mmd Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Cały czas myślę, że pielucha albo klatka duża kenelówka, albo buda (oczywiście teraz jak tak lodowato to dom). Może Yunona wpadła na dobry trop. Ale cokolwiek to jest, trzeba wymyślić coś, żeby on przestał być tak uciążliwy, bo nikt tego nie wytrzyma, żaden tymczas, nie mówiąc o znalezieniu stałego domu. Quote
BajkaB Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Przyczyne lania znamy.Pisałam juz ale raz jeszcze powtórze:Amiś ma cięzko chore nerki i jest to juz nieuleczalne.Bierze laki,ale tak naprawde nie daja one efektu.Tylko,ze oprócz sikania z powodu choroby leje złośliwie,bo specjalnie idzie nasikac na legowiskapozostałych psów.Zdaniem weta kastracja w jego przypadku nie ma zwiazku z sikaniem.Jest zbyt stary i poziom hormonów u niego i tak był juz niski Apeluje ponownie:PILNIE potrzebny nowy tymczas dla Amiśka,bo Ala wyjeżdza w styczniu i wróci dopiero w sierpniu. Quote
mmd Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Biedny Amiś, już trzy tymczasy od września. Quote
yunona Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 o cholerka, będzie ciężko z lejkiem i to złośliwym. Powiem szczerze , że nikłe szanse na DT nie mówiąc o DS , ale przecież cuda się zdarzają i trzeba wierzyć, że znajdzie się dobra i cierpliwa dusza,żeby ogarnąć stareńkiego lejka. Proszę jak mantrę powtarzać - znajdzie się taki domek, znajdzie się taki domek...... Quote
Isadora7 Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Przyznam ze sprawy Donisia i Amisia rozwaliły mnie nieco. Nie mogę sie pozbierać śzczególnie od smierci Donisia. Mało wchodze i coraz częsciej myslę o delikatnie móiać urlopie od dogo Quote
yunona Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Isadora7 napisał(a):Przyznam ze sprawy Donisia i Amisia rozwaliły mnie nieco. Nie mogę sie pozbierać śzczególnie od smierci Donisia. Mało wchodze i coraz częsciej myslę o delikatnie móiać urlopie od dogo Tak, myślę, że sprawa Donisia rozwaliły na dogo nie jedną osobę. Ale Isadorko nie opuszczaj nas, Ty jesteś tutaj b. potrzebna znasz wszystko od podszewki, jamniczki znasz jak własną rękę , jesteś jak Latarnia Morska, która kieruje zagubione statki do portu. Quote
BajkaB Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Isadora,o czym Ty gadasz kobieto?Jaki urlop?A słyszałas zeby Emirowcy jakieś urlopy brali?Siedź na doopsku i dyryguj jamniczym ruchem.Bez Ciebie kraksa murowana:calus: Quote
BajkaB Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 yunona napisał(a):o cholerka, będzie ciężko z lejkiem i to złośliwym. Powiem szczerze , że nikłe szanse na DT nie mówiąc o DS , ale przecież cuda się zdarzają i trzeba wierzyć, że znajdzie się dobra i cierpliwa dusza,żeby ogarnąć stareńkiego lejka. Proszę jak mantrę powtarzać - znajdzie się taki domek, znajdzie się taki domek...... Zaczynam wierzyc faktycznie w opatrznośc.Skoro znalazłam domek dla naszego stareńkiego,18 letniego,niepełnostrawnego Kacperka,to moze i dla szczoszka sie znajdzie Quote
rwpb Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 BajkaB napisał(a):Isadora,o czym Ty gadasz kobieto?Jaki urlop?A słyszałas zeby Emirowcy jakieś urlopy brali?Siedź na doopsku i dyryguj jamniczym ruchem.Bez Ciebie kraksa murowana:calus: Popieram w pełni Quote
AMIŚKA Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='BajkaB']Isadora,o czym Ty gadasz kobieto?Jaki urlop?A słyszałas zeby Emirowcy jakieś urlopy brali?Siedź na doopsku i dyryguj jamniczym ruchem.Bez Ciebie kraksa murowana:calus: TAK,TAK siedż na dupsku!!!!!!!!!!!!!!!!! I DYRYGUJ JAMNICZYM RUCHEM!!!!!!!!!! Quote
danka1234 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Isadora7 napisał(a): Czy ktoś może pomóc w zrobieniu bazarków dla Amisia? nie widze odpowiedzi na to pytanie wiec jeśli jest potrzebna jeszcze pomoc to ja sie zgłaszam. Quote
Isadora7 Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 danka1234 napisał(a):nie widze odpowiedzi na to pytanie wiec jeśli jest potrzebna jeszcze pomoc to ja sie zgłaszam. Dzięki Danusiu ja pofoce towar i wysle zdjęcia, czy wolisz moze zebym towar wysłała? Quote
danka1234 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Isadora7 napisał(a):Dzięki Danusiu ja pofoce towar i wysle zdjęcia, czy wolisz moze zebym towar wysłała? Isadora jak wolisz,jest mi wszystko jedno ale chyba nie ma sensu towaru wysyłać i opłacac,fotki wystarczą. Quote
BajkaB Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 A ja przypominam ciągle i stale:PILNIE potrzebny tymczas dla Amiśka.Pozostało juz niewiele czasu! Quote
a.piurek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 [quote name='BajkaB']A ja przypominam ciągle i stale:PILNIE potrzebny tymczas dla Amiśka.Pozostało juz niewiele czasu! Kochani pomóżcie!!! Quote
Isadora7 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [FONT=Arial Black]Wątek byłej współtowarzyszki Amisia. [/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/176282-DAFCIA-jamniczka-z-A-mietnika-koA-czy-siAE-DT-domek-na-JUA-lub-morbital?p=13758193#post13758193 Szlag mnie trafia z powodu niemożności wyszukiwania postów. Trzeba "na rękę" ten czas można by poświecić na chociażby robienie ogłoszeń. Jak skończe wyszukiwanie Dafci zajmę sie Amisiem i aukcją dla niego. Quote
Isadora7 Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 [FONT=Arial Black]Aukcje allegro dla Amisia:[/FONT] Aukcja główna fullwypas (wszystkie mozliwe wyróżnienia): http://www.allegro.pl/item866398178_jamnik_amis_o_jeden_krok_do.html [FONT=Arial Black]Aukcje regionalne:[/FONT] mazowieckie: http://www.allegro.pl/item866398644_jamnik_amis_o_jeden_krok_do.html małopolskie: http://www.allegro.pl/item866398825_jamnik_amis_o_jeden_krok_do.html łódzkie: http://www.allegro.pl/item866408133_jamnik_amis_o_jeden_krok_do.html wielkopolskie:http://www.allegro.pl/item866408717_jamnik_amis_o_jeden_krok_do.html cdn . Quote
Isadora7 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 Amisiu tak ciężko mi do Ciebie wchodzić. Co z tobą będzie? Niestety cały czas pewne myśli mi chodzą po głowie, jak sie nie uda z Amisiem. Zbyt ciężkie to będzie dla mnie. Quote
a.piurek Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Isadoro mam podobne myśli, musimy jednak mieć Nadzieję. Quote
Talcott Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Isadorko! Odmul skrzynkę! Nie rozmawiałam ale wątek śledziłam! Sorry za wtręta! trzymaj się Amisiu! wiem,że i Ty znajdziesz ludzia jak znalazł się dla Pata i Maxa ! Quote
Isadora7 Posted December 27, 2009 Author Posted December 27, 2009 No Amisiek przypomnij się. Masz niefart, starszy pan, dominant i zdrówko nie takie. Quote
mmd Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Allegro ma bardzo wzruszające i ponad 200 wejść! Może zdarzy się cud. Tak jak się umawiałyśmy, poczęstuję się tekstem Isadory i zrobię alegratkę. Quote
danka1234 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 mmd,bedziesz procz alegratki robiła inne ogłoszenia? Quote
Recommended Posts