yunona Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 ojej, ale się porobiło. Trzeba trochę popracować z Amiśkiem, bo w końcu może być ostro z chłopakami, spuszczą mu manto. Trzeba go jakoś karać. Największa kara dla HARUTKA to miękki kaganiec. Wysłuchuje moich reprymend i spuszcza głowę. . Quote
a.piurek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Oj Amiśku charrrakterek z Ciebie niezły... Quote
BajkaB Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 mmd napisał(a):No i co teraz będzie? Czy przynajmniej, jak oberwał, to już wie, że nie może podskakiwać? Z tego co mi Ala przekazała,to chyba trochę sie wystraszył,bo póki co siedzi jak mysz pod miotłą.Za to Ala jest zestresowana tym przecięciem skóry.Uspokajam ja,ze to niegroźne.I tak planowo mamy wizyte w klinice to weterynarz obejrzy i przecięcie. Myśłe,ze zachowanie Amisia jest tez związane z cieczką szarusi.Bez przerwy ja napastuje i nic więcej go nie interesuje.Wszystkie chłopaki sa wykastrowane,ale w psiej psychice jednak jest zakodowane głeboko kokietowanie suczki z cieczka,bo interesuja sie nia bardzo.Moze jak cieczka minie to i sytuacja sie poprawi. Prosimy pamiętać o Amisiu,bo niestety finanse mamy marne. Quote
Isadora7 Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 No ładnie widzę że dzisiaj lista obecności z grubsza podpisana. Amisiek swój charakterek pokazywał już u Kariny, tyle że tam miał Stefana na którym sie wyżywał. Do najstarszych rezydentek (stażem u KAriny) ni fikał bo sobie nie pozwoliły. Zakakapiorek jamnik w jamniku to on jest, ale też ćwiczy na ile sobie może pozwolić. Do dużych psów u Kariny tez nie fikał. Tutaj mam nadzieję to też była "próba techniczna" bycia królem. Edyto powiedz Pani Ali że chłopakowi bolesna lekcja byłą potrzebna. No i fan club Amisia mam nadzieję nie zmniejszy się tylko przez zmianę miejsca. Quote
mmd Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 BajkaB napisał(a): Prosimy pamiętać o Amisiu,bo niestety finanse mamy marne. Ogarniam fanty na bazarek. Przez ostatnie zawirowania i z Amisiem, i z dogo, i z miom końcem (oby rychłym) studiów mam tzw. "niedoczas", ale pamiętam. Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 A ja dzisiaj chyba obanerkuję na nowo Amisia bo dogo jakotako chodzi. Quote
danka1234 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Isadora7 napisał(a):A ja dzisiaj chyba obanerkuję na nowo Amisia bo dogo jakotako chodzi. obaneruj ,może z tej slicznej fotelikowej fotki,cudnie tam wyszedł. Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 danka1234 napisał(a):obaneruj ,może z tej slicznej fotelikowej fotki,cudnie tam wyszedł. Jasne, z tych ostatnich zdjęc jest kilka z nim fajnych. Chłopak jest naprawdę śliczny, i taki niewinny wygląd ma :) Quote
mmd Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Isadora7 napisał(a):i taki niewinny wygląd ma :) żeby nie wprowadzać nikogo w błąd, ciotka domaluje gustowne kopytka i różki;) Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 mmd napisał(a):żeby nie wprowadzać nikogo w błąd, ciotka domaluje gustowne kopytka i różki;) :grin: :grin: :grin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
a.piurek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Isadoro bardzo chciałabym ten banerek zobaczyć Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='a.piurek']Isadoro bardzo chciałabym ten banerek zobaczyć Ja nie wiem czy Amiś się nie wkurzy że się z niego nabijacie Quote
a.piurek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Ja się nie nabijam, tylko nigdy nie widziałam jamniorka z różkami i kopytkami Quote
Isadora7 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 a.piurek napisał(a):Ja się nie nabijam, tylko nigdy nie widziałam jamniorka z różkami i kopytkami Zapraszam do mnie. Zobaczysz dwa o niewinnych oczętach .... posiedzisz trochę i różki zobaczysz... położysz się kopytkami zadepczą... i stale te niewinne oczęta. Quote
RUTA93 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 [quote name='Isadora7']Zapraszam do mnie. Zobaczysz dwa o niewinnych oczętach .... posiedzisz trochę i różki zobaczysz... położysz się kopytkami zadepczą... i stale te niewinne oczęta. Oj to, to! I ja mam takich! Na pierwszy rzut oka - anielska niewinność, paszcza w uśmiechach, łapy w małdrzyk, ogon uprzejmie z lewej na prawą i z powrotem, a wieczorem, po cichutku kopytka szlifują, różki ostrzą, kły polerują, bo a nuż się oprzyrządowanie przyda i da się komuś nietykalność cielesną naruszyć, krwi upuścić, albo chociaż zdradziecko coś ze stołu ukraść! Jak przed chwilą przeczytałam powyżej - Amiś już u Pani Ali harce rozpoczął! Jemu to kastracja uniemożliwiła "manie" dziatek, ale charakteru "macho" bynajmniej nie zepsuła! Pozdrowienia Amisiu dla Ciebie! I dużo cierpliwości Pani Ali życzę, bo życie z Amisiem nudne nie jest, ale wielu szlachetnych cech charakteru wymaga... Quote
BajkaB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Tu nie o nude idzie,ale o bezpieczeństwo:evil_lol:..Niestety,Amiś troche posiedział spokojnie,a dzisiaj na nowo rozpoczął wojne z Billym..Boję sie,zeby naprawde nie oberwał porzadnie,bo Billy to kawał owczarka,jakieś 10 razy większy od Amisia:diabloti: Jutro tam jade bo zabieramy wojownika do weta..Moze przy okazji zobaczy czy mu jajca nie odrosły:evil_lol: Quote
danka1234 Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Amisiu badż grzecznym chłopcem bo narobisz sobie kłopotów. Quote
RUTA93 Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 No to czekam na wieści o zdrowiu Amisia. Mam nadzieję, że będzie nieźle... Trzymam te kciuki i trzymam. Quote
Isadora7 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Oj Amisiek nikt jeszcze u ciebie nie był dzisiaj :( Quote
AMIŚKA Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 http://img21.imageshack.us/img21/7317/20091411ami17.jpg troszke ciałka,:eviltong: zadowolenie na pychu i przystojny jamniś z AMISIA:multi::multi: tak prawdziwy pozeracz serc..cioteczkowych.. i nie tylko...:D:D Quote
RUTA93 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Zaglądam sobie do Amisia na dobranoc. Dobranoc, piesku. Quote
danka1234 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 przesyłamy duzo dobranockowych buziaczków dla naszego zakapiorka.;) Quote
Recommended Posts