaaj Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Isadora7 napisał(a):Sprawdzone w tym czasie akurat wszystko było pod kontrolą (Amiś był w innym DT) No to super wiadomosc...dzieki!!!!! Quote
RUTA93 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Bardzo długo nie było mnie na Dogo. Wracając - pierwszy krok kieruję do Amisia, zeby napisać, że ciągle pamiętam i ciagle na myśl o Amisiu mam taki twardy kamień w gardle.. :-( Quote
Isadora7 Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 [quote name='RUTA93']Bardzo długo nie było mnie na Dogo. Wracając - pierwszy krok kieruję do Amisia, zeby napisać, że ciągle pamiętam i ciagle na myśl o Amisiu mam taki twardy kamień w gardle.. :-( Witaj Amiś będzie miał swoje miejsce na stronie SOS DLA JAMNIKÓW jest mi bardzo bliski, w końcu go poznałam osobiście. Quote
coronaaj Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 magdola napisał(a):Też pamiętam ... Pamietamy wszyscy o Amisiu!!!!! Quote
mmd Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Isadora7 napisał(a):(...) jest mi bardzo bliski, w końcu go poznałam osobiście. Mi też, choć nie poznałam osobiście i może dla mnie lepiej. Pamiętam o Tobie maluszku, niedługo minie rok. Dla mnie zostaniesz symbolem wszystkich wyrzuconych, niepotrzebnych już, starych, chorych jamników. Kiedy pomyślę, ile walczyłam o moje stare, umierające psy i jakim szczęściem był każdy ich kolejny przeżyty dzień, nie mogę pojąć, jak można wyrzucić psa, jak można wyrzucić jamnika:shake: Quote
coronaaj Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Niech w Nowym Roku - świat będzie dla Ciebie, pełen ciepła... radości...i Przyjaciół... A w Twoim domu niech nigdy nie zabraknie: miłości...serdeczności... pogody ducha... i zrozumienia...oraz wszelkiego dobra! Najwspanialszego... Pełnego uroku - Nowego Roku 2011!!! By miłość królowała! By radość panowała! By szczęście Ciebie szukało! I zdrowie dopisywało!” Tego zyczy Pako, Bully , Borrego i ciotka Ala Quote
Isadora7 Posted October 2, 2011 Author Posted October 2, 2011 [FONT=Georgia]Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy [SIZE=1] znalezione w necie[/FONT] Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 [quote name='Isadora7'][FONT=Georgia]Śpij piesku, śpij... już odpocząć trzeba Może będziesz miał swój kawałek nieba Może będzie tam piękniej niż tu teraz Może spotkasz tych, których tu już nie ma... Śnij, piesku śnij... w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij a czas łzy osuszy [SIZE=1] znalezione w necie[/FONT] Pamiętam Amiśku ['] Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 magdola napisał(a):ja tez Cię pamiętam... i sobie zawsze chlipnę jak go odwiedzam Quote
magdola Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Isadora7 napisał(a):i sobie zawsze chlipnę jak go odwiedzamJa mam do niego straszny sentyment... Od niego i jeszcze od jednej bassetki zaczęła się moja historia z dogo... To były pięke czasy... Oj maleńki...:( Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 magdola napisał(a):Ja mam do niego straszny sentyment... Od niego i jeszcze od jednej bassetki zaczęła się moja historia z dogo... To były pięke czasy... Oj maleńki...:( No dokładnie tak. Ja co prawda od Amiśka nie zaczynałam, ale to był MÓJ pierwszy jamnik którego znałam osobiście i który umarł. I nie dane mi było nawet znać godzinę aby myślami być przy nim. Dowiedziałam się drugiego dnia po. Zreszta pamietasz jak było na początku jego historii, jaki fajny był wątek. Tak jak na początku mmd napisała ze jego urok jest zaraźliwy. Quote
magdola Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Isadora7 napisał(a):No dokładnie tak. Ja co prawda od Amiśka nie zaczynałam, ale to był MÓJ pierwszy jamnik którego znałam osobiście i który umarł. I nie dane mi było nawet znać godzinę aby myślami być przy nim. Dowiedziałam się drugiego dnia po. Zreszta pamietasz jak było na początku jego historii, jaki fajny był wątek. Tak jak na początku mmd napisała ze jego urok jest zaraźliwy. Oj tak, typowy jamnik... czasem fajnie powspominać, zwłaszcza, ze tu mało ciotek zagląda.... a pomimo, że go nie ma, to nadal tu jest... I teraz na pewno jest szczęśliwy... Quote
Isadora7 Posted June 11, 2012 Author Posted June 11, 2012 magdola napisał(a):Oj tak, typowy jamnik... czasem fajnie powspominać, zwłaszcza, ze tu mało ciotek zagląda.... a pomimo, że go nie ma, to nadal tu jest... I teraz na pewno jest szczęśliwy... W moim sercu ma miejsce na zawsze. Quote
Recommended Posts