Isadora7 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Gwoli przypomnienia: [FONT=Impact][SIZE=3]do zapłacenia[/FONT][FONT=Impact] [FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł konto do wpłaty na priva[/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2] [/FONT][/FONT] Quote
mmd Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ciotki nooo... Amiś zaraz zostanie bez grosza przy duszy, a on na stałe czegoś potrzebuje. Quote
Isadora7 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 mmd napisał(a):Ciotki nooo... Amiś zaraz zostanie bez grosza przy duszy, a on na stałe czegoś potrzebuje. Wymietło wsiech? Standardzik? Quote
leni356 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Ja już przelałam 50, niech ktoś jeszcze dołoży.. Quote
rwpb Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł termin płatności 20.10.2009 [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Termin [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]płatności [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]przed wystawieniem faktury? Zapłacę tę fakturę, może Amiś nie będzie więcej warczeć na Atosa. Czekam na konto. Jak trzeba, to mogę podejść do lecznicy na Chopina i zabrać wyniki. Mają czynne do 20:00. Bez kombinacji. A tak w ogóle to trudno znaleźć ten wątek. Za dużo skaczecie po forum. [/FONT][/FONT] Quote
mmd Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 rwpb napisał(a):[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł termin płatności 20.10.2009 [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Termin [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]płatności [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]przed wystawieniem faktury? Zapłacę tę fakturę, może Amiś nie będzie więcej warczeć na Atosa. Czekam na konto. Jak trzeba, to mogę podejść do lecznicy na Chopina i zabrać wyniki. Mają czynne do 20:00. Bez kombinacji. A tak w ogóle to trudno znaleźć ten wątek. Za dużo skaczecie po forum. [/FONT][/FONT] Chyba się ostało z poprzedniego wpisu. Isadora sobie skopiowała i wyszło jajo, jak z moim zerem od 3 stówek w pierwszym poście. Czasem coś się doklei, a czasem odpadnie. Samo:diabloti: Nie wiem, czy te wyniki już wysłane. Ja nie śmiałam męczyć kogokolwiek, bo ja skromna jestem;) a już wczoraj nękałam ludzi. I nie skaczemy, tylko się z godnością przemieszczamy:diabloti: Quote
Isadora7 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 rwpb napisał(a):[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł termin płatności 20.10.2009 [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]Termin [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]płatności [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=2]przed wystawieniem faktury? Zapłacę tę fakturę, może Amiś nie będzie więcej warczeć na Atosa. Czekam na konto. Jak trzeba, to mogę podejść do lecznicy na Chopina i zabrać wyniki. Mają czynne do 20:00. Bez kombinacji. A tak w ogóle to trudno znaleźć ten wątek. Za dużo skaczecie po forum. [/FONT][/FONT] Dzieki serdeczne zaraz wyśle na priva konto. Przepraszam za pomyłke juz w swoich postach poprawiłam, tak to jest jak pod okiem "szwa:evil_lol:" sie robi. A co do wątku może poczęstuj się banerkiem z nowym linkiem. Może dzisiaj albo jutro zrobię nowy aktualniejszy, a póki co jest ten. mmd napisał(a):Chyba się ostało z poprzedniego wpisu. Isadora sobie skopiowała i wyszło jajo, jak z moim zerem od 3 stówek w pierwszym poście. Czasem coś się doklei, a czasem odpadnie. Samo:diabloti: Nie wiem, czy te wyniki już wysłane. Ja nie śmiałam męczyć kogokolwiek, bo ja skromna jestem;) a już wczoraj nękałam ludzi. I nie skaczemy, tylko się z godnością przemieszczamy:diabloti: wysłałam wyniki ale nie wiem czy tak miało być. Bo dostalam 4 maile i w każdym był ten sam dokument. Jeżeli tak to ok. Karinie przekazałąm, z tego co wiem dzisiaj miała iśc do weta i dać. A to to co dostałąm w mailu: Quote
mmd Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 leni356 napisał(a):Ja już przelałam 50, niech ktoś jeszcze dołoży.. Tu jeszcze jedna dobra dusza jest:loveu: A co do wyników Amisia to napisałam w PW wiecej, jeśli to te dwa badania, morfologia i biochemia. O niczym więcej ta pani mi nie mówiła. Tego doszłyśmy po dacie zabiegu, więcej danych nie mam. Jeszcze gdzieś był okulista... Quote
danka1234 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 jak wygląda sprawa z finansami? jest cos do zapłacenia? Isadora ,jakby co to pisz prosze do mnie na gg bo znowu mam problem z dostaniem sie na dogo,teraz juz nawed przez ten link który mi podawałas. Quote
rwpb Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Nie miałem drobnych, to poszła stówka. Isadora, popraw jeszcze czwarty post. Na forum bywam rzadko, prawie nic nie piszę, więc bannerek nic nie da. Pozdrawiam Quote
Isadora7 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 rwpb napisał(a):Nie miałem drobnych, to poszła stówka. Isadora, popraw jeszcze czwarty post. Na forum bywam rzadko, prawie nic nie piszę, więc bannerek nic nie da. Pozdrawiam Dziękuję... poprawione. Quote
mmd Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 rwpb napisał(a):Nie miałem drobnych, to poszła stówka. Łaaał :loveu: Wiara w ludzi mi się gwałtownie umacnia od wczoraj. Czy Amiś umie ładnie dygnąć? Wrzucam na 1 stronę do rozliczeń. Quote
Isadora7 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Amisiu nikogo u ciebie dzisiaj nie było :(:(:( Quote
Isadora7 Posted October 29, 2009 Author Posted October 29, 2009 Amisiu i dzisiaj nikt ciebie nie odwiedził :(:(:(:(:( Quote
leni356 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Odwiedza :lol: Mam nadzieję że moja skromna wpłata doszła Quote
rwpb Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Isadora, adres do wysyłki jest taki sam jak adres z przelewu? Tak myślę nad wysłaniem paru kocy dla Amiśka. Quote
mmd Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Zagląda, zagląda:) I w pierwszym poście wypisuje darczyńców:loveu: Quote
danka1234 Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='leni356']Odwiedza :lol: Mam nadzieję że moja skromna wpłata doszła[/QUOTE] doszła ,bedzie rozpisana na skarpecie. Quote
yunona Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Ja również w miarę możliwości odwiedzam Amiśka i Dafcię, ale do końca miesiąca będzie kiepsko z netem, cały czas trwają prace naprawczo-ulepszające. :comp26: Wzruszająco wyglądają jamnisie poprzytulane do siebie w jednym legowisku. Uwielbiam takie scenki.:loveu: . Dużo pozdrowień od ciotki z łobuziakami czarnym i czekoladowym.:evil_lol::eviltong: Quote
mmd Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 Yunona, to u Ciebie jest ten zbój Harutek? No tak... znalazłam:) Quote
yunona Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 [quote name='mmd']Yunona, to u Ciebie jest ten zbój Harutek? No tak... znalazłam:)[/QUOTE] Ano u mnie, ale teraz jest uosobieniem jamniczego anioła. Jest przytulaśny, wręcz nie odrywa się ode mnie i tak właśnie kończą "agresywne" jamniorki. On był kupką nieszczęścia i tak zdezorientowany, że jakoś bidula musiał się bronić. Teraz nie musi. Ma kochającą pańcię, mojego syna za którym przepada i czekoladową Ferkę ,z którą tworzą fajny tandemik przyjaciół.:evil_lol::lol: Quote
rwpb Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 A moja doszła? Koce też wysłane, powinny dojść w przyszłym tygodniu. Pozdrawiamy Quote
Isadora7 Posted November 1, 2009 Author Posted November 1, 2009 [quote name='rwpb']A moja doszła? Koce też wysłane, powinny dojść w przyszłym tygodniu. Pozdrawiamy[/QUOTE] Doszła. Koce potwierdze tez jak dojdą. Quote
Isadora7 Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 Amisiu tylko widze cioteczka Isadora ci została. Tobie Dafci i pozostałym stareńkim jamnisiom. :(:(:( Quote
danka1234 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 ja tez śledze watek jamniowych robaczków,no nie pisze bo nie mam nic do przekazania ale czytam uwaznie.;) właśnie wróciłam z miasta ,zakupiłam polar i przymierzam sie do szycia kubraczków dla jamnisiów.tylko jakie trzeba ,bo chyba one wielkosciowo sa różne,dla tej malutkiej to wiem ze taki najmniejszy ale pozostałym? Quote
Recommended Posts