Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jak już kogoś zakwalifikują na Murzyna to cięzko, a wszystkim dookoła nakazują mówić ze to Murzyn i jaki czarny jest. I nikt nawet nie beknie tylko "tak tak tak bociana dziobał szpak, a potem była zmiana i szpak dziobał bociana" i I teraz zgadenicjie mości państwo ile raz był szpak dziobany. Samo życie.

Posted

danka1234 napisał(a):
Czyli ze jednak pojawiła sie jakas nadzieja dla Amisia?

Raczej to taki ostatni krzyk rozpaczy, pani sie wzruszyła pewnie na allegro. Musi mieć świadomośc że leje, bo to chyba największy problem. Zobaczymy.

Posted

Stan Amisia pogarsza się z godziny na godzinę, żeby nie powiedzieć że jest bardzo zły. Psiak zatacza się, przewraca, traci orientację, jest we własnym świecie jakby nieprzytomny, zupełnie też nie kontroluje siusiania. Siusia nawet we własne posłanie, również w czasie snu. Amiś odchodzi...

Posted

[quote name='mmd']Jak to? Nie spodziewałam się czegoś takiego....

Ja też..... :-(:-(:-(

Amisiu dla ciebie:

[video=youtube;fd3a189vcVc]http://www.youtube.com/watch?v=fd3a189vcVc[/video]

Posted

Amisiu, Kochany Amisiu.... Nie tak miało być. Bardzo starałam się coś dla Ciebie zorganizować, ale Ty wybrałeś już drogę na drugą stronę... Zawsze Cię bedę pamiętać. Zapadłeś w serce. Tak bardzo, tak strasznie mi żal...

Posted

Mój optymizm zawsze stara się zagłuszyć to co nieuniknione.
Nie spodziewałam się takiego tempa.
Zapamiętam go pięknego jaśnie pana Amisia, zadowolonego , na foteliku wiklinowym.
:-(:-(:-(:-(

Posted

Amiś odszedł dzis za Tęczowy Most..I ja i Ala byłyśmy przy nim do końca,do ostatniego tchnienia był głaskany i ciepłym słowem wspierany..Ala łykała łzy,widać jak bardzo się z nim zyła.
Otulony różówym kocykiem w serduszka spoczął obok naszego Stefanka w ogrodzie Ali..
Będzie zawsze blisko nas..