Isadora7 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='mru']no bzdura :) Amiś ma jeszcze wiele werwy :diabloti: a jak świetnie tropi smakołyki... Tak widziałam, ledwo go od czipsów oderwałam jak brałam od Ciebie.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No cóż jamnik w jamniku. A teraz na Dzień Dobry trochę Amisia: panisko w bryce: sobie poleżę.... i hop na drugi boczek... Ależ on się kręci i przeszkadza pospać... Quote
mru Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 on nam wcześniej, w Poznaniu jak czekaliśmy na resztę wszystkie smakołyki psie wytropił w samochodzie :evil_lol: po kolei wyciągał w siateczkach hihi aż pochować musiałam ;) Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [quote name='mru']on nam wcześniej, w Poznaniu jak czekaliśmy na resztę wszystkie smakołyki psie wytropił w samochodzie :evil_lol: po kolei wyciągał w siateczkach hihi aż pochować musiałam ;) Cwaniaczek:loveu: Quote
malagos Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 No co tu sie dziwic, jamniki to psy do polowan i mają super węch :cool3: :loveu: Quote
mru Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 no wiem wiem mój "jagd"-terrier to samo... :eviltong: Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 Po ostatniej kradzieży ponad pół kilograma kabnosów z wysokiego stołu nic mnie już w jamnikach nie zdziwi. Quote
mru Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 po ostatniej kradzieży 0,5 kg mielonego surowego mięsa które skończyło się dla Gacka płukaniem żołądka (chora wątroba) moi rodzice w końcu się przekonali i przestali w ogóle jeść mięso :eviltong::multi::cool3: teraz chłopaki biedne, bo w domu już ani grama mięsa nie znajdą hihih :cool1: Quote
Isadora7 Posted October 8, 2009 Author Posted October 8, 2009 [FONT=Impact]Amisiek w kąpieli Dafcia w kąpieli A to jeszcze jedna z jamniczych rezydentek u Kariny - Pchełka. [/FONT] Quote
malagos Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Czekalam na fotkę "Karina w kapieli" :diabloti: no dobra, dobra, już nie gadam...ale jamniki to super psy, co nie? :cool3: Całą noc mi sie sniło, ze ratowalam jakieś jamniczki :shake: Quote
sleepingbyday Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 nie wyglądają na uszczęsliwione tą kąpielą :diabloti: Quote
mru Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 sleepingbyday napisał(a):do doopy taki dom :evil_lol: no wiem, JAKBYM się starała o psa to by mi nie dali :shake: Amiś wygląda jakby chciał powiedzieć - ej wyjmuj mnie stąd i nakarm! Quote
rwpb Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='Isadora7']Po ostatniej kradzieży ponad pół kilograma kabnosów z wysokiego stołu nic mnie już w jamnikach nie zdziwi. A ma dziwić przy latających jamnikach :diabloti: Chyba, że latają niskim lotem :lol: Quote
danka1234 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 zakonczył sie pierwszy z bazarków na jamnisie,zebrało sie 170zł. to jest linki do drugiego bazarku; http://www.dogomania.pl/forum/f99/klasyka-polskiej-literatury-na-staruszki-jamniki-do-17-pazdziernika-pazdziernika-148316/ mmd-wstaw ten link na 1 strone bo dopiero zobaczyłam ze go tam nie ma. Quote
Isadora7 Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 [quote name='danka1234']zakonczył sie pierwszy z bazarków na jamnisie,zebrało sie 170zł. to jest linki do drugiego bazarku; http://www.dogomania.pl/forum/f99/klasyka-polskiej-literatury-na-staruszki-jamniki-do-17-pazdziernika-pazdziernika-148316/ mmd-wstaw ten link na 1 strone bo dopiero zobaczyłam ze go tam nie ma. mmd będzie w poniedziałek - wyjechała. Jutro tez jej przypomnę jak by trzeba było. Super bazarek :). Karina dzisiaj ma cięzki dzień bo Stefan jest bo Stefan się pomału kończy, sika pod siebie, torsje żółcią, chwieje się na nogach ... lekarz powiedział, ze to starość ale Karina napisała... ... jestem przerażona, cały czas płączę, jest bardzo biedny, nie wiem jak przeżyję smierć tych wszystkich jamników, na pewno to nastąpi one wszystkie bardzo stare. Karina Podjęła ogromne wyzwanie, pokochała te wszystkie biedne jamniory i dobrze że umrą kochane. A teraz Dafcia.... Quote
yunona Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jaka fajna morduchna :lol: i spojrzenie pogodne. Sympatyczna Dafcia:loveu: Quote
mmd Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Już jestem, po 14 godzinach podróżowania, jak zwykle torby w kąt i pierwsze - sprawdzić, jak się ma "moje" skarbiątko:) A ma się widzę fatalnie - pławią biedaka:placz: Quote
mmd Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Jakoś tu mniejszy ruch, ale myślę, że Amiś zapadł w serce wielu osobom, a pozostałe dzieciaki też. Doszło mi jeszcze 10 PLN z bazarku. Pora myśleć o nowym. Wybaczcie, że ta 1 strona jeszcze nie taka jak trzeba, ale ciagle cos sie u mnie dzieje. Quote
yunona Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 A robaczki na spacerku! Fajnie wyglądają:lol: . Cieszę się, że Dafcia jeszcze pełna wigoru, zadowolona, jak wspomnę ten karton to ...:mad: Myzianka dla wszystkich, a Isadorce dziękuję za fotki.:lol: Quote
leni356 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Słodkie zdjecia jamniorków. Dafcia wygląda wspaniale, a Amiś i Stefan to prawie jak bracia :loveu: Quote
Recommended Posts