Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mmd napisał(a):
Allegro ma bardzo wzruszające i ponad 200 wejść! Może zdarzy się cud.
Tak jak się umawiałyśmy, poczęstuję się tekstem Isadory i zrobię alegratkę.

On ma 5 aukcji allegro. Ponad 200 ma na głównej któa jest ze wszystkimi wyróżnieniami ale na pozostałych tez jest trochę wejść.

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

danka1234 napisał(a):
mmd,bedziesz procz alegratki robiła inne ogłoszenia?

Tylko alegratkę i też go wyróżnię. Jeszcze dość dobrze mi się działa na cafeanimal, ale tam wszystko szybko znika.

Posted

Dzisiaj dzwoniła osoba zainteresowana adopcja Amiśka.Wszystko było ok,ale zainteresowanie skończyło sie kiedy poinformowałam,ze jest stary,chory,bierze drogie leki i sika.Zwłaszcza sikanie definitywnie zakończyło jakiekolwiek chęci adopcji

Posted

Ala dzisiaj mi mówiłą,ze z Amisiem jest coraz gorzej.leje bez opamiętania,wogóle juz nie sygnalizuje potrzeb,trzeba po prostu co jakiś czas wynosic go na pole,co i tak niewiele daje.

Posted

Max chodził w pampersach ale gdzie się znajdzie ktoś kto się będzie bawił z pampersami i lekiem 8 złotych tabletka po trzy razy dziennie -jeśli poliuria ma takie podłoże - to innego leku nie ma na Cushinga -:placz:

Posted

rwpb napisał(a):
A ja Ci życzę Amiśku, aby w nowym roku Cioteczki nie miały co pisać na Twój temat
Wesołej zabawy wszystkim

I obawiam się że nie będą miały, poza wspomnieniami :(

Posted

i

Talcott napisał(a):
Pampersy czynią cuda domku hooop1

Pod warunkiem,ze po wydaniu kilkuset złotych na leki,jeszcze komuś starczy na papmersy..A jeśc Amiś tez lubi

Posted

Trzymam Amiśku za Ciebie mocno kciuki, mam świadomość że domek domek dla Ciebie oprócz bogactwa miłości musiałby być finansowo też w naprawdę dobrej kondycji. A skąd taki domek....