Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

sleepingbyday napisał(a):
ale jednak jamniki kojarzyły mi sie z plemnikami. jakby mi sie kojarzyły z tym inszym, to bym fakt, była zbanowana. a tak - bardzo prorodzinnie i nie ma sie o co przyczepić.

Chyba jest konieczne Twoje spotkanie z Rudą i Rambusiem - oni juz z Tobą pogadają o jamnikach i skojarzeniach.:diabloti:

Posted

Dałabym się zabić, ze Stwór z Szafy to drugi tyłeczek od lewej:diabloti:
A jeśli nie to proszę państwa piękne zadeczki należą do:
Dafcia, Myszka, Amiś, Żabka, Teddy, Stefan
Chyba dobrze je lokalizuję?

Zaraza jakaś mnie dopadła - idę zalegać, zabierając ze sobą moje małe czarne diabelstwo jako ogrzewanie;) Te siedem teraz by mi się przydało jak nie wiem co...

edit: mojego plemnika zabieram, niech będzie:D

Posted

Moje dwa z futrem by starczyły... aż gonię niejednokrotnie te piecyki :)

sleepingbyday napisał(a):
isadora, pijesz do papug może :razz:?
mmd -jest sprawiedliwośc na tym świecie :diabloti: ;)

Do lustra i papug nie pijam, ale w towarzystwie chętnie :):):)

Posted

Korzystajac z okazji ze wreszcie udało mi sie dostac na dogo rozpisze wpływy jakie udało sie zebrać na Amisia i Dafne rozpisane przez jamnicza skarpete Na dzien dzisiejszy.
prosze o wstawienie tego rozliczenia na 1 strone tego wątku;

wpłata wskazana od P.Marta----50,00
yunona-----------------------100,00
mmd---------------------------60,00
mój bazarek nr.1-------------- 170,00
mój bazarek nr.2----------------82,00

Ta fotka ze wszystkimi jamnisiami głodomarkami,cudna.:p

Posted

Danusiu pięknie dziękuję za rozliczenie :)

Mamy plusik, ael zaraz beda następne opłaty i trzeba myśleć o zbieraniu. Tym bardziej że Amis będzie miał komplet badań robionych i będzie najwcześniej szykowany do adopcji - miejmy nadzieję, że znajdzie szcześliwy i kochany domek

Posted

mmd napisał(a):
Ale po co komplet, skoro w Szczecinie są? Do prównań, czy od nowa?

Badania powinny być tam gdzie pies. Nie ma. Zatem trzeba będzie robić, a być może niektóre nie byłyby potrzebne. Musi szukać domku zdiagnozowany, ludziom kitu nie można wciskać. :)

Posted

Nie możemy wyrzucać kasy w błoto.
Wiele dogomaniaczek płaciło przecież za to już raz. I teraz druga zbiórka na to samo? To absurd.

Wiem, w której klinice on był, mogę tam zadzwonić i powiedzieć, że nie mamy tych badań, ale potrzebny byłby jakiś fax czy co, a nie mam.

Posted

mmd napisał(a):
Nie możemy wyrzucać kasy w błoto.
Wiele dogomaniaczek płaciło przecież za to już raz. I teraz druga zbiórka na to samo? To absurd.

Wiem, w której klinice on był, mogę tam zadzwonić i powiedzieć, że nie mamy tych badań, ale potrzebny byłby jakiś fax czy co, a nie mam.

Najzupełniej się z Tobą zgadzam. Wydatków jest i będzie jeszcze dużo, a badania tez konieczne. Gdyby były nie trzeba by psiaka meczyć tyle, a i koszty byłyby mniejsze.

Może rzeczywiście skontaktuj się z kliniką. Może na maila skany mogą wysłać.

Posted

Greven obiecała przesłać wyniki badań Amisia i zapomniała ? :shake:
Może przez te zaginione konie nie miała czasu, choć wiedziała, że badania będą potrzebne.
Muszę się zakraść na ich przeokropny :crazyeye: wątek (tam dopiero sobie używają, nawzajem oskarżając o różne malwersacje, opluwają itp. byłam w szoku czytając tamten wątek. Nie chciałabym , żeby nasze jamniorkowe wątki , które są wręcz ciepłe i kulturalne jak to jamniki nie zamieniły się w takie bagno, bo co innego wyrazić swoje zdanie a co innego posądzać i oskarżać bezpodstawnie na forum. A Fe!)
i zobaczyć czy się wreszcie znalazły.

Posted

No to wyjęczałam:)
Dzisiaj jest dyżur i kołowrót, ale jutro będzie już cała załoga i mogą wysłać na mail. Tylko znów zadzwonię i się przypomnę.
Isadora, może Twój podać?

Posted

mmd napisał(a):
No to wyjęczałam:)
Dzisiaj jest dyżur i kołowrót, ale jutro będzie już cała załoga i mogą wysłać na mail. Tylko znów zadzwonię i się przypomnę.
Isadora, może Twój podać?

Jasne możesz podać mój, w sumie to nawet teczuszkę zrobiłam na papiery (faktury itd) dla jamoli u Kariny

Posted

Szykuj, Ciotka, skrzynkę:)
Przemiła pani Kinga z kliniki może skopiować wyniki badań, ale bez norm, więc zeskanuje, żeby było wszystko i wyśle mailem. Dopiero za godzinę, jak powiedziała. Nie "dopiero" za tydzień, miesiąc...
Powiedziałam, że jak ma mieć kłopot to niech wysyła nawet bez tych norm, bo to i tak dla weta.

Pani Kingo, dziękujemy:loveu:

Posted

dorzucę swoje 3 grosze - jeśli tam, gdzie były robione badania, maja laboratorium weterynaryjne, to ok, ale jesli ludzkie, to i normy będa pewnie ludzkie i nagle si eokaże, ze amis ma czegos drastycznie z amało, albo za dużo, więc zwóćcie na to uwagę. kajko tak miał :diabloti:.

a ja przy okazji na żebry, bo w desperacji jestem. mamy szansę dla psa, ale brak nam 200 zł. plis, pomóżcie, choc linkowaniem do znajomych...

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13336184#post13336184

Posted

[FONT=Impact][SIZE=3]do zapłacenia[/FONT][FONT=Impact]
[FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł

konto do wpłaty na priva
[/FONT][/FONT]
[FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2]

[/FONT][/FONT]