Isadora7 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Amisku z toba jak z człowiekiem w życiu, Murzyn zrobił swoje Murzyn niech spier.... Ale ja pamiętam i zaglądam.... i będę pamiętała nawet jak będziesz za TM. Quote
Isadora7 Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 Jak już kogoś zakwalifikują na Murzyna to cięzko, a wszystkim dookoła nakazują mówić ze to Murzyn i jaki czarny jest. I nikt nawet nie beknie tylko "tak tak tak bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana" i I teraz zgadenicjie mości państwo ile raz był szpak dziobany. Samo życie. Quote
danka1234 Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ogłoszenia dla Amisia; gumtre kokosy interpress ojej e-oferty kupie psa adopcja psa nasi pupile przygarnij zwierzaka giełda ogłoszen ogłoszenia olx petsy cafeanimal Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 mmd napisał(a):Amiśku co z tobą będzie Boje sie powiedzieć. Łudze sie ze Pani z która w czoraj rozmaiwłąm długo odezwie sie wieczorem Quote
danka1234 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Isadora7 napisał(a):Boje sie powiedzieć. Łudze sie ze Pani z która w czoraj rozmaiwłąm długo odezwie sie wieczorem Czyli ze jednak pojawiła sie jakas nadzieja dla Amisia? Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 danka1234 napisał(a):Czyli ze jednak pojawiła sie jakas nadzieja dla Amisia? Raczej to taki ostatni krzyk rozpaczy, pani sie wzruszyła pewnie na allegro. Musi mieć świadomośc że leje, bo to chyba największy problem. Zobaczymy. Quote
a.piurek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Nie wiem co powiedzieć... Trzymam mocno kciuki Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Edytoi w sytuacji jaka jest proszę daj odejśc Amisiowi godnie. Niech go Ala mocno przytuli i prosze powiedz o jakiej godzinie, będe o nim mysleć. :(:(:( Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 leni356 napisał(a):O nie :( :( Niestety Amiś sie przewraca, jest nieobecny, prawie caly czas w swoim świecie :( Quote
a.piurek Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Stan Amisia pogarsza się z godziny na godzinę, żeby nie powiedzieć że jest bardzo zły. Psiak zatacza się, przewraca, traci orientację, jest we własnym świecie jakby nieprzytomny, zupełnie też nie kontroluje siusiania. Siusia nawet we własne posłanie, również w czasie snu. Amiś odchodzi... Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Jutro wspomnijcie wszyscy prosze tego uroczego jamola. Pobiegnie za TM i będzie na nas czekał. Quote
mmd Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Jak to? Nie spodziewałam się czegoś takiego.... Quote
Isadora7 Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 [quote name='mmd']Jak to? Nie spodziewałam się czegoś takiego.... Ja też..... :-(:-(:-( Amisiu dla ciebie: [video=youtube;fd3a189vcVc]http://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc[/video] Quote
teacherka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Brak mi słów. Quote
RUTA93 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Amisiu, Kochany Amisiu.... Nie tak miało być. Bardzo starałam się coś dla Ciebie zorganizować, ale Ty wybrałeś już drogę na drugą stronę... Zawsze Cię bedę pamiętać. Zapadłeś w serce. Tak bardzo, tak strasznie mi żal... Quote
yunona Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Mój optymizm zawsze stara się zagłuszyć to co nieuniknione. Nie spodziewałam się takiego tempa. Zapamiętam go pięknego jaśnie pana Amisia, zadowolonego , na foteliku wiklinowym. :-(:-(:-(:-( Quote
mmd Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 On pewnie wiedział, że nikt go nie chce:( Tylko 3,5 miesiąca mu podarowaliśmy, to tak mało, zdecydowanie za mało. Quote
BajkaB Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Amiś odszedł dzis za Tęczowy Most..I ja i Ala byłyśmy przy nim do końca,do ostatniego tchnienia był głaskany i ciepłym słowem wspierany..Ala łykała łzy,widać jak bardzo się z nim zyła. Otulony różówym kocykiem w serduszka spoczął obok naszego Stefanka w ogrodzie Ali.. Będzie zawsze blisko nas.. Quote
Recommended Posts