Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ojej, ale się porobiło. Trzeba trochę popracować z Amiśkiem, bo w końcu może być ostro z chłopakami, spuszczą mu manto. Trzeba go jakoś karać. Największa kara dla HARUTKA to miękki kaganiec. Wysłuchuje moich reprymend i spuszcza głowę.
.

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mmd napisał(a):
No i co teraz będzie?
Czy przynajmniej, jak oberwał, to już wie, że nie może podskakiwać?

Z tego co mi Ala przekazała,to chyba trochę sie wystraszył,bo póki co siedzi jak mysz pod miotłą.Za to Ala jest zestresowana tym przecięciem skóry.Uspokajam ja,ze to niegroźne.I tak planowo mamy wizyte w klinice to weterynarz obejrzy i przecięcie.
Myśłe,ze zachowanie Amisia jest tez związane z cieczką szarusi.Bez przerwy ja napastuje i nic więcej go nie interesuje.Wszystkie chłopaki sa wykastrowane,ale w psiej psychice jednak jest zakodowane głeboko kokietowanie suczki z cieczka,bo interesuja sie nia bardzo.Moze jak cieczka minie to i sytuacja sie poprawi.

Prosimy pamiętać o Amisiu,bo niestety finanse mamy marne.

Posted

No ładnie widzę że dzisiaj lista obecności z grubsza podpisana. Amisiek swój charakterek pokazywał już u Kariny, tyle że tam miał Stefana na którym sie wyżywał. Do najstarszych rezydentek (stażem u KAriny) ni fikał bo sobie nie pozwoliły. Zakakapiorek jamnik w jamniku to on jest, ale też ćwiczy na ile sobie może pozwolić. Do dużych psów u Kariny tez nie fikał. Tutaj mam nadzieję to też była "próba techniczna" bycia królem.

Edyto powiedz Pani Ali że chłopakowi bolesna lekcja byłą potrzebna.

No i fan club Amisia mam nadzieję nie zmniejszy się tylko przez zmianę miejsca.

Posted

BajkaB napisał(a):

Prosimy pamiętać o Amisiu,bo niestety finanse mamy marne.

Ogarniam fanty na bazarek. Przez ostatnie zawirowania i z Amisiem, i z dogo, i z miom końcem (oby rychłym) studiów mam tzw. "niedoczas", ale pamiętam.

Posted

danka1234 napisał(a):
obaneruj ,może z tej slicznej fotelikowej fotki,cudnie tam wyszedł.

Jasne, z tych ostatnich zdjęc jest kilka z nim fajnych. Chłopak jest naprawdę śliczny, i taki niewinny wygląd ma :)

Posted

a.piurek napisał(a):
Ja się nie nabijam, tylko nigdy nie widziałam jamniorka z różkami i kopytkami

Zapraszam do mnie. Zobaczysz dwa o niewinnych oczętach .... posiedzisz trochę i różki zobaczysz... położysz się kopytkami zadepczą... i stale te niewinne oczęta.

Posted

[quote name='Isadora7']Zapraszam do mnie. Zobaczysz dwa o niewinnych oczętach .... posiedzisz trochę i różki zobaczysz... położysz się kopytkami zadepczą... i stale te niewinne oczęta.

Oj to, to! I ja mam takich! Na pierwszy rzut oka - anielska niewinność, paszcza w uśmiechach, łapy w małdrzyk, ogon uprzejmie z lewej na prawą i z powrotem, a wieczorem, po cichutku kopytka szlifują, różki ostrzą, kły polerują, bo a nuż się oprzyrządowanie przyda i da się komuś nietykalność cielesną naruszyć, krwi upuścić, albo chociaż zdradziecko coś ze stołu ukraść! Jak przed chwilą przeczytałam powyżej - Amiś już u Pani Ali harce rozpoczął! Jemu to kastracja uniemożliwiła "manie" dziatek, ale charakteru "macho" bynajmniej nie zepsuła! Pozdrowienia Amisiu dla Ciebie! I dużo cierpliwości Pani Ali życzę, bo życie z Amisiem nudne nie jest, ale wielu szlachetnych cech charakteru wymaga...

Posted

Tu nie o nude idzie,ale o bezpieczeństwo:evil_lol:..Niestety,Amiś troche posiedział spokojnie,a dzisiaj na nowo rozpoczął wojne z Billym..Boję sie,zeby naprawde nie oberwał porzadnie,bo Billy to kawał owczarka,jakieś 10 razy większy od Amisia:diabloti:
Jutro tam jade bo zabieramy wojownika do weta..Moze przy okazji zobaczy czy mu jajca nie odrosły:evil_lol: