AMIŚKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='mmd']Ja już nie chcę jątrzyć, ale znalazłam jeszcze coś, co mnie szarpnęło znowu... napiszę Ci na PW, bo może to nieumyślne było PS. aktualizacja pierwszego postu!!! ja tez musze do Ciebie na:eviltong: a tak ogólnie to AMIS zaczyn kwitnąć, ta fota ze Stefciem rozbroiła mnie:multi::multi: Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Odpisałam:) Amiś jest jak nowy - wystarczy porównać zdjęcie z początku z tymi teraz. To była taka smętna sierotka. W kwestii rozliczeń - na 1 stronie są skany rachunków z obecnego tymczasu, a ja wstawiłam cytat z Greven z jej wydatków. Powinnam była zrobić tak od razu, gdyż tak jest najjaśniej. W rozliczeniach od 300 odpadło 0 i zrobiło się 30, jak - nie mam pojęcia, może coś przy edycji, a było ich wiele. Ten wątek miewa wielką dynamikę:cool3: Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='sleepingbyday'][...ciach...] i nie dociera do mnie absolutnie, ze w ogóle mozna wpaść na taki pomysł. jest nieracjonalny, bez sensu - zatem wyobrażam sobie, że raczej bym stawiała na jakiś wybuch głupoty lub piekła wybrukowanego dobrymi chęciami (tzn w przypadku, jak ktos czytałby bez zrozumienia i miał poczucie obowiązku wzgledem zasad). i to byc może jest własnie naiwność. S&D to jeszcze musisz zjeść beczkę soli i wypić morze dziegciu. I oby Ci się to nie udało. Oby... Na wątku jamnisi z Pabianic napisałam, ze na obecną chwile kolejny tymczas odpada. Jeszcze ważna sprawa... Amiś musi miec zrobione badania. Nie ma żadnych jego badań. Myślałam, ze sie uda i tylko Dafcia będzie musiała. A jednak razy dwa. Trzeba go zdiagnozować przed adopcją. Quote
AMIŚKA Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='mmd']Odpisałam:) Amiś jest jak nowy - wystarczy porównać zdjęcie z początku z tymi teraz. To była taka smętna sierotka. W kwestii rozliczeń - na 1 stronie są skany rachunków z obecnego tymczasu, a ja wstawiłam cytat z Greven z jej wydatków. Powinnam była zrobić tak od razu, gdyż tak jest najjaśniej. W rozliczeniach od 300 odpadło 0 i zrobiło się 30, jak - nie mam pojęcia, może coś przy edycji, a było ich wiele. Ten wątek miewa wielką dynamikę:cool3: Nie narzekaj:mad: REKLAMA TO JEST TO!!!!!! Inni sie bija się o reklamę..:cool3: i o sensacje różnego rodzaju:evil_lol::evil_lol: a nasz AMIŚ i DAFCIA cały czas na czele:lol: Widzisz ilu obcych modów tu bywa;);) a co jeden to wazniejszy:multi: a swoją droga , kiedy my -JAMNIKOFANI doczekmy sie swoich jamniczych modów, hodowców jamników????;) Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Byli mi nicka nie przekręcali:evil_lol: Jak to Amiś nie ma badań? Przecież w Szczecinie go operowali i musieli coś zrobić. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Isadora7']S&D to jeszcze musisz zjeść beczkę soli i wypić morze dziegciu. I oby Ci się to nie udało. Oby... Na wątku jamnisi z Pabianic napisałam, ze na obecną chwile kolejny tymczas odpada. Jeszcze ważna sprawa... Amiś musi miec zrobione badania. Nie ma żadnych jego badań. Myślałam, ze sie uda i tylko Dafcia będzie musiała. A jednak razy dwa. Trzeba go zdiagnozować przed adopcją. isadora, własnie ze nie, nie muszę i nie powinnam musieć. nie godzę się z definicji na takie rzeczy, nie rozumiem i nie zrozumiem. to jest poniżej wszelkiej godności, a etyka leży i kwiczy. Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):isadora, własnie ze nie, nie muszę i nie powinnam musieć. nie godzę się z definicji na takie rzeczy, nie rozumiem i nie zrozumiem. to jest poniżej wszelkiej godności, a etyka leży i kwiczy. Dobra niech będzie, nie napisalam to w sensie: że musi tak być, że musisz być Cierpiętnicą, Matką Polką, niechby był, niechby bił byleby był, poród musi boleć łoj łun/łuna ma funkcje/stanowisko/rykowisko ani chybi dyć nie można mieć inszego zdania, chćby białe było najbielsze, a łun/łuna rzecze czorne to jo tyż daleka jestem akurat ja od takich rzeczy. Dla mnie człowiek jest czlowiekiem i mnie to gwizda czy ktoś jest prezydentem czy listonoszem i jak ja mam inne zdanie to nie widze powodu ślepo przytakiwać, pomrukiwać, czy rzygać wazelinką. Może tak aby było bardziej zrozumiale... powinnam napisać "Musiałabyś wypić (tu powyższy przepis solnodziegciowy), aby zrozumieć". Myślałam, że znasz to powiedzienie o łyżce soli, tu w mojej przeróbce w sensie objętości. Quote
sleepingbyday Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 ale ja chyba dobrze zrozumiałam, co ty piszesz, zrozumiałam przeróbki, ich źródło i znaczenie :p to była taka kontynuacja oburzenia, a meritum w stwierdzeniu, ze nie powinnam musieć jeść tego dziegciu. (nikt nie powinien). ot, starawa idealistka, żal doope ściska. Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 sleepingbyday napisał(a):ale ja chyba dobrze zrozumiałam, co ty piszesz, zrozumiałam przeróbki, ich źródło i znaczenie :p to była taka kontynuacja oburzenia, a meritum w stwierdzeniu, ze nie powinnam musieć jeść tego dziegciu. (nikt nie powinien). ot, starawa idealistka, żal doope ściska. No fakt Niepoprawna Idealistka - zazdroszczę Ci tego przyznam po cichu Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='mmd']Byli mi nicka nie przekręcali:evil_lol: Jak to Amiś nie ma badań? Przecież w Szczecinie go operowali i musieli coś zrobić. Nie mam tych badań a czas nagli, więc trzeba bedzie robić. Amiś ma chorą wątrobę trzeba to wszystko zbadac, skonsultować itd. Jutro jak dostanę opisy to przekopiuję tutaj. i dla przypomnienia: [FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3]płatność na rachunek lecznicy: [SIZE=4]78 2340 0009 5180 2400 0000 0025 [/FONT][/FONT][FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2]Mar-Vet Gabinet Weterynaryjny Mariusz Komorowski kap. Pałaca 33F 96-300 Żyrardów NIP 838-174-15- 93 [SIZE=6]Kwota 355 złoty[/FONT][/FONT] szczegóły na pierwszej stronie, ewentulanie na screenach jakby co "padło" [FONT=Impact][FONT=Arial][SIZE=3][SIZE=2] [/FONT][/FONT][FONT=Impact] [/FONT] Quote
Greven Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 mmd napisał(a): Jak to Amiś nie ma badań? Przecież w Szczecinie go operowali i musieli coś zrobić. Ma badania, pisałam o tym. W Warszawie miał mieć robione porównawcze. Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 A one zostały w klinice? Może jakoś by się dało wydruki faxnąć czy wysłać? Quote
Isadora7 Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 [quote name='Greven']Ma badania, pisałam o tym. W Warszawie miał mieć robione porównawcze. Zgadza się... tylko nie ma do czego porównać. Nie dostałam tych badań (dawałam adres) :( A teraz Pchełka która uwielbia siedzieć w szafie i w koszu, absolutnie adopcyjna. Quote
mmd Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Ale stwór ze świecącymi ślepiami:diabloti: Wygląda jak bliźniaczka mojego własnego stwora. Nawet nożyny na wcześniejszych fotach tej samej długości. Szkoda, że suczynka, bo jak wmówię mojemu chłopu, że mu się w oczach dwoi:evil_lol: Quote
Isadora7 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Amiś tez uwielbia mieszkać w szafie: Rozczochrany po śnie Teddy: Quote
Isadora7 Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 Karina ... to znaczy jamniki u Kariny bardzo dziękują za podkłady przesłane przez mmd Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 Danusia ma problemy od kilku dni nie może wejsć na dogo. Podobnie yunona. Gwarantowane i pewne Jamnicze Cioteczki. A teraz Jamnicza Kolacja u Kariny - niestety Perełka (ta z szafy) nie weszła w kadr: Quote
leni356 Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Nie było mnie jakiś czas na wątku, ale się rozrósł.. Cudne te jamniory :loveu: Jak rozumiem trzeba na weta uzbierać dla Amisia i Dafci? Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 leni356 napisał(a):Nie było mnie jakiś czas na wątku, ale się rozrósł.. Cudne te jamniory :loveu: Jak rozumiem trzeba na weta uzbierać dla Amisia i Dafci? Tak, kolejne rachunki wkleje jak tylko otrzymam. Quote
yunona Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ale piękne tyłeczki jamniorowe. :eviltong: :evil_lol: Widok cieszący oczy. Zgodnie cała hordka zamiata pewnie wspaniałą kolacyjkę.:multi::lol: Na dogo dostałm się przez jakieś Web Clips.? w google. Pozdrawiam wszystkich:lol: Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 nic nie poradzę, ze takie miałam skojarzenie przy powyższym zdjęciu: Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):nic nie poradzę, ze takie miałam skojarzenie przy powyższym zdjęciu: http://pawlickiego.blox.pl/resource/plemniki.jpg No cóż każdy myśli o tym co lubi :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: . Quote
sleepingbyday Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 jakby tak było, to zdjęcie czego innego bym wstawiła. co prawda związane byłoby z plemnikami, fakt, ale jest małe ale.... :eviltong: Quote
Isadora7 Posted October 23, 2009 Author Posted October 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):jakby tak było, to zdjęcie czego innego bym wstawiła. co prawda związane byłoby z plemnikami, fakt, ale jest małe ale.... :eviltong: No wiesz za to inne to mogłabyś bana zaliczyć, więc "zastępstwo" zrozumiałe.:roflt::roflt::roflt: Quote
Recommended Posts