Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cały czas myślę, że pielucha albo klatka duża kenelówka, albo buda (oczywiście teraz jak tak lodowato to dom).
Może Yunona wpadła na dobry trop. Ale cokolwiek to jest, trzeba wymyślić coś, żeby on przestał być tak uciążliwy, bo nikt tego nie wytrzyma, żaden tymczas, nie mówiąc o znalezieniu stałego domu.

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Przyczyne lania znamy.Pisałam juz ale raz jeszcze powtórze:Amiś ma cięzko chore nerki i jest to juz nieuleczalne.Bierze laki,ale tak naprawde nie daja one efektu.Tylko,ze oprócz sikania z powodu choroby leje złośliwie,bo specjalnie idzie nasikac na legowiskapozostałych psów.Zdaniem weta kastracja w jego przypadku nie ma zwiazku z sikaniem.Jest zbyt stary i poziom hormonów u niego i tak był juz niski

Apeluje ponownie:PILNIE potrzebny nowy tymczas dla Amiśka,bo Ala wyjeżdza w styczniu i wróci dopiero w sierpniu.

Posted

o cholerka, będzie ciężko z lejkiem i to złośliwym. Powiem szczerze , że nikłe szanse na DT nie mówiąc o DS , ale przecież cuda się zdarzają i trzeba wierzyć, że znajdzie się dobra i cierpliwa dusza,żeby ogarnąć stareńkiego lejka. Proszę jak mantrę powtarzać - znajdzie się taki domek,
znajdzie się taki domek......

Posted

Przyznam ze sprawy Donisia i Amisia rozwaliły mnie nieco. Nie mogę sie pozbierać śzczególnie od smierci Donisia. Mało wchodze i coraz częsciej myslę o delikatnie móiać urlopie od dogo

Posted

Isadora7 napisał(a):
Przyznam ze sprawy Donisia i Amisia rozwaliły mnie nieco. Nie mogę sie pozbierać śzczególnie od smierci Donisia. Mało wchodze i coraz częsciej myslę o delikatnie móiać urlopie od dogo

Tak, myślę, że sprawa Donisia rozwaliły na dogo nie jedną osobę. Ale Isadorko nie opuszczaj nas, Ty jesteś tutaj b. potrzebna znasz wszystko od podszewki, jamniczki znasz jak własną rękę , jesteś jak Latarnia Morska, która kieruje zagubione statki do portu.

Posted

Isadora,o czym Ty gadasz kobieto?Jaki urlop?A słyszałas zeby Emirowcy jakieś urlopy brali?Siedź na doopsku i dyryguj jamniczym ruchem.Bez Ciebie kraksa murowana:calus:

Posted

yunona napisał(a):
o cholerka, będzie ciężko z lejkiem i to złośliwym. Powiem szczerze , że nikłe szanse na DT nie mówiąc o DS , ale przecież cuda się zdarzają i trzeba wierzyć, że znajdzie się dobra i cierpliwa dusza,żeby ogarnąć stareńkiego lejka. Proszę jak mantrę powtarzać - znajdzie się taki domek,
znajdzie się taki domek......

Zaczynam wierzyc faktycznie w opatrznośc.Skoro znalazłam domek dla naszego stareńkiego,18 letniego,niepełnostrawnego Kacperka,to moze i dla szczoszka sie znajdzie

Posted

BajkaB napisał(a):
Isadora,o czym Ty gadasz kobieto?Jaki urlop?A słyszałas zeby Emirowcy jakieś urlopy brali?Siedź na doopsku i dyryguj jamniczym ruchem.Bez Ciebie kraksa murowana:calus:

Popieram w pełni

Posted

[quote name='BajkaB']Isadora,o czym Ty gadasz kobieto?Jaki urlop?A słyszałas zeby Emirowcy jakieś urlopy brali?Siedź na doopsku i dyryguj jamniczym ruchem.Bez Ciebie kraksa murowana:calus:

TAK,TAK
siedż
na dupsku!!!!!!!!!!!!!!!!!

I DYRYGUJ JAMNICZYM RUCHEM!!!!!!!!!!

Posted

danka1234 napisał(a):
nie widze odpowiedzi na to pytanie wiec jeśli jest potrzebna jeszcze pomoc to ja sie zgłaszam.

Dzięki Danusiu ja pofoce towar i wysle zdjęcia, czy wolisz moze zebym towar wysłała?

Posted

Isadora7 napisał(a):
Dzięki Danusiu ja pofoce towar i wysle zdjęcia, czy wolisz moze zebym towar wysłała?

Isadora jak wolisz,jest mi wszystko jedno ale chyba nie ma sensu towaru wysyłać i opłacac,fotki wystarczą.

Posted

[FONT=Arial Black]Wątek byłej współtowarzyszki Amisia. [/FONT]
http://www.dogomania.pl/threads/176282-DAFCIA-jamniczka-z-A-mietnika-koA-czy-siAE-DT-domek-na-JUA-lub-morbital?p=13758193#post13758193

Szlag mnie trafia z powodu niemożności wyszukiwania postów. Trzeba "na rękę" ten czas można by poświecić na chociażby robienie ogłoszeń.

Jak skończe wyszukiwanie Dafci zajmę sie Amisiem i aukcją dla niego.

Posted
Posted

Amisiu tak ciężko mi do Ciebie wchodzić. Co z tobą będzie? Niestety cały czas pewne myśli mi chodzą po głowie, jak sie nie uda z Amisiem. Zbyt ciężkie to będzie dla mnie.

Posted

Allegro ma bardzo wzruszające i ponad 200 wejść! Może zdarzy się cud.
Tak jak się umawiałyśmy, poczęstuję się tekstem Isadory i zrobię alegratkę.