Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gwoli przypomnienia:

[FONT=Impact][SIZE=3]do zapłacenia[/FONT][FONT=Impact]
[FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł

konto do wpłaty na priva
[/FONT][/FONT]
[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2]
[/FONT][/FONT]

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł
termin płatności 20.10.2009
[/FONT][/FONT]
[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Termin [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]płatności [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]przed wystawieniem faktury?
Zapłacę tę fakturę, może Amiś nie będzie więcej warczeć na Atosa. Czekam na konto.

Jak trzeba, to mogę podejść do lecznicy na Chopina i zabrać wyniki. Mają czynne do 20:00. Bez kombinacji.

A tak w ogóle to trudno znaleźć ten wątek. Za dużo skaczecie po forum.
[/FONT][/FONT]

Posted

rwpb napisał(a):
[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł
[/FONT][/FONT]
[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Termin [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]płatności [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]przed wystawieniem faktury?
Zapłacę tę fakturę, może Amiś nie będzie więcej warczeć na Atosa. Czekam na konto.

Jak trzeba, to mogę podejść do lecznicy na Chopina i zabrać wyniki. Mają czynne do 20:00. Bez kombinacji.

[/FONT][/FONT]

Chyba się ostało z poprzedniego wpisu. Isadora sobie skopiowała i wyszło jajo, jak z moim zerem od 3 stówek w pierwszym poście. Czasem coś się doklei, a czasem odpadnie. Samo:diabloti:

Nie wiem, czy te wyniki już wysłane. Ja nie śmiałam męczyć kogokolwiek, bo ja skromna jestem;) a już wczoraj nękałam ludzi.

I nie skaczemy, tylko się z godnością przemieszczamy:diabloti:

Posted

rwpb napisał(a):
[/FONT][/FONT]

[/FONT][/FONT]

Dzieki serdeczne zaraz wyśle na priva konto. Przepraszam za pomyłke juz w swoich postach poprawiłam, tak to jest jak pod okiem "szwa:evil_lol:" sie robi. A co do wątku może poczęstuj się banerkiem z nowym linkiem. Może dzisiaj albo jutro zrobię nowy aktualniejszy, a póki co jest ten.

mmd napisał(a):
Chyba się ostało z poprzedniego wpisu. Isadora sobie skopiowała i wyszło jajo, jak z moim zerem od 3 stówek w pierwszym poście. Czasem coś się doklei, a czasem odpadnie. Samo:diabloti:

Nie wiem, czy te wyniki już wysłane. Ja nie śmiałam męczyć kogokolwiek, bo ja skromna jestem;) a już wczoraj nękałam ludzi.

I nie skaczemy, tylko się z godnością przemieszczamy:diabloti:

wysłałam wyniki ale nie wiem czy tak miało być. Bo dostalam 4 maile i w każdym był ten sam dokument. Jeżeli tak to ok. Karinie przekazałąm, z tego co wiem dzisiaj miała iśc do weta i dać.

A to to co dostałąm w mailu:

Posted

leni356 napisał(a):
Ja już przelałam 50, niech ktoś jeszcze dołoży..

Tu jeszcze jedna dobra dusza jest:loveu:

A co do wyników Amisia to napisałam w PW wiecej, jeśli to te dwa badania, morfologia i biochemia. O niczym więcej ta pani mi nie mówiła.
Tego doszłyśmy po dacie zabiegu, więcej danych nie mam.
Jeszcze gdzieś był okulista...

Posted

jak wygląda sprawa z finansami? jest cos do zapłacenia?
Isadora ,jakby co to pisz prosze do mnie na gg bo znowu mam problem z dostaniem sie na dogo,teraz juz nawed przez ten link który mi podawałas.

Posted

Nie miałem drobnych, to poszła stówka. Isadora, popraw jeszcze czwarty post.
Na forum bywam rzadko, prawie nic nie piszę, więc bannerek nic nie da.
Pozdrawiam

Posted

rwpb napisał(a):
Nie miałem drobnych, to poszła stówka. Isadora, popraw jeszcze czwarty post.
Na forum bywam rzadko, prawie nic nie piszę, więc bannerek nic nie da.
Pozdrawiam

Dziękuję... poprawione.

Posted

rwpb napisał(a):
Nie miałem drobnych, to poszła stówka.

Łaaał :loveu:
Wiara w ludzi mi się gwałtownie umacnia od wczoraj.

Czy Amiś umie ładnie dygnąć?

Wrzucam na 1 stronę do rozliczeń.

Posted

Ja również w miarę możliwości odwiedzam Amiśka i Dafcię, ale do końca miesiąca będzie kiepsko z netem, cały czas trwają prace naprawczo-ulepszające. :comp26:
Wzruszająco wyglądają jamnisie poprzytulane do siebie w jednym legowisku. Uwielbiam takie scenki.:loveu: .
Dużo pozdrowień od ciotki z łobuziakami czarnym i czekoladowym.:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='mmd']Yunona, to u Ciebie jest ten zbój Harutek?
No tak... znalazłam:)[/QUOTE]

Ano u mnie, ale teraz jest uosobieniem jamniczego anioła. Jest przytulaśny, wręcz nie odrywa się ode mnie i tak właśnie kończą
"agresywne" jamniorki. On był kupką nieszczęścia i tak zdezorientowany, że jakoś bidula musiał się bronić. Teraz nie musi. Ma kochającą pańcię, mojego syna za którym przepada i czekoladową Ferkę ,z którą tworzą fajny tandemik przyjaciół.:evil_lol::lol:

Posted

ja tez śledze watek jamniowych robaczków,no nie pisze bo nie mam nic do przekazania ale czytam uwaznie.;)
właśnie wróciłam z miasta ,zakupiłam polar i przymierzam sie do szycia kubraczków dla jamnisiów.tylko jakie trzeba ,bo chyba one wielkosciowo sa różne,dla tej malutkiej to wiem ze taki najmniejszy ale pozostałym?