izzie1983 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Chciałam psa wrzucić na stronkę adopcyjną psich staruszków na prośbę mmd ale poprosiłabym o jakieś informacje, w zasadzie mogą być tylko odnośnie zdrowia, to najważniejsze. Czy coś więcej o psiaku wiadomo? Quote
mmd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dziękuje jak nie wiem co Założycielka wątku powinna sie pokazac po poludniu, pisala, ze w szkole siedzi do 15. A mozesz go dorzucic, a pozniej zrobic edit? Moze kogos to sciagnie tu na watek. Boje sie, ze ukatrupia biedaka, on naprawde ma kazdy dzien na kredyt. Quote
ewatr Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Jestem na zaproszenie Sleepingbyday ... u nas tez mamy w schronie podobna sunieczke :-( ma dobrze ponad 10 lat i chora wyladowała na ulicy ...tu jej historia >>>KLIK tyle tylko ze tu gdzie jest nie grozi jej ....:-( podnosze Cie piesku ! Quote
yunona Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 zwracam się do cioteczek ze Szczecina. Jeśli chcemy dać mu szansę przeżycia trzeba szybko o dt . Myślę, że wszystkie wizyty u weta dotyczące zdrowia i polepszenia stanu jamnisia można by na razie sfinansować z jamniczej skarpety (wnoszę o rozpatrzenie),bo ma facio krócej niż dalej (wiekowy). Na pewno znajdą się tacy, którzy poczynią wpłatę na leczenie i utrzymanie jamnisia, (ja też się deklaruję). Szczecińskie dt wierzymy w Was i myślę, że cioteczka Izadora jak i wiele tu znanych postaci jamniczych rozpatrzą i poprą mój wniosek:eviltong: Quote
izzie1983 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Mamy prośbę (odnośnie wstawienia go na stronę psich staruszków). Proszę na pw o dane kontaktowe (email, nr tel) osoby, do której mogliby dzwonić ludzie w związku z ewentualną adopcją. Wtedy piesio zostanie dodany na stronę. Dzięki. Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ewa, dzieki, ze wpadłaś. zachodnipomorskie, pokażcie, na co was stać! Quote
kamilqax95x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 O jestem.... puścili nas wcześniej...no ale nie ważne... piesek na pewno nie widzi na jedno oko choć nie wiem jak z drugim i ma coś na uszach (mój jamnik też takie coś miał ale smarowaliśmy mu to i mu zeszło) takie jakby strupy twarde bardzo Quote
kamilqax95x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='izzie1983']Mamy prośbę (odnośnie wstawienia go na stronę psich staruszków). Proszę na pw o dane kontaktowe (email, nr tel) osoby, do której mogliby dzwonić ludzie w związku z ewentualną adopcją. Wtedy piesio zostanie dodany na stronę. Dzięki. Ja chyba raczej do tego nie bo nie pełnoletnia jestem :-( ( A i co z tym Allegro ???? bo wątpię żebyśmy mu pomogły(li??) bez allegro ) Quote
izzie1983 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 A masz kogoś kogo można by było za jego zgodą podać na stronie? Quote
kamilqax95x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 izzie1983 napisał(a):A masz kogoś kogo można by było za jego zgodą podać na stronie? nie :lookarou: Quote
mmd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 21 września macie zebranie wolontariuszy w schronie, może kogoś pełnoletniego uda się namówić edit: allegro cegiełkowe chyba można? skoro nie psa to może to jest jakieś okrężne wyjście, wtedy info o psie się rozejdzie, sama nie wiem... Quote
LadyS Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zapisuję sobie. mmd, mówiłaś o rzeczach na bazarek - jeśli chcesz, porób zdjęcia, odezwij się na PW, pomogę w wystawieniu. Jeśli będzie potrzeba, zrobię też bazarek ogłoszeniowy, ale to już taka ostateczność. Jeśli pies pójdzie na dt, to będzie można mu wszelkie ogłoszenia chyba robić, nie? Wydaje mi się, że najpierw trzeba poszukać dt. Quote
kamilqax95x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ladySwallow napisał(a): Jeśli pies pójdzie na dt, to będzie można mu wszelkie ogłoszenia chyba robić, nie? Wydaje mi się, że najpierw trzeba poszukać dt. mi też się tak wydaje Quote
siekowa Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Na psiegrane-marzenia.pl i nk seniorów http://nasza-klasa.pl/profile/26096038 już jest. Quote
magdola Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 On chyba nie jest kastrowany? Ktoś wie? Jeśli tak to jest szansa na dt, ale nic pewnego...:-( Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 o matko, kastrowac go teraz to chyba wyrok.. Quote
Cudak Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1170/wyeksploatowana-suka-basseta-potrzebne-na-sterylke-karme-146654/ Przepraszam za OT Quote
mmd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dzwonilam do schronu. Psin ma podobno 14 lat i jest bardzo słaby, w dodatku tęksni. Zapytałam co z nim będzie, pani na to, że 14 dni czeka na właściciela, a później nie wie... No i jeszcze coś takiego powiedziała, że ktoś go mógł porzucić, bo koszty uśpienia i utylizacji... to zabrzmiało mi jakoś koszmarnie. Quote
kamilqax95x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 mmd napisał(a):Dzwonilam do schronu. Psin ma podobno 14 lat i jest bardzo słaby, w dodatku tęksni. Zapytałam co z nim będzie, pani na to, że 14 dni czeka na właściciela, a później nie wie... No i jeszcze coś takiego powiedziała, że ktoś go mógł porzucić, bo koszty uśpienia i utylizacji... to zabrzmiało mi jakoś koszmarnie. a to był głos starszej czy takiej młodej kobiety ?? a może pamiętasz jak się przedstawiła ?? Szampańska Madajczak ?? Quote
sleepingbyday Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 ktos szuka dziadka do aodpcji. dałam znać. ale nie podniecac sie. na wszelki wypadek. Quote
mmd Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Powiedziałam że jest grupa osób poruszonych jego losem, że myślimy, szukamy domu... ale on chyba jest jedną łapką w grobie i albo szybko tymczas albo po nim. sbd: ja już się podniecam. Będę Cię męczyć sms-ami bo przecież nawet się nie pakuję, bez gaci polecę do tej Afryki. nie zauważyłam wyżej: pani taka w średnim wieku, może starsza Quote
kamilqax95x Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Zmieniłam opis na: "Biedny Jamnik Pomocy bo go Uśpią potrzebne $$$$$$ na hotel i leczenie albo DT !!!!!" może więcej osób pomoże !! cholera nie mogą go uśpić nooo !!!:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
magdola Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 sleepingbyday napisał(a):o matko, kastrowac go teraz to chyba wyrok.. Tak wiem, ale on już może po..... Bo jeśli nie to nici z dt :-( W żadnym wypadku teraz kastracja!:mad: Quote
Recommended Posts