Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):słuszna szłuszność.... wieeeeeedziałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 ale jednak jamniki kojarzyły mi sie z plemnikami. jakby mi sie kojarzyły z tym inszym, to bym fakt, była zbanowana. a tak - bardzo prorodzinnie i nie ma sie o co przyczepić. Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):ale jednak jamniki kojarzyły mi sie z plemnikami. jakby mi sie kojarzyły z tym inszym, to bym fakt, była zbanowana. a tak - bardzo prorodzinnie i nie ma sie o co przyczepić. Chyba jest konieczne Twoje spotkanie z Rudą i Rambusiem - oni juz z Tobą pogadają o jamnikach i skojarzeniach.:diabloti: Quote
mmd Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Dałabym się zabić, ze Stwór z Szafy to drugi tyłeczek od lewej:diabloti: A jeśli nie to proszę państwa piękne zadeczki należą do: Dafcia, Myszka, Amiś, Żabka, Teddy, Stefan Chyba dobrze je lokalizuję? Zaraza jakaś mnie dopadła - idę zalegać, zabierając ze sobą moje małe czarne diabelstwo jako ogrzewanie;) Te siedem teraz by mi się przydało jak nie wiem co... edit: mojego plemnika zabieram, niech będzie:D Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 isadora, pijesz do papug może :razz:? mmd -jest sprawiedliwośc na tym świecie :diabloti: ;) Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Moje dwa z futrem by starczyły... aż gonię niejednokrotnie te piecyki :) sleepingbyday napisał(a):isadora, pijesz do papug może :razz:? mmd -jest sprawiedliwośc na tym świecie :diabloti: ;) Do lustra i papug nie pijam, ale w towarzystwie chętnie :):):) Quote
mmd Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):mmd -jest sprawiedliwośc na tym świecie :diabloti: ;) zazdrośnica:eviltong: Quote
danka1234 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Korzystajac z okazji ze wreszcie udało mi sie dostac na dogo rozpisze wpływy jakie udało sie zebrać na Amisia i Dafne rozpisane przez jamnicza skarpete Na dzien dzisiejszy. prosze o wstawienie tego rozliczenia na 1 strone tego wątku; wpłata wskazana od P.Marta----50,00 yunona-----------------------100,00 mmd---------------------------60,00 mój bazarek nr.1-------------- 170,00 mój bazarek nr.2----------------82,00 _________________________________ razem-------------------------462,00 minus faktura nr 1--------------155,00 minus faktura nr2---------------200,00 _________________________________ zostało ------------------------107,00 Ta fotka ze wszystkimi jamnisiami głodomarkami,cudna.:p Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 Danusiu pięknie dziękuję za rozliczenie :) Mamy plusik, ael zaraz beda następne opłaty i trzeba myśleć o zbieraniu. Tym bardziej że Amis będzie miał komplet badań robionych i będzie najwcześniej szykowany do adopcji - miejmy nadzieję, że znajdzie szcześliwy i kochany domek Quote
mmd Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Ale po co komplet, skoro w Szczecinie są? Do prównań, czy od nowa? Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 mmd napisał(a):Ale po co komplet, skoro w Szczecinie są? Do prównań, czy od nowa? Badania powinny być tam gdzie pies. Nie ma. Zatem trzeba będzie robić, a być może niektóre nie byłyby potrzebne. Musi szukać domku zdiagnozowany, ludziom kitu nie można wciskać. :) Quote
mmd Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Nie możemy wyrzucać kasy w błoto. Wiele dogomaniaczek płaciło przecież za to już raz. I teraz druga zbiórka na to samo? To absurd. Wiem, w której klinice on był, mogę tam zadzwonić i powiedzieć, że nie mamy tych badań, ale potrzebny byłby jakiś fax czy co, a nie mam. Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 mmd napisał(a):Nie możemy wyrzucać kasy w błoto. Wiele dogomaniaczek płaciło przecież za to już raz. I teraz druga zbiórka na to samo? To absurd. Wiem, w której klinice on był, mogę tam zadzwonić i powiedzieć, że nie mamy tych badań, ale potrzebny byłby jakiś fax czy co, a nie mam. Najzupełniej się z Tobą zgadzam. Wydatków jest i będzie jeszcze dużo, a badania tez konieczne. Gdyby były nie trzeba by psiaka meczyć tyle, a i koszty byłyby mniejsze. Może rzeczywiście skontaktuj się z kliniką. Może na maila skany mogą wysłać. Quote
mmd Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 To zadzwonię. Czarno to widzę, ale może coś wymęczę/wyjęczę. Quote
Isadora7 Posted October 24, 2009 Author Posted October 24, 2009 mmd napisał(a):To zadzwonię. Czarno to widzę, ale może coś wymęczę/wyjęczę. Ufam w Twoje jęczenie. To ważne, sama wiesz jak jest. Quote
yunona Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Greven obiecała przesłać wyniki badań Amisia i zapomniała ? :shake: Może przez te zaginione konie nie miała czasu, choć wiedziała, że badania będą potrzebne. Muszę się zakraść na ich przeokropny :crazyeye: wątek (tam dopiero sobie używają, nawzajem oskarżając o różne malwersacje, opluwają itp. byłam w szoku czytając tamten wątek. Nie chciałabym , żeby nasze jamniorkowe wątki , które są wręcz ciepłe i kulturalne jak to jamniki nie zamieniły się w takie bagno, bo co innego wyrazić swoje zdanie a co innego posądzać i oskarżać bezpodstawnie na forum. A Fe!) i zobaczyć czy się wreszcie znalazły. Quote
mmd Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 No to wyjęczałam:) Dzisiaj jest dyżur i kołowrót, ale jutro będzie już cała załoga i mogą wysłać na mail. Tylko znów zadzwonię i się przypomnę. Isadora, może Twój podać? Quote
Isadora7 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 mmd napisał(a):No to wyjęczałam:) Dzisiaj jest dyżur i kołowrót, ale jutro będzie już cała załoga i mogą wysłać na mail. Tylko znów zadzwonię i się przypomnę. Isadora, może Twój podać? Jasne możesz podać mój, w sumie to nawet teczuszkę zrobiłam na papiery (faktury itd) dla jamoli u Kariny Quote
mmd Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Szykuj, Ciotka, skrzynkę:) Przemiła pani Kinga z kliniki może skopiować wyniki badań, ale bez norm, więc zeskanuje, żeby było wszystko i wyśle mailem. Dopiero za godzinę, jak powiedziała. Nie "dopiero" za tydzień, miesiąc... Powiedziałam, że jak ma mieć kłopot to niech wysyła nawet bez tych norm, bo to i tak dla weta. Pani Kingo, dziękujemy:loveu: Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Super. O moją skrzynkę nie ma się co martwić, komercyjna (1000MB) myślę, że wystarczy. Dziękuje za załatwienie sprawy. Quote
sleepingbyday Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 dorzucę swoje 3 grosze - jeśli tam, gdzie były robione badania, maja laboratorium weterynaryjne, to ok, ale jesli ludzkie, to i normy będa pewnie ludzkie i nagle si eokaże, ze amis ma czegos drastycznie z amało, albo za dużo, więc zwóćcie na to uwagę. kajko tak miał :diabloti:. a ja przy okazji na żebry, bo w desperacji jestem. mamy szansę dla psa, ale brak nam 200 zł. plis, pomóżcie, choc linkowaniem do znajomych... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13336184#post13336184 Quote
Isadora7 Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 [FONT=Impact][SIZE=3]do zapłacenia[/FONT][FONT=Impact] [FONT=Arial][SIZE=2]Faktura z dnia 21 październiak 2009 na kwotę: 60,83 zł konto do wpłaty na priva[/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2] [/FONT][/FONT] Quote
Recommended Posts